שלום לכולם, אני רוצה לפתוח במיזם חדש בתחום האודיו שחדש לי ברמה המקצועית.
בעיקרון חשבתי על לפתח סט רמקולים מעוצבים בהשראת הminipod.
קהל היעד שלי יהיה חברות למוצרי חשמל מעצבים ואדריכלים.
והשאלה איך אני מתחיל במיזם הזה?
אני חשבתי שאני צריך לשבת עם מומחה אקוסטי, מעצב, ומהנדס מכונות שיעבדו יחד ויפתחו סקיצות לפי הנחיות אחד של השני.
לאחר מכן יבנה מודול בהדמיה ממוחשבת ואז לייצר את האב טיפוס הראשון.
מאיזה חומר אני בנוי הקופסא של הרמקול? האם מפיברגלס או חומר אחר(בדוגמאת המיניפוד)
את הוופר עצמו חשבתי לייבא מחו"ל
רציתי לשמוע את הדעות שלכם לגבי המיזם
כל הערות שלכם במומחים במתחום יעזרו מאוד לחשיבה שלי.
רוצה לפתח רמקולים מעוצבים בייצור סדרתי
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
בדרך כלל אני לא אוהב להוריד התלהבות אבל...
לפי שאלותיך אינך מבין כל כך בדבר אז מדוע לך להיכנס אליו בצורה הזו?
אני מאמין שכנראה אתה מגיע מתחום העיצוב ולכן המחשבה הזו אבל רמקולים הם בעיקר לא רק עיצוב, ובשביל לבנות ולתכנן צריך להבין ומאוד {בייחוד אם אתה באמת רוצה להצליח לאורך זמן}.
אני מציע לך לנסות ולמכור את העיצובים {או לפחות לעניין} לחברות אשר יכולות לקחת את העיצוב ולתת לו יכולת סאונד
יש לך בארץ את חברת מורל אשר נחשבת לבין החברות הטובות בעולם לייצור אלמנטים ורמקולים ויש לה מחלקת R&D ובכך תוכל להגיע למימוש ריאלי של הרעיון שלך ובמהירות גבוהה מאשר תעשה זאת לבד
אני כבר 20 שנים בתחום וראיתי הרבה אנשים שניסו לבנות רמקולים באופן עצמאי וכמה מהם אף הגדילו והשקיעו ברמה עולמית ורק אחד ממש הצליח בקנה מידה עולמי וגם את זה הוא לא עשה לבד
הדבר קשה ביותר ומצריך ידע גדול והרבה ממון
מה גם שלבסוף צריך להציע את המוצר ללקוח סופי וצריך לוגיסטיקה לא קטנה לעניין
ועוד שבסוף בקצה יש את הלקוח הישראלי שאין מה לעשות ולצערי הוא מאוד מאוד מותגי וקונה יותר שמות מאשר תוצאה
לכן אוליי כדאי לך באמת לשקול את מורל כפתרון הגיוני ונכון למימוש העניין
בהצלחה
לפי שאלותיך אינך מבין כל כך בדבר אז מדוע לך להיכנס אליו בצורה הזו?
אני מאמין שכנראה אתה מגיע מתחום העיצוב ולכן המחשבה הזו אבל רמקולים הם בעיקר לא רק עיצוב, ובשביל לבנות ולתכנן צריך להבין ומאוד {בייחוד אם אתה באמת רוצה להצליח לאורך זמן}.
אני מציע לך לנסות ולמכור את העיצובים {או לפחות לעניין} לחברות אשר יכולות לקחת את העיצוב ולתת לו יכולת סאונד
יש לך בארץ את חברת מורל אשר נחשבת לבין החברות הטובות בעולם לייצור אלמנטים ורמקולים ויש לה מחלקת R&D ובכך תוכל להגיע למימוש ריאלי של הרעיון שלך ובמהירות גבוהה מאשר תעשה זאת לבד
אני כבר 20 שנים בתחום וראיתי הרבה אנשים שניסו לבנות רמקולים באופן עצמאי וכמה מהם אף הגדילו והשקיעו ברמה עולמית ורק אחד ממש הצליח בקנה מידה עולמי וגם את זה הוא לא עשה לבד
הדבר קשה ביותר ומצריך ידע גדול והרבה ממון
מה גם שלבסוף צריך להציע את המוצר ללקוח סופי וצריך לוגיסטיקה לא קטנה לעניין
ועוד שבסוף בקצה יש את הלקוח הישראלי שאין מה לעשות ולצערי הוא מאוד מאוד מותגי וקונה יותר שמות מאשר תוצאה
לכן אוליי כדאי לך באמת לשקול את מורל כפתרון הגיוני ונכון למימוש העניין
בהצלחה