ICS לXoom Wifi ,מתי ?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
IamEzio פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #1 

לאמא שלי קנו Xoom , אבל זה מרגיש שעם Honycomb (המכשיר מעודכן לגירסה 3.2 ..) הפלטפורמה לא מנוצלת בכלל ,הרבה פעמים המכשיר מקרטע וזה דיי מוריד את החוויה ,ראיתי בXDA שהודלפה לXoom באמריקה ICS 4.0.3 ושזה אמור לעבוד גם על המכשירים שנמכרים בשאר העולם (MZ604) וגם קראתי שאנשים מדווחים בפורום שזה משפר את המכשיר משעותית במיוחד מבחינת הביצועים .
אבל זה לא המכשיר שלי ולכן אני לא מתכוון להחליף לו ROM בשלב זה (למרות שההיתי מאוד רוצה .. ואני יודע איך בהתחשב בזה שעשיתי את זה כבר על כמה אנדרואידים ישנים של HTC ) ניסיתי לחפש תאריך משוער לעידכון בשביל המזרח התיכון / ASIA..אבל לא מצאתי שום דבר שמדבר על זה , אז אם מישהו יודע משהו על העידכון הזה (אולי דרך היבואן ) אני אשמח לדעת .

ועוד שתי שאלות קטנות ..
1.יש למישהו המלצה לאיך להוסיף עברית למקלדת המובנת של Honycomb ,המכשיר מגיעה עם מקלדת נוספת בעברית אבל זה דיי מציק שבעברית המקלדת שונה מאשר באנגלית
2.בחיבור לטלוויזיה בעזרת כבל הHDMI ניראה שהעסק מקרטע יותר מהרגיל - לדוג' מסך הבית עובד חלק במעברים בין העמודים ,אבל כשמחברים את כבל הHDMI זה מתחיל לקטע טיפה גם במסך וגם בטליויזה,האם עוד מישהו נתקל בזה ?

אגב ,המכשיר לא רע זמן- סוללה סביר ,הוא גם לא כבד כמו שעושים אותו וגם העובי לא ממש מפריע ,מה שכן ,המסך שלו שלו דיי עמום ולא מספיק קונטרסטי לעומת מכשירים אחרים (גם בבהירות מלאה) במיוחד לא כשאני משווה אותו לאייפון 4 שלי... מה שגם חיבור הטעינה כל כך דק שזה מרגיש שתנועה אחת לא נכונה מהמחבר פשוט ישבר למרות שכן יש לו גם יתרונות כמו חיבור הHDMI המובנה מה שאומר שלא צריך מתאמי NHL יקרים ואפשר לחבר גם מקלדת ועכבר עם מתאם USB OTG ,למרות שהאפשרות לUSB HOST לא מופעלת כרגע .. ובמחינת כרטיס הרשת ניראה שהוא גם עושה עבודה מכובדת למדי מבחינת קליטה ומהירות .

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1968
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

בדיוק קראתי השבוע שמוטורולה הודיעו שלקראת סוף 2012 ישוחררו העדכונים למערכת ההפעלה
אני רק לא סגור על איזה דגמים דובר, נראה לי שעל כל הדגמים שצפויים לקבל עדכון

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”