MOREL SP1 - מה דעתכם כרמקולי סראונד אחורי ?
-
ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ברשותי מגבר YAMAHA RXV757 סנטר WAHRFEDALE DIAMOND 9CM וסראונד WAHRFEDALE DIAMOND 10.2 .
לפני כמה ימים שידרגתי את הקידמיים לרמקולים של MISSION MX5 רמקולים מאסיביים בצליל ובגודל ואני מרוצה מהם ואת רמקולי הסראונד האחוריים החלפתי ל MOREL SP1 מ WHARDEDALE VALDUS 100 שדי הייתי מרוצה מהם אבל נראו קצת מגושמים על הקיר ורציתי משהו יותר אסטטי אבל אני לא שלם עם זה . מה דעתכם עליהם ?
לפני כמה ימים שידרגתי את הקידמיים לרמקולים של MISSION MX5 רמקולים מאסיביים בצליל ובגודל ואני מרוצה מהם ואת רמקולי הסראונד האחוריים החלפתי ל MOREL SP1 מ WHARDEDALE VALDUS 100 שדי הייתי מרוצה מהם אבל נראו קצת מגושמים על הקיר ורציתי משהו יותר אסטטי אבל אני לא שלם עם זה . מה דעתכם עליהם ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אחלה רמקולים במחיר שלהם!
-
ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

לאחר תקופת ניסיון קצרה
החזרתי אותם לחנות אינם מתאימים לשמש כרמקולי סראונד אחורי לא משתלבים במערכות ברמה בינונית כמו שלי. מתאימים רק כסט ל 5 רמקולים לוויניים + סאב תואם לאלה שמחפשים מערכת סט קולוע ביתיתבתקציב מוגבל אבל באיכות סבירה .
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה צריך להבין שרסיבר ימאהה עובד טוב עם רמקולים מסוימים, אך אצליך שילבת הרבה רמקולים שכל אחד עם אופי שונה ואת כולם העמסת על ימאהה המסכן...
הם לא מתאימים רק לסט וסאב אלא עוד הרבה שימושים עם ציוד מתאים, חדר מטופל אקוסטית וכיול בהתאם...
הם לא מתאימים רק לסט וסאב אלא עוד הרבה שימושים עם ציוד מתאים, חדר מטופל אקוסטית וכיול בהתאם...
היי ISAC69ISAC69 כתב:ברשותי מגבר YAMAHA RXV757 סנטר WAHRFEDALE DIAMOND 9CM וסראונד WAHRFEDALE DIAMOND 10.2 .
לפני כמה ימים שידרגתי את הקידמיים לרמקולים של MISSION MX5 רמקולים מאסיביים בצליל ובגודל ואני מרוצה מהם ?...
יש לי מערכת מאוד דומה לשלך (YAMAHA + WHARFEDALE )
וסימנתי גם את ה MX5 כרמקול טוב לרכישה.
מדוע כתבת "בגדול מרוצה מהם" - ממה אתה לא מרוצה ?
היכן רכשת אותם ? ממליץ על החנות ?
ובאיזה מחיר אם מותר לשאול.
תודה מראש
ותתחדש
-
ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

ל PESSIK
את ה MISSION MX 5 כרגע מוכר רק יגאל מסטריאוסקופ תראה באתר בזאפ יש אפשרות לטרייד אין . לאחר שהם אצלי כמה שבועות גיליתי שהם משתלבים היטב עם WHARFEDALE כי שניהם בגדול אנגליים ושייכים לאותה חברה אם . קח בחשבון שהם גדולי מימדים וכבדים מה שנותן להם עומק ואיכות צליל גבוהה ביותר אני מאוד מרוצה מהם לדעתי ביחס למחיר שלהם זאת מציאה ממש אבל כדי שיבואו לידי ביטוי מלא חיברתי אותם עם כבלים של Chord Carnival SilverScreen ובננות מסוג DYNAVOX HIGH END וזה היה שווה את ההשקעה הרמקולים נפתחו בבאת אחת לרמה גבוהה ביותר . הולכים מעולה עם המגבר YAMAHA שלי .
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
Re: ל PESSIK
אניISAC69 כתב: חיברתי אותם עם כבלים של Chord Carnival SilverScreen ובננות מסוג DYNAVOX HIGH END וזה היה שווה את ההשקעה הרמקולים נפתחו בבאת אחת לרמה גבוהה ביותר....
קניתי בננות של נקמיצ'י ממוכר סיני ב EBAY שהומלץ כאן ומתכנן לקנות כבלים 2.5 מ"מ ללא פירמה...
-
ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

JEXY כתב:אתה צריך להבין שרסיבר ימאהה עובד טוב עם רמקולים מסוימים, אך אצליך שילבת הרבה רמקולים שכל אחד עם אופי שונה ואת כולם העמסת על ימאהה המסכן...
הם לא מתאימים רק לסט וסאב אלא עוד הרבה שימושים עם ציוד מתאים, חדר מטופל אקוסטית וכיול בהתאם......
-
ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

ל JEKKY
ה YAMAHA VX757 הוא לא כזה מגבר מסכן אומנם הוא יחסית דגם ישן אבל יש לו הספקים גבוהים .
ה MISSIOM כן משתדכים עם ה WHARFEDALE כי שניהם אנגליים ושייכים לאותה חברה אם ומצויינים יחד עם ה- YAMAHA . ה MORREL SP1 בעלי צליל אנמי ומתכתי ולא מתאימים לשמש כבק סראונד למערכות בינוניות יכול להיות שהספוטים היקרים יותר שלהם כן עושים את העבודה אבל לא בדקתי עקב מגבלות תקציב .באותו תקציב כמעט החלפתי למדפיים הקטנים WHARFEDALE 9.0 שקשה להאמין איזה הבדל יש בינהם בעלי צליל עמוק ומפורט בהרבה .
ה MISSIOM כן משתדכים עם ה WHARFEDALE כי שניהם אנגליים ושייכים לאותה חברה אם ומצויינים יחד עם ה- YAMAHA . ה MORREL SP1 בעלי צליל אנמי ומתכתי ולא מתאימים לשמש כבק סראונד למערכות בינוניות יכול להיות שהספוטים היקרים יותר שלהם כן עושים את העבודה אבל לא בדקתי עקב מגבלות תקציב .באותו תקציב כמעט החלפתי למדפיים הקטנים WHARFEDALE 9.0 שקשה להאמין איזה הבדל יש בינהם בעלי צליל עמוק ומפורט בהרבה .
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
חסר רק איזה "לדעתי" קטנטן פה והכל יהיה בסדר... 
-
ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

Huvenster כתב:אניISAC69 כתב: חיברתי אותם עם כבלים של Chord Carnival SilverScreen ובננות מסוג DYNAVOX HIGH END וזה היה שווה את ההשקעה הרמקולים נפתחו בבאת אחת לרמה גבוהה ביותר....מבולבל ... זה נוגד את המנטרה החוזרת והנשנת שאני קורא כאן בפורום בד"כ..
קניתי בננות של נקמיצ'י ממוכר סיני ב EBAY שהומלץ כאן ומתכנן לקנות כבלים 2.5 מ"מ ללא פירמה...[/quote
היי
גם אני חשבתי ככה אבל זה לא נכון כבלים טובים ובננות טובות כן משפרות דרמטית את הצליל במידה והרמקולים והמגבר טובים . ה Chord Carnival SilverScreen זכו בכבל השנה במגזין HI FI ולא סתם תאמין לי יש להם בידוד מושלם מהפרעות אלקטרומגנטיות מה שנותן צליל נקי ואיכותי ביותר גם לי היה כבלים פשוטים של 2.5 ממ ותאמין לי שמיים וארץ .
יש לי גם בננות שדומות לאלה של נקמיצ"י ותאמין לי שששווה להשקיע גם בזה בקידמיים שמתי בננות של DYNAVOX HIGH END שהם איכותיים ביותר ומשתלבים עם כבלים טובים. לשאר הרמקולים יש לי כבלים פשוטים ובננות רגילות ....
רסיבר מרשים מאוד (rxv757 )ISAC69 כתב:. הולכים מעולה עם המגבר YAMAHA שלי ....
אני עם רסיבר "קטן" יחסית של ימהה rxv496
למרות שהרגישות של הרמקולים MX5 גבוהה יחסית (90db )
אני חושש שהוא לא יצליח להוציא את מלוא הפוטנציאל מהם
ויהיה קצת קשה לקחת את הרסיבר לחנות ולחבר אותו שם כדי לבדוק.
מה דעתך ? , יש בסיס לחששות שלי ?
תודה על התייחסותך ISAC69
-
ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

הייpessik כתב:רסיבר מרשים מאוד (rxv757 )ISAC69 כתב:. הולכים מעולה עם המגבר YAMAHA שלי ....
אני עם רסיבר "קטן" יחסית של ימהה rxv496
למרות שהרגישות של הרמקולים MX5 גבוהה יחסית (90db )
אני חושש שהוא לא יצליח להוציא את מלוא הפוטנציאל מהם![]()
ויהיה קצת קשה לקחת את הרסיבר לחנות ולחבר אותו שם כדי לבדוק.
מה דעתך ? , יש בסיס לחששות שלי ?
תודה על התייחסותך ISAC69...
אני חושב שה MISSION MX4 יותר יתאימו למגבר שלך .