הגבלת מהירות ברפידשייר
שמתי לב שביומיים האחרונים יש בעיות עם הורדה משרת רפידשייר.
היום ראיתי באחד הפורומים שהם התחילו להגביל מהירות ל 30Kb/s למשתמשים חינמיים. חדשות מאוד עצובות.
אני לא חושב שנשאר אף שרת נורמלי שאפשר להוריד ממנו בלי להכניס captcha. אני אשמח לשמוע על אלטרנטיבה למשתמשים שלא רוצים להוציא כסף על הורדות. (מבחינתי utorrent הוא לא אופציה לקבצים של מעל 20GB אם אני רוצה לצפות בהם לפני הפנסיה)
היום ראיתי באחד הפורומים שהם התחילו להגביל מהירות ל 30Kb/s למשתמשים חינמיים. חדשות מאוד עצובות.
אני לא חושב שנשאר אף שרת נורמלי שאפשר להוריד ממנו בלי להכניס captcha. אני אשמח לשמוע על אלטרנטיבה למשתמשים שלא רוצים להוציא כסף על הורדות. (מבחינתי utorrent הוא לא אופציה לקבצים של מעל 20GB אם אני רוצה לצפות בהם לפני הפנסיה)
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
זה מאוד תלוי בשעות העומס ובמצב הרוח של בעלי השרת. יש לפעמים happy hours שאין זמני המתנה בין הורדות. בכלל זה מצב מאוד רעוה למשתמשים חינמיים בשרתים הללו. גם בnetload בלתי אפשרי להוריד למשתמש חינמי. אני לצערי נכבתי מfilserve למרות שהספקתי להוריד כמות נכבדת ב8 חודשים. לא חושב שיש אלטרנטיבה חינמית נורמלית. אני רשום לאתר hd-space לטורנטים ודווקא מוריד מאוד מהר. הבטחתי למישהו הזמנה לטראקר ואם הוא לא יפנה אליי ב24 השעות הקרובות אתה מוזמן לתת לי את המייל שלך ואשלך לך הזמנה.
"על החתום...."
זה כבר לא תלוי בשעות העומס ובמצב הרוח של בעלי השרת, ונראה כי הם גם ביטלו את ה- happy hours.
JDownloader מציגה הודעה מפורשת לגבי המגבלה החדשה והקבועה של 30Kb/s שנוקט "רפידשייר", ובנוסף הוא מציין שיש גם freeze פתאומי באמצע ההורדה (לא ההשהייה הרגילה שהיתה עד היום בין הורדה להורדה אצל משתמש חופשי, אלא מעין קיפאון זמני באמצע ההורדה). ובאמת, בימים האחרונים רפידשייר במנוי חופשי מוריד על קצב של 30Kb/s בלבד.
ואם זה לא "רדיפה" מספקת מצד אתרי ההורדות, עכשיו גם Megashares ביטל את אפשרות החיפוש המובנית באתר, לא רק למשתמשים חופשיים, אלא גם למשתמשים רשומים שאין להם פרימיום.
JDownloader מציגה הודעה מפורשת לגבי המגבלה החדשה והקבועה של 30Kb/s שנוקט "רפידשייר", ובנוסף הוא מציין שיש גם freeze פתאומי באמצע ההורדה (לא ההשהייה הרגילה שהיתה עד היום בין הורדה להורדה אצל משתמש חופשי, אלא מעין קיפאון זמני באמצע ההורדה). ובאמת, בימים האחרונים רפידשייר במנוי חופשי מוריד על קצב של 30Kb/s בלבד.
ואם זה לא "רדיפה" מספקת מצד אתרי ההורדות, עכשיו גם Megashares ביטל את אפשרות החיפוש המובנית באתר, לא רק למשתמשים חופשיים, אלא גם למשתמשים רשומים שאין להם פרימיום.
Hertz33 כתב:נכון, הרגע נכנסתי להוריד דרך JD וקפצה לי הודעה על הגבלה במהירות. ממש מבאס.
השרתים הללו שלא נסגרו התחילו לתפוס תחת. אין בעיה, אנחנו נזכור להם את זה שהמצב ישתפר....
אני לא יודע אם זה תפיסת תחת.
תחשוב שכעת אחרי שנסגרו מספר אתרי הורדות כבדים הטראפיק על האתר עלה משמעותית.
וכדי לעמוד בQoS נורמלי וסביר אני מניח שהם חייבים להגביל.
אשמח להזמנה ל hd-space אם תישאר לךHertz33 כתב:זה מאוד תלוי בשעות העומס ובמצב הרוח של בעלי השרת. יש לפעמים happy hours שאין זמני המתנה בין הורדות. בכלל זה מצב מאוד רעוה למשתמשים חינמיים בשרתים הללו. גם בnetload בלתי אפשרי להוריד למשתמש חינמי. אני לצערי נכבתי מfilserve למרות שהספקתי להוריד כמות נכבדת ב8 חודשים. לא חושב שיש אלטרנטיבה חינמית נורמלית. אני רשום לאתר hd-space לטורנטים ודווקא מוריד מאוד מהר. הבטחתי למישהו הזמנה לטראקר ואם הוא לא יפנה אליי ב24 השעות הקרובות אתה מוזמן לתת לי את המייל שלך ואשלך לך הזמנה....
תודה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
באמת שבשבועות האחרונות הורדתי משם במהירות מקס׳ בשבוע שעבר זה הדרדר לגמרי חבל ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
ההודעה הזו שלהם היא קישקוש.no_alone כתב:http://www.facebook.com/RapidShare...
