טוב אז הלכתי בהמלצתכם לשמוע את הסט של KLIPSCH.
קודם כל חשוב לי לציין לטובה את אורי (Cable_Guy בפורום) שמוכר את הסט, אורי קיבל אותי עם המון סבלנות והעברנו ביחד כמעט שעתיים של קטעי סרטים, הופעות ומוזיקה וזאת למרות שכבר מההתחלה היה דיי ברור שלצערי הרב אני אאלץ לצאת עם ידיים ריקות...(הסבר בהמשך).
הסט של KLIPSCH משתלב נהדר אצלו בדירה עם מקרן אפסון 8500 וסאב של סאנפייר HRS10 וניתן להתרשם ולהנות מאיכות הסאונד של הסט המשולב עם הגברה של אונקיו 808.
ואוו! האמת שהופתעתי מהאיכות של הסאונד שהם מפיקים, הרמקולים חדים ומפורטים כפי שטענתם, פשוט חוויה, השילוב עם האונקיו נשמע פשוט מעולה!
התחלנו עם קטע הפתיחה של הסרט The Art Of Flight גירסת הבלו-ריי, פשוט מדהים!!! הסאונד נשמע כל כך נקי ומפורט והסרט בכלל משוגע... המשכנו לעוד כמה קטעים בסרט ואז עברנו לקטע הפיצוצים ב Inception שם ניתן היה להתרשם מהסראונד האיכותי שהביפולרים מפיקים וכמובן מהסאב שעושה יופי של עבודה. המשכנו לעוד כמה סרטים בהם ניתן היה להתרשם מאוד מהסאונד הנקי של הסנטר, גם בסרטים בהם הדיבור אינו ברור הסאונד של הסנטר נקי, חד וברור.
בגירסת הבלו-ריי של ההופעה של אדל הסואנד נשמע נקי מאוד, פשוט מרשים!
האמת שאני ממש לא מבין למה אורי רוצה לשדרג את המערכת שלו... כנראה שוירוס השדרגת תקף אותו קשה
אני חייב להגיד שיצא לי כבר לשמוע כמה וכמה מערכות קולנוע ביתי, אבל הסט המדובר בהחלט הצליח להפתיע אותי וגרם לי להבין מה אני מחפש במערכת הבאה שלי.
אז למה יצאתי משם בלי הסט, הכל מתחיל ונגמר בתקציב...
אורי הסביר לי שהוא מאוד מרוצה מהסט ולכן הוא לא לחוץ לחתוך את המחיר, הוא קיווה לקבל עליו 7500 ₪ אבל היה מוכן לבוא לקראתי ולסגור על 7000 שקל (אחרי שהקשבתי לביצועים אני חייב להגיד שאני מבין אותו לגמרי). לצערי 6000 ₪ זו גם ככה הוצאה שקשה לי לעמוד בא במיוחד שברור לי שעל מנת לסגור את הסט נשאר ה 0.1 שזהו סאב שגם בו צריך להשקיע.
נשאר לי רק להודות לאורי על האירוח המקסים והחוויה, יצאתי עם טעם של עוד... אולי שווה לנסות לגרד עם קצת כסף מההנהלה...
אז מה אתם אומרים, יש עוד סטים שיש לכם להמליץ במגבלת הסכום?