שרשור תגובות: אייפד 3 - הרזולוציה גדלה ל- 2048x1536

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

למאמר: אייפד 3 - פי 2 ברזולוציה?

תמונה
כך לדברי אתר macrumors שמסך שאמור לשמש את האייפד 3 הגיע אליו ולאחר בדיקה מדוקדקת, ניתן לראות שצפיפות הפיקסלים במסך החדש גבוהה יותר משל האייפד 2, פי 2 ליתר דיוק. הבדיקה נערכה באופן ויזואלי בלבד שכן לא ניתן היה להפעיל את המסך חשמלית אך נראה כי יש פי 2 יותר פיקסלים לכל כיוון ביחס לאייפד הקודם. משום ששני המסכים זהים בגודלם, 9.7", אפשר להסיק שיש כמות כפולה של פיקסלים והרזולוציה היא 2048x1536. דרך macrumors.com
נערך לאחרונה על ידי EliHaboosh ב 18/02/2012 13:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #2 

רק רציתי להגיד שכאשר הרזולוצייה האופקית כפולה וגם הרזולוצייה האנכית כפולה צפיפות הפיקסלים גדלה פי 4 ולא פי 2. כל פיקסל במסך הישן מכיל 4 פיקסלים במסך החדש, הכותרת לדעתי יכולה להטעות, סה"כ מדובר "ב4 אייפדים קטנים" שנכנסים לאותו שטח באייפד החדש - וזה כבר מרשים.
1024 כפול 768 זה 786,432
2048 כפול 1536 זה 3,145,728 - פי 4, וגם המון :)

ידיעה מעניינת, הצעד לכיוון מסכים ברזולוצייה סופר גבוה על מכשירים ניידים הוא לדעתי טוב מאוד, מאפשר להם באמת להיות תחליף איכותי מספיק להרבה דברים (נייר, מחשב, אלבום תמונות, עיתון וכו'...). אני כבר מת לזרוק את הקופסת מחשב "הענקית שלי" ובמקום זה להסתובב בבית עם טאבלט 17" בעל רזולוצייה סופר גבוה שמתחבר לסטנדים ודוקים שונים. אני מניח שיש עוד כמה שנים בשביל זה...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

מעניין... חשבתי שהם רוצים לעבור לעולם של משחקים אמיתיים וכו.
איך הם רוצים להריץ ישומים על זה? הם צריכים מעבד ממש חזק + מעבד גרפי ממש חזק בשביל לתמוך בקצב רענון טוב ברזולוציה כזאת...
כיום רזולוציה מעל FHD יש בעיקר למספר מסכים מחשב בודדים למחשב בגודל 27" ו-30" של דל, איזו ואפל.
למשל מסך מחשב 27" הוא ברזולוציית 2560X1440 WQHD
גם כל הQUAD CORE ואמו-קור, הרי עד עכשיו לא היו כמעט שום ליבות גרפיות עם שתי ליבות... מה גם שאף אחד לא באמת יודע לכתוב קוד טוב לריבוי ליבות...

EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #4 

ice2k כתב:רק רציתי להגיד שכאשר הרזולוצייה האופקית כפולה וגם הרזולוצייה האנכית כפולה צפיפות הפיקסלים גדלה פי 4 ולא פי 2. כל פיקסל במסך הישן מכיל 4 פיקסלים במסך החדש, הכותרת לדעתי יכולה להטעות, סה"כ מדובר "ב4 אייפדים קטנים" שנכנסים לאותו שטח באייפד החדש - וזה כבר מרשים.
1024 כפול 768 זה 786,432
2048 כפול 1536 זה 3,145,728 - פי 4, וגם המון :)

ידיעה מעניינת, הצעד לכיוון מסכים ברזולוצייה סופר גבוה על מכשירים ניידים הוא לדעתי טוב מאוד, מאפשר להם באמת להיות תחליף איכותי מספיק להרבה דברים (נייר, מחשב, אלבום תמונות, עיתון וכו'...). אני כבר מת לזרוק את הקופסת מחשב "הענקית שלי" ובמקום זה להסתובב בבית עם טאבלט 17" בעל רזולוצייה סופר גבוה שמתחבר לסטנדים ודוקים שונים. אני מניח שיש עוד כמה שנים בשביל זה...
...
כתוב בגוף הכתבה - פי 2 לכל כיוון. נכתב בצורה הזו בגלל סוג הבדיקה. חודד בכותרת בכל מקרה.
אלי חבוש

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #5 

MrMoris כתב:מעניין... חשבתי שהם רוצים לעבור לעולם של משחקים אמיתיים וכו.
איך הם רוצים להריץ ישומים על זה? הם צריכים מעבד ממש חזק + מעבד גרפי ממש חזק בשביל לתמוך בקצב רענון טוב ברזולוציה כזאת...
כיום רזולוציה מעל FHD יש בעיקר למספר מסכים מחשב בודדים למחשב בגודל 27" ו-30" של דל, איזו ואפל.
גם כל הQUAD CORE ואמו-קור, הרי עד עכשיו לא היו כמעט שום ליבות גרפיות עם שתי ליבות... מה גם שאף אחד לא באמת יודע לכתוב קוד טוב לריבוי ליבות...
...
בA5 יש שתי ליבות A9 במהירות של 1GHz ושתי ליבות גראפיות מסידרת הSGX543MP .. ומבחינה גראפית השבב הזה חזק משמעותית מTegra 3 שיהיה בPrime החדש עם מסך ה1920X1200 שלו ,עם האייפד 3 הם יציגו כנראה את הA6 שאמור להיות עוד יותר חזק בכל היבט ..ככה שניראה לי שהם מסודרים בקטע הזה .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78907
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #6 

הללויה, זה אחד החסרונות העיקריים באייפד כיום.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3626
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #7 

סוף סוף תוכנות לשליטה מרחוק בפיסי יעבדו כמו שצריך :D

עם הרזולוציה שיש לי בדסקטופ (1920x1200) הייתי צריך עד היום להתפשר בין תמונה קטנה ומטושטשת, סקרולינג מעצבן, או שינוי הרזולוציה בוינדוס שהיה משנה לי לגמרי את סדר האייקונים :x

Batnun

.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3626
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #8 

IamEzio כתב:
MrMoris כתב:מעניין... חשבתי שהם רוצים לעבור לעולם של משחקים אמיתיים וכו.
...
בA5 יש שתי ליבות A9 במהירות של 1GHz ושתי ליבות גראפיות מסידרת הSGX543MP .. ומבחינה גראפית השבב הזה חזק משמעותית מTegra 3 שיהיה בPrime החדש עם מסך ה1920X1200 שלו ,עם האייפד 3 הם יציגו כנראה את הA6 שאמור להיות עוד יותר חזק בכל היבט ..ככה שניראה לי שהם מסודרים בקטע הזה .
...
כבר לא בטוח שה-Prime החדש יגיע עם Tegra 3:
http://www.brightsideofnews.com/news/20 ... f700t.aspx

Batnun

.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #9 

ללכת לכיוון של APQ8060 זה צעד דיי דפוק ההיתי אומר .. למרות שלא הבנתי מה הA מסמלת ..אבל ניראה שזה מסמל מאיץ גראפי חדש אז אולי לא הכל נורא כל כך .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”