רמקולים מעוצבים
שלום לכולם
מכיוון שהרמקולים יוצבו בסלון יש לי מספר דרישות
1-האם יש אתרים מומלצים לראות תמונות לגבי מבחר רמקולים כאלו חיפשתי ברשת ולא ממש מצאתי
2התקציב עד3K לזוג רמקולים
3-עדיפות לצבע לבן
4-לא רחבים מידי
-95% מהשימוש קולנוע ביתי הרמקולים יחוברו לרסיבר 508 אונקיו
מכיוון שהרמקולים יוצבו בסלון יש לי מספר דרישות
1-האם יש אתרים מומלצים לראות תמונות לגבי מבחר רמקולים כאלו חיפשתי ברשת ולא ממש מצאתי
2התקציב עד3K לזוג רמקולים
3-עדיפות לצבע לבן
4-לא רחבים מידי
-95% מהשימוש קולנוע ביתי הרמקולים יחוברו לרסיבר 508 אונקיו
נערך לאחרונה על ידי razgo ב 21/02/2012 21:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
RX2 לא יכנסו לתקציב שלו...
תנסה את ה-Monitor Audio RX1.. אין את ה-B&W 685 בצבע לבן אז זו קצת בעיה.
לא עולה לי על עוד רמקול בצבע לבן בתקציב הנ"ל, מצטער. RX1 בתוספת סאב
לא עולה לי על עוד רמקול בצבע לבן בתקציב הנ"ל, מצטער. RX1 בתוספת סאב
תלוי, אפשרי לקנות יד שניה(במידה וימצא).adirbooking כתב:RX2 לא יכנסו לתקציב שלו...
לא עולה לי על עוד רמקול בצבע לבן בתקציב הנ"ל, מצטער. RX1 בתוספת סאב...
- adirbooking
- חבר ותיק

אני מחפש למעלה מחודשיים... אם אתה מוצא תגיד גם לי
[רק בצבע שחור..
]
אתה בטוח בזה? אני קניתי לפני שנה אמנם את הרגילים ב3200(הלבנים עלו 4000), המחיר לא ירד עם יציאת הRX2?kipikipod כתב:RX1 עולים 3900 ברוטו ב"פיוז", אני מניח שאפשר להוריד מעט מהמחיר וזה יכול להתאים...
בעתיד תוסיף סאב וזהו פתרון מצוין לדעתי...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למה שהמחיר של ה-RX1 יירד בעקבות "יציאת" ה-RX2?Bonanja כתב:אתה בטוח בזה? אני קניתי לפני שנה אמנם את הרגילים ב3200(הלבנים עלו 4000), המחיר לא ירד עם יציאת הRX2?kipikipod כתב:RX1 עולים 3900 ברוטו ב"פיוז", אני מניח שאפשר להוריד מעט מהמחיר וזה יכול להתאים...
בעתיד תוסיף סאב וזהו פתרון מצוין לדעתי......
אלה שני מוצרים שונים, לא גרסה מתקדמת או חדשה יותר של אותו המוצר...
זה לא ממש מדויק... שניהם מסידרת הSILVER, שניהם נראים אותו דבר, אז כן אפשר להגיד שזה דגם משופר. בכל מקרה מצדי שלא יירד להם המחירepony כתב:למה שהמחיר של ה-RX1 יירד בעקבות "יציאת" ה-RX2?Bonanja כתב:אתה בטוח בזה? אני קניתי לפני שנה אמנם את הרגילים ב3200(הלבנים עלו 4000), המחיר לא ירד עם יציאת הRX2?kipikipod כתב:RX1 עולים 3900 ברוטו ב"פיוז", אני מניח שאפשר להוריד מעט מהמחיר וזה יכול להתאים...
בעתיד תוסיף סאב וזהו פתרון מצוין לדעתי......![]()
אלה שני מוצרים שונים, לא גרסה מתקדמת או חדשה יותר של אותו המוצר......
אני יכול להגיד לך שהמחירים בחו"ל כן ירדו ואפשר להשיג את הRX1 ב370 ליש"ט ולעומת זאת כשאני בדקתי לפני הקנייה הם עלו לפחות 500-555.
- epony
- חבר במועדון 10K

