עלילות נטויזין בעיר הגדולה המרדף אחרי הזיכוי האבוד (שיתוף)

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
sharonron פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הסיפור הבא מייצג לדעתי את אחת ההתנהגויות הבסיסיות שמשותפות לחלק נרחב מספקי האינטרנט (ולא רק)

לפני שנה בערך חידשתי את המנוי שלי ב013 (מהירות 5M) לאחר שאיימתי בעזיבה.
כדי לתת לי מחיר טוב נתנו לי 10 חודשים + חודשיים חינם.כאשר בסוף התקופה המחיר היה אמור להשאר קבוע.
כל חודש קבלתי מהם חשבונית למייל הכל דפק כמו שעון ואני הייתי מרוצה (טעות ראשונה שלי :?)

עד שיום אחד הם החליטו ללכת על שיטת מצליח הישראלית.
לקראת סוף התקופה החשבוניות הפסיקו להגיע למייל (לא חשדתי כי ידעתי שאני נמצא בתקופה של החינם אז הנחתי שהם לא שולחים כי אין על מה)
אבל אז פתאום עבור החודש שאני אמור להיות בו חינם אני רואה חיוב בויזה של 84 שקלים.
הלכתי לבדוק את רישומי החשבוניות אבל נאדה אין שום חשבונית שנשלחה.נכנסתי לאתר שלהם ואז אני רואה שבחשבונית הלפני אחרונה שקיימת באתר (החשבונית של החודש העשירי) אבל לא נשלחה אלי מופיעה הודעה שתוקף החבילה שלי עומד לפוג ושהמחיר עולה ל100 שקלים בחודש (אלוהים יודע איך 5M עולה 100 שקל בחודש).

לא רק שהם החליטו על דעת עצמם לקצר לי את התקופה של החודשיים חינם בחודש הם גם החליטו חד צדדית לחזור בהם מהסיכום שהמחיר ישאר והעלו לי את מחיר החבילה ל100 שקל בלי להודיע לי.

נו שויין אמרתי - אני כבר רגיל לטריקים ושטיקים מהסוג הזה אצלם.

הרמתי טלפון לשרות לקוחות סיפרתי את הסיפור , הלכו בדקו אמרו לי - אדוני אתה צודק חלה תקלה מערכתית (איזה תרוץ עלוב) ובטעות קיצרנו לך את החודש חינם אל דאגה אתה תקבל על זה זיכוי.
ומה לגבי המחיר של ה100 שקל ל5M שאלתי - אין בעיה אמרו נסדר לך דיל טוב שתהיה מרוצה ונתנו לי מחיר של 20 שקל.

סגרנו את השיחה בכך שאני אזוכה על החיוב שחויבתי על החודש חינם שלקחו לי.הייתי מרוצה ואופטימי (טעות שניה :? )

אתמול קיבלתי חשבונית - הם כנראה החליטו להעניש אותי על כך שבחרתי להשאר אצלם ולא לעבור לספק אחר
ולחייב אותי שוב על התקופת חינם שהיתה אמורה להיות לי ושחוייבתי עליה בעקבות תקלה מערכתית.

ניסינו לקחת ממך כסף בפעם הראשונה ותפסת אותנו, לא נורא ננסה שוב אולי הפעם נצליח.

העיקר שהם יספרו לי שהשרות שהם נותנים הוא מעולה ושלא כדאי לי לעבור לספקים אחרים כי להם באמת אכפת מהלקוחץ

הבאסה בסיפור מלבד החצי שעה המבוזבזת ביום ראשון שתהיה לי בהמתנה לשרות לקוחות זה ובשמיעת תרוצים על המערכת שקרסה להם או שהנתונים לא הוזנו בצורה נכונה או כל תרוץ עלוב אחר זה שפשוט אי אפשר לסמוך עליהם. אני לא יודע איזה טריק הם ינסו בפעם הבאה בשביל להוציא מהחשבון שלי עוד 20-30 שקל ושאני יודע שבסוף תקופת התוכנית שלי יהיה לי סיפור דומה וששוב אני אהיה עסוק בפינג פונג עם שרות הלקוחות שלהם. :(
העצוב הוא שאני יודע שהם לא היחידים....

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”