התנהגות לא ראויה של חברת ישפאר..
ברצוני לשתף במקרה שקרה לאבי עם מסך הLCD של חברת סוני.
לפני כ4 שנים רכש אבי מסך SONY 46 KDLX FHD, המחיר היה גבוה מאוד כ 15K
אך מכיוון שרצה מסך איכותי של סוני לא התלבט ורכש ממיטב כספו את המסך הטוב ביותר של סוני באותה תקופה..
לפני כחודש בערך התחילה להופיע צרביה בקדמת המסך שאינה מאפשרת צפייה.
פנינו לשירות הלקוחות של ישפאר, הם ציינו שהאחריות נגמרה ושלחו שליח שיקח את המסך לבדיקה (עלות של 200 ש"ח) לאחר מס ימים החזיר הטכנאי את המסך ואמר שהמסך צרוב ולא ניתן/משתלם לתקנו.
כמובן שאני ואבי היינו מופתעים, כיצד יתכן שבמסך LCD יקר כלכך תקרה תופעה כזו?..
אבי פנה שוב למעבדה וביקש את אחראי המעבדה, הוא הועבר לבחורה שטענה כי היא האחראית ולדבריה אין מה לעשות. אבי טען ובצדק שלא יתכן שמסך כל כך יקר שרכש במיטב כספו יתקלקל לאחר כ4 שנים ושלדעתו על ישