נגישות ל-data storage ול-networl mobile של כל אפליקציה

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
Fibonacchi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה

אהלן,
זה לא סוד שלכל אפליקציה שמורידים במרקט ישנם permissionים שונים,בין אם זה גישה לאינטרנט,לשירות מיקום GPS,לרשימה השמית במכשיר,ל-data storage ששמור במכשיר וכו'.
במידה והמכשיר לא מחובר ל-3G או ל-3.5G באחת מהרשתות הסלולריות(אילצתי אותו להתחבר רק ל-2G הסטנדרטי) האם עדיין כשמריצים אפליקציה כזו או אחר,שדורשת גישה לאזורים דומים היא מאלצת את המכשיר להתחבר או שנחסמת?
ומה קורה אם מפעילים את ה-wifi,האם אז יש גישה לאפליקציה.האם מאפשרת ב-settings את האפשרויות שבוטלו?
האם יש settings שמקבעים את המכשיר לא להתחבר ל-GPS,ל-mobile network?

אשמח לקבל קצת אינפו.

תודה,
Fibonacchi.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

הכל כולל הכל מתחיל ונגמר בהרשאות שהאפליקצייה דורשת ואותן אישרת בזמן ההתקנה. ישנם הרשאות שמאפשרות להדליק אופציות גלובליות במכשיר (נניח Modify global system settings) שיאפשרו לאפליקצייה שקיבלה אותן לכבות ולהדליק שירותים במכשיר (כמו 3G). תשלב את זה עם נניח הרשאה לגישה מלאה לאינטרנט (Full internet access) ועכשיו יש לאפליקצייה גישה לפתוח נניח את חיבור ה Wi-Fi ולשלוח מידע לאינטרנט דרכו

Fibonacchi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה

אז אתה בעצם אומר לי שבמידה ושיניתי ב-network settings ובכל מה שקשור להגדרות גישה בצורה אבסולוטית,עדיין אם אני מתחבר עם אפליקציה שכזו היא תשנה לי את ההגדרות ותיכנס למרות זאת?

Fibonacchi.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

הבנת מדוייק. פשוט תוודא איזה אפליקצייה דורשת איזה הרשאות (ואיזה שילובים) לפני שאתה מתקין אותה על המכשיר שלה

חזור אל “Android - אנדרויד”