מה זה נראים אותו הדבר? ל-RX2 אלמנט 8 אינץ' שזה משהו כמו 50% יותר גדול ממה שיש ב-RX1..!
אלה שני מוצרים שונים שמתומחרים אחרת לגמרי, ורק שייכים לאותה סדרה מבחינת חומרים, הרכבה, עיצוב וכיו"ב...
למיטב ידיעתי, הם יצאו בחו"ל באותו הזמן (בארץ אם היו עיכובים ביציאה בין המוצרים הם כנראה היו קשורים ליבואן, ולא ליצרן, והמבין יבין...), ואם ירדו המחירים, הם כנראה ירדו לשניהם...
בכל מקרה, כל ההגיון שלך לא ברור - זה כמו שתגיד שכשימאהה התחילו למכור בארץ את ה-771 למשל, הם הורידו את המחירים של ה-371, 471, 571 ו-671. כאמור, אלה מוצרים שונים לחלוטין שמכוונים לתקציבים שונים ולכן אין שום קשר בין הצגתו של אחד לשוק להורדת מחירים על האחרים - אם בכלל, זה רעיון שיווקי די גרוע כי יש סיכוי כלשהו שהחדרת המוצר החדש תיפגע עקב הורדת המחירים על המוצרים האחרים..!
נ.ב עוד דוגמה: אופל מציגה עכשיו אסטרה עם מנוע 1.4 טורבו חדש - זה אומר שהיא צריכה להוריד את המחיר של אסטרה עם מנוע 1.6?
אלה שני מוצרים שונים שמתומחרים אחרת לגמרי, ורק שייכים לאותה סדרה מבחינת חומרים, הרכבה, עיצוב וכיו"ב...
למיטב ידיעתי, הם יצאו בחו"ל באותו הזמן (בארץ אם היו עיכובים ביציאה בין המוצרים הם כנראה היו קשורים ליבואן, ולא ליצרן, והמבין יבין...), ואם ירדו המחירים, הם כנראה ירדו לשניהם...
בכל מקרה, כל ההגיון שלך לא ברור - זה כמו שתגיד שכשימאהה התחילו למכור בארץ את ה-771 למשל, הם הורידו את המחירים של ה-371, 471, 571 ו-671. כאמור, אלה מוצרים שונים לחלוטין שמכוונים לתקציבים שונים ולכן אין שום קשר בין הצגתו של אחד לשוק להורדת מחירים על האחרים - אם בכלל, זה רעיון שיווקי די גרוע כי יש סיכוי כלשהו שהחדרת המוצר החדש תיפגע עקב הורדת המחירים על המוצרים האחרים..!
נ.ב עוד דוגמה: אופל מציגה עכשיו אסטרה עם מנוע 1.4 טורבו חדש - זה אומר שהיא צריכה להוריד את המחיר של אסטרה עם מנוע 1.6?
נערך לאחרונה על ידי epony ב 19/02/2012 11:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
תקשיב, אני קניתי לפני שנה וקצת את המערכת שלי, ולא היה RX2 עדיין, המחיר של RX1 היה כפי שרשמתי, המחיר ירד בחו"ל, אם זה עקב יציאת הRX2? לא יודע.. אתה טוען שלא אבל בכל קמרה זה לא משנה כי המחיר ירד.epony כתב:מה זה נראים אותו הדבר? ל-RX2 אלמנט 8 אינץ' שזה משהו כמו 50% יותר גדול ממה שיש ב-RX1..!![]()
בכל מקרה, כל ההגיון שלך לא ברור - זה כמו שתגיד שכשימאהה התחילו למכור בארץ את ה-771 למשל, הם הורידו את המחירים של ה-371, 471, 571 ו-671. כאמור, אלה מוצרים שונים לחלוטין שמכוונים לתקציבים שונים ולכן אין שום קשר בין הצגתו של אחד לשוק להורדת מחירים על האחרים - אם בכלל, זה רעיון שיווקי די גרוע כי יש סיכוי כלשהו שהחדרת המוצר החדש תיפגע עקב הורדת המחירים על המוצרים האחרים..!...
אגב,"אלה מוצרים שונים לחלוטין שמכוונים לתקציבים שונים" , המחירים מאוד דומים... וממש לא מיועדים לתקציבים שונים.
- epony
- חבר במועדון 10K

