אהלן,
יש לי XTREAMER SIDEWINDER. הגירסת קושחה 2.6 שזו אחת לפני אחרונה כך שסה"כ אני מעודכן. מחובר דיסק חיצוני שמזוהה תמיד (מכיל מוזיקה וסרטי ילדים, כלומר התוכן ה"קבוע"), ועוד דיסקאונקי שאליו אני מעתיק מהמחשב כל יום את התוכנית \ סרט שאנו רואים באותו יום.
יש לי בעיה קצת מעצבנת. הסטרימר מאבד את הזיהוי של הדיסקאונקי ומזהה אותו מחדש אחרי ריסטרט. זה קורה בערך כל יום כלומר לא בעיה נדירה. האם זה מצב סביר? כמו כן האם זו בעיה שכיחה בסטרימר או שהבעיה היא בדיסקאונקי? אגב פירמטתי את הדיסקאונקי, מה ששיפר את המצב לכמה ימים אבל משום מה עכשיו זה שוב קורה.
כמה פתרונות שחשבתי אליהם:
1. לקנות דיסק פנימי שיכיל את ה"תוכן הקבוע". אולי לסטרימר "קשה" שמחוברים אליו גם דיסק חיצוני וגם דיסקאונקי?
2. לקנות דונגל, ליצור תיקיה משותפת במחשב וכך לוותר על השימוש בדיסקאונקי. אעשה זאת בתנאי שזה אמין ויציב.
3. להשלים עם זה שצריך לעשות ריסטרט כל יום.
4. לשלוח המכשיר לבדיקה.
תודה!
xtreamer sidewinder מדי פעם לא מזהה דיסקאונקי, צריך ריסטרט
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
נדמה שחשבת כבר על כל האופציות. בכל מקרה, אובדן הזיהוי של התקן ה- USB לא אמור להתקיים. ייתכן והבעיה באמת עם ה- Thumb Drive מכיוון שעם הדיסק החיצוני זה לא מתקיים. נסה אולי להחליף בין הפורטים של ה- USB, ייתכן ואחד הפורטים הוא הבעייתי.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
גם אני חווה את זה עם גרסת הDVD ואני עם 2.7
-יש לי DOK של 4G שפשוט לא מזוהה בכלל, רק במחשב
- הבעיה שאני חווה היא שאין הליך מסודר להסרה של DOK ,אם אני פשוט מוציא אותו אז הכנסת החדש לא עובדת. רק ריסט עוזר.
- אני פשוט התרגלתי, אין ברירה קצת התעמלות, צריך לקום מהכורסה

-יש לי DOK של 4G שפשוט לא מזוהה בכלל, רק במחשב
- הבעיה שאני חווה היא שאין הליך מסודר להסרה של DOK ,אם אני פשוט מוציא אותו אז הכנסת החדש לא עובדת. רק ריסט עוזר.
- אני פשוט התרגלתי, אין ברירה קצת התעמלות, צריך לקום מהכורסה
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.