בעיה עם total epg
היי,
כבר תקופה ארוכה שאני משתמשת ב-totalepg והכול עבד טוב - רק שמשכתי באופן ידני.
לא מזמן שיניתי את ההגדרות כדי שיוריד epg כל יום - ומאז מידי פעם אני רואה שהוא א באמת מעדכן וכשאני מנסה לעדכן ידנית אני מקבלת בסוף את השגיאה הבאה
ERROR: Could not find file 'C:\Windows\system32\xmltv.dtd'.
למרות שמוגדר בתוכנה לשמור את הXML לתוך התיקיה של המדיה פורטל.
לרוב לסגור ולפתוח את התוכנה פותר את זה - אבל זה מנגס.
מישהו נתקל בזה? רעיונות יתקבלו בברכה.
תודה
עדי
לא מזמן שיניתי את ההגדרות כדי שיוריד epg כל יום - ומאז מידי פעם אני רואה שהוא א באמת מעדכן וכשאני מנסה לעדכן ידנית אני מקבלת בסוף את השגיאה הבאה
תודה
עדי
totalEPG יותר צעירה, אז אני תומך בהצעה.....
בתיקייה הראשית של התוכנה יש קובץ שנקרא xmltv.dtd, תעתיקי אותו לתיקייה שבה את שומרת את קובץ ה xml שאת מייצאת(לפי מה שאת כותבת, התיקייה של מדיה פורטל), אני מדגיש שתעתיקי אותו, כלומר שיהיה עותק גם בתיקייה הראשית של totalEPG וגם בתיקייה שבה את שומרת את הקובץ tvguide.xml וזה יפתור לך את הבעייה.oded2k כתב:היי,
תודה
עדי...
אני צריכה גם תמיכה ב-EPG של יס, אז התוכנה הזקנה לא מתאימה לי..
יש לי את הקובץ xmltv.dtd בשתי התיקיות- גם בהתקנה של totalEPG וגם בתקיה של המדיה פורטל.
אומנם אני לא העתקתי מאחת לשני - אבל נראה ששניהם מאותו תאריך, ואני מניחה שאתה לא עדכנת אותו.
אני יכולה גם להעתיק- אבל לא נראה שזה ישפיע..
אמור להיות לי את הקובץ גם תחת windows/system32 או שעצם זה שהתוכנה מחפשת שם זה כבר מוזר?
תודה.
יש לי את הקובץ xmltv.dtd בשתי התיקיות- גם בהתקנה של totalEPG וגם בתקיה של המדיה פורטל.
אומנם אני לא העתקתי מאחת לשני - אבל נראה ששניהם מאותו תאריך, ואני מניחה שאתה לא עדכנת אותו.
אני יכולה גם להעתיק- אבל לא נראה שזה ישפיע..
אמור להיות לי את הקובץ גם תחת windows/system32 או שעצם זה שהתוכנה מחפשת שם זה כבר מוזר?
תודה.
אייל שלום,
אני דיי חדש בכל הנושא של מנדיה סנטר ומחיפוש בגוגל הגעתי לתוכנה שהבנתי שאתה כתבת אז קודם כל סחטיין.
יש לי שאלה, אחרי שעשיתי את כל ההגדורת והפעלתי את התוכנה, היא רצה במשך כמה זמן וכשהיא מסיימת, אני נכנס למדיה סנטר (windows7) ולא רואה את המדריך, למרות שבאזור ההגדרות בתוכנה סימנתי שאני שיעביר בסוף הפעולה את הנתונים למדיה סנטר.
ניסיתי לעשות את מה שפרסמת באחד המדריכים, עם עריכת הערוץ במדריך ושינוי הליסטינג אבל אני לא מוצא שם את שמות הערוצים, אלא רק רשימה של מספרים מ-1 עד 999 שאלו כנראה הערוצים של יס.
דרך אגב, אני מחובר ליס, אם זה משנה משהו.
יש לך איזה רעיון לבעיה? אני ממש מיואש כבר...
אני דיי חדש בכל הנושא של מנדיה סנטר ומחיפוש בגוגל הגעתי לתוכנה שהבנתי שאתה כתבת אז קודם כל סחטיין.
יש לי שאלה, אחרי שעשיתי את כל ההגדורת והפעלתי את התוכנה, היא רצה במשך כמה זמן וכשהיא מסיימת, אני נכנס למדיה סנטר (windows7) ולא רואה את המדריך, למרות שבאזור ההגדרות בתוכנה סימנתי שאני שיעביר בסוף הפעולה את הנתונים למדיה סנטר.
ניסיתי לעשות את מה שפרסמת באחד המדריכים, עם עריכת הערוץ במדריך ושינוי הליסטינג אבל אני לא מוצא שם את שמות הערוצים, אלא רק רשימה של מספרים מ-1 עד 999 שאלו כנראה הערוצים של יס.
דרך אגב, אני מחובר ליס, אם זה משנה משהו.
יש לך איזה רעיון לבעיה? אני ממש מיואש כבר...