הודעה דומה כמעט באותו נוסח פורסמה ב-Megashares כדי להסביר את ביטול פונקציית ה- Search שהייתה מובנית באתר.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
נתקלתי במצב הזה היום לצערי לאחר שחשבתי שראפידשייר הוא התקווה האחרונה,
מה אפשר לעשות בשביל להנות עדיין מתכנים חינם?
האם מה שנשאר זה רק לשלם לחשבון PRO?
האם מה שנשאר זה רק לשלם לחשבון PRO?
כן. אני לא מבין איך אנשים יכולים להסתמך רק על הורדות חינמיות (פעם גם אני הייתי כך, אבל זה היה ממש מזמן...hananmori12 כתב:נתקלתי במצב הזה היום לצערי לאחר שחשבתי שראפידשייר הוא התקווה האחרונה,
האם מה שנשאר זה רק לשלם לחשבון PRO?...
הורדה של סרט בנפח 4.5 ג'יגה אורכת נצח!
תעשה לעצמך טובה, "תשקיע" בתור ניסיון למשך חודש אחד במנוי פרימיום בנטלואד או בשרת אחר, ותראה שזה עולם אחר
(כמובן גם בתלות ברוחב הפס שיש לך בבית). אתה פשוט תתחיל למלא טרות של איחסון...
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
דווקא עד עכשיו חייתי ממש טוב בחינם,Lee כתב:כן. אני לא מבין איך אנשים יכולים להסתמך רק על הורדות חינמיות (פעם גם אני הייתי כך, אבל זה היה ממש מזמן...hananmori12 כתב:נתקלתי במצב הזה היום לצערי לאחר שחשבתי שראפידשייר הוא התקווה האחרונה,
האם מה שנשאר זה רק לשלם לחשבון PRO?...), ועוד משרתים שדורשים הכנסת "Captcha" ידנית על כל קובץ.
הורדה של סרט בנפח 4.5 ג'יגה אורכת נצח!
תעשה לעצמך טובה, "תשקיע" בתור ניסיון למשך חודש אחד במנוי פרימיום בנטלואד או בשרת אחר, ותראה שזה עולם אחר
(כמובן גם בתלות ברוחב הפס שיש לך בבית). אתה פשוט תתחיל למלא טרות של איחסון......
מוריד דרך שרתים עם התוכנה jdownloder, ויש לי חשבון בtorrentleech שגם בו אני משתמש במה שאני לא מוצא ברשת (נדיר מאוד),
רק שעכשיו העניינים נעשו יותר מסובכים כי סגרו את מגה אפלואד והחסימה הזאת בראפיד שייר,
ודרך אגב הייתי מוריד קבוע סרטים של 4.5 ג'יגה בסביבות שעה במקסימום מהירות (10 מגה אינטרנט),
בכל מקרה,
מה ההמלצות? איזה מנוי כדאי לקנות ראפיד שייר?
לנטלואד אין הרבה זמינות כמו לראפיד שייר..
אם אתם שואלים אותי, הכי מומלץ כרגע זה לרכוש חמישה חודשים מנוי לRS ב30 יורו.
יש לי לשם מנוי כבר 5 שנים רצוף ומעולם לא היו דיבורים בכיוון של לסגור את האתר או מחיקה כוללת של קבצים.
דרך אגב, אני ועוד חבר מחזיקים מנוי משותף ו RS מרשים את זה כל עוד זה רק שתי כתובות IP.
הרשת מפוצצת תכנים בRS נכון להיום אחרי שנרגעו הרוחות.
יש לי לשם מנוי כבר 5 שנים רצוף ומעולם לא היו דיבורים בכיוון של לסגור את האתר או מחיקה כוללת של קבצים.
דרך אגב, אני ועוד חבר מחזיקים מנוי משותף ו RS מרשים את זה כל עוד זה רק שתי כתובות IP.
הרשת מפוצצת תכנים בRS נכון להיום אחרי שנרגעו הרוחות.
דווקא עכשיו כשנושא הסגירות חם באמת?HDF כתב:אם אתם שואלים אותי, הכי מומלץ כרגע זה לרכוש חמישה חודשים מנוי לRS ב30 יורו.
הרשת מפוצצת תכנים בRS נכון להיום אחרי שנרגעו הרוחות....
יש סיכוי סביר שגם הם על הכוונת לא?
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
ראפידשייר כבר היו על הכוונת בזמנו. הטענה העיקרית כנגד האתרים היא עידוד של תוכן פיראטי על ידם במסגרת תוכניות אשר מתגמלות מעלים על העלאה של תוכן פופולרי (כל תוכניות הקרדיט למיניהן).
צריך לזכור שראפידשייר היה האתר הכי גדול בעולם לפני שהוא החליט באופן יזום, כנראה ע"פ עצה מאוד ידידותית מהמחלקה המשפטית שלהם, להפסיק עם תכנית הקרדיט למעלים. מגהאפלואוד לא נזהר והרוויח מזה, עד שהוא הופל והחזיר את כולם חזרה לראפיד.
צריך לזכור שראפידשייר היה האתר הכי גדול בעולם לפני שהוא החליט באופן יזום, כנראה ע"פ עצה מאוד ידידותית מהמחלקה המשפטית שלהם, להפסיק עם תכנית הקרדיט למעלים. מגהאפלואוד לא נזהר והרוויח מזה, עד שהוא הופל והחזיר את כולם חזרה לראפיד.