פערים של עשרות אחוזים אלה מחירים שונים לחלוטין - זה שלך אישית 1,000 ש"ח זה לא הרבה כסף זה המזל הגדול שלך, לא של האנושות... 
כאמור, הסיבה לשינוי בתמחור בארץ ולפערים בהצגת הדגמים קשורה להחלפת היבואן הרשמי המקומי, ולא למדיניות כזאת או אחרת של היצרן...
כאמור, הסיבה לשינוי בתמחור בארץ ולפערים בהצגת הדגמים קשורה להחלפת היבואן הרשמי המקומי, ולא למדיניות כזאת או אחרת של היצרן...
חחח 1000 ש"ח זה הרבה בכל מצב, גם לי... אני לא עשיר עדיין לצערי.epony כתב:פערים של עשרות אחוזים אלה מחירים שונים לחלוטין - זה שלך אישית 1,000 ש"ח זה לא הרבה כסף זה המזל הגדול שלך, לא של האנושות...
כאמור, הסיבה לשינוי בתמחור בארץ ולפערים בהצגת הדגמים קשורה להחלפת היבואן הרשמי המקומי, ולא למדיניות כזאת או אחרת של היצרן......
בכל מקרה הבחור רשם שהRX2 עולים 3900 בארץ, אם זה הגרסה עם העיצוב המבריק זה מחיר מעולה, אפשר להשיג אותם בעיצוב פשוט יותר ולא מבריק בפחות(אלא אם כן זה המחיר של העיצוב הרגיל.. צריך לבדוק).
יאללה שיהיה יום טוב
- epony
- חבר במועדון 10K

Bonanja כתב:חחח 1000 ש"ח זה הרבה בכל מצב, גם לי... אני לא עשיר עדיין לצערי.epony כתב:פערים של עשרות אחוזים אלה מחירים שונים לחלוטין - זה שלך אישית 1,000 ש"ח זה לא הרבה כסף זה המזל הגדול שלך, לא של האנושות...
כאמור, הסיבה לשינוי בתמחור בארץ ולפערים בהצגת הדגמים קשורה להחלפת היבואן הרשמי המקומי, ולא למדיניות כזאת או אחרת של היצרן......
בכל מקרה הבחור רשם שהRX2 עולים 3900 בארץ, אם זה הגרסה עם העיצוב המבריק זה מחיר מעולה, אפשר להשיג אותם בעיצוב פשוט יותר ולא מבריק בפחות(אלא אם כן זה המחיר של העיצוב הרגיל.. צריך לבדוק).
יאללה שיהיה יום טוב
...
- adirbooking
- חבר ותיק

תיקון קל :Bonanja כתב:חחח 1000 ש"ח זה הרבה בכל מצב, גם לי... אני לא עשיר עדיין לצערי.epony כתב:פערים של עשרות אחוזים אלה מחירים שונים לחלוטין - זה שלך אישית 1,000 ש"ח זה לא הרבה כסף זה המזל הגדול שלך, לא של האנושות...
יאללה שיהיה יום טוב
...
הוא כתב שזהו מחיר הברוטו של ה-RX1 ולא ה-RX2..
מחירו של ה-RX2 "ברוטו" הוא כ-4,890 ש"ח [כמובן שהדגשתי שזהו מחיר הברוטו ויש עוד על מה להתווכח ולהתמקח.] - המחיר הנ"ל הוא לדגם בצבעי העץ ולא "מבריק" כמו שחור פיאנו או לבן פנינה.
טעות שליadirbooking כתב:תיקון קל :Bonanja כתב:חחח 1000 ש"ח זה הרבה בכל מצב, גם לי... אני לא עשיר עדיין לצערי.epony כתב:פערים של עשרות אחוזים אלה מחירים שונים לחלוטין - זה שלך אישית 1,000 ש"ח זה לא הרבה כסף זה המזל הגדול שלך, לא של האנושות...
יאללה שיהיה יום טוב
...
הוא כתב שזהו מחיר הברוטו של ה-RX1 ולא ה-RX2..
מחירו של ה-RX2 "ברוטו" הוא כ-4,890 ש"ח [כמובן שהדגשתי שזהו מחיר הברוטו ויש עוד על מה להתווכח ולהתמקח.] - המחיר הנ"ל הוא לדגם בצבעי העץ ולא "מבריק" כמו שחור פיאנו או לבן פנינה....
- adirbooking
- חבר ותיק

הכל בסדר ידידי,
תיקנתי בשביל לא להטעות חברי פורום אחרים אשר מתעניינים
נראה לי שרמת גיבור בצבע "מבריק" מייקרת את העסק בכ-1,000 ש"ח לערך [כמובן שהכל לפני מיקוח..]
תיקנתי בשביל לא להטעות חברי פורום אחרים אשר מתעניינים
נראה לי שרמת גיבור בצבע "מבריק" מייקרת את העסק בכ-1,000 ש"ח לערך [כמובן שהכל לפני מיקוח..]
האם יש המלצות לאתרים ברשת אם רמקולים מעוצבים
בכל אופן אני פתוח לנושא יד שניה
דבר נוסף לא חייב רק לבן אבל בהחלט לא שחור בהתחלה חשבתי על מיניפוד אבל הם נשמעים רע
דבר נוסף לא חייב רק לבן אבל בהחלט לא שחור בהתחלה חשבתי על מיניפוד אבל הם נשמעים רע