התחברתי לHOT פלטיניום , מבקש יעוץ קל
-
iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
שדרגתי עכשיו להוט פלטיניום במבצע הכרות שלהם = 329 ש"ח, יחד עם VOD ועוד ערוץ רוסי יוצא לי 361 בחודש במקום 349 שהיה לי מקודם
ההתקנה של הHOT MAGIC HD והHOTBOX בחינם (שעה בטלפון, סיוט אבל חסכוני)
רציתי לקבל חוות דעת לגבי המחיר ולגבי מה לעשות עם הMAGIC אני הבנתי שיש איתו בעיות
את הHOTBOX אני אפעיל כמודם בלבד (יש לי מודם ARIES נפרד לטלפון במקום אחר בבית)
רציתי לקבל חוות דעת לגבי המחיר ולגבי מה לעשות עם הMAGIC אני הבנתי שיש איתו בעיות
את הHOTBOX אני אפעיל כמודם בלבד (יש לי מודם ARIES נפרד לטלפון במקום אחר בבית)
- susuTheFOX
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
בתור לקוח די מרוצה של יס+בזק+בזק בינלאומי
אני מתלבט עם להתחבר למבצע הזה שנראה מאוד משתלם מצד אחד אבל מצד שני עלויות ההתקנה (299 שקל) נראות לי גבוהות במיוחד ו"יאכלו" את החיסכון בחצי-שנה הראשונה.
בנוסף, אני יצאתי מהוט לפני כמה שנים כי באמת לא היה מה לראות. והתוכן ביס עדיף לדעתי עם סדרות כמו: המפץ הגדול, המתים מהלכים, איש משפחה וכו'...
אני מתלבט עם להתחבר למבצע הזה שנראה מאוד משתלם מצד אחד אבל מצד שני עלויות ההתקנה (299 שקל) נראות לי גבוהות במיוחד ו"יאכלו" את החיסכון בחצי-שנה הראשונה.
בנוסף, אני יצאתי מהוט לפני כמה שנים כי באמת לא היה מה לראות. והתוכן ביס עדיף לדעתי עם סדרות כמו: המפץ הגדול, המתים מהלכים, איש משפחה וכו'...
אישית עברתי להוט ואני די מרוצה(הממיר המקליט לא הכי להיט...), לגבי ההתקנה תדרוש חודש ראשון חינם בהוט וככה בעצם תתקזז לך ההתקנה(זה מה שעשו אצלי שלא הסכמתי לשלם התקנה)susuTheFOX כתב:בתור לקוח די מרוצה של יס+בזק+בזק בינלאומי
בנוסף, אני יצאתי מהוט לפני כמה שנים כי באמת לא היה מה לראות. והתוכן ביס עדיף לדעתי עם סדרות כמו: המפץ הגדול, המתים מהלכים, איש משפחה וכו'......
הוט עושה בלאגן בשוק התקשורת , חשש להתרסקות ספקיות האינטרנט .
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000725898
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000725898
עלות ההתקנה בטלה בשישים... לפחות עבורי.susuTheFOX כתב:בתור לקוח די מרוצה של יס+בזק+בזק בינלאומי
בנוסף, אני יצאתי מהוט לפני כמה שנים כי באמת לא היה מה לראות. והתוכן ביס עדיף לדעתי עם סדרות כמו: המפץ הגדול, המתים מהלכים, איש משפחה וכו'......
כיום:
Yes - 280
אורנג (טלפון קווי מוגבל ל-2400 דקות וספק אינטרנט) - 255
בזק אינטרנט - 85
סה"כ 620
במבצע של הוט אני יורד ל-360 (כולל 2 ממירי Magic HD וספק אינטרנט ל-100 מגה)
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
ממליץ להשתמש ב HOTBOX בתור מודם בלבד, ממליץ לך להשאיר את המודם של הטלפונייה נפרד.iakovl כתב:שדרגתי עכשיו להוט פלטיניום במבצע הכרות שלהם = 329 ש"ח, יחד עם VOD ועוד ערוץ רוסי יוצא לי 361 בחודש במקום 349 שהיה לי מקודם
את הHOTBOX אני אפעיל כמודם בלבד (יש לי מודם ARIES נפרד לטלפון במקום אחר בבית)...
ולעבוד עם קישור ישיר MPLS ועם נתב אינטרנט משלך.
ה MAGIC לפחות אצלי עובד בנתיים סביר.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
בתשלום נוסף, זה לא כלול
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מה הסיבה שאתה ממליץ להשתמש ב-Hotbox כמודם בלבד? אני מתכנן להשתמש בכל האופציות שלו (טלפון, מודם וראוטר).arotman כתב:ממליץ להשתמש ב HOTBOX בתור מודם בלבד, ממליץ לך להשאיר את המודם של הטלפונייה נפרד.iakovl כתב:שדרגתי עכשיו להוט פלטיניום במבצע הכרות שלהם = 329 ש"ח, יחד עם VOD ועוד ערוץ רוסי יוצא לי 361 בחודש במקום 349 שהיה לי מקודם
את הHOTBOX אני אפעיל כמודם בלבד (יש לי מודם ARIES נפרד לטלפון במקום אחר בבית)...
ולעבוד עם קישור ישיר MPLS ועם נתב אינטרנט משלך.
ה MAGIC לפחות אצלי עובד בנתיים סביר....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מה זאת אומרת ,אתה אומר שאם אתה משתמש בהוטבוקס כמודם בלבד אז אתה מקבל 80 וכשאתה משתמש בו כראוטר בנוסף למודם אתה מקבל 40 ?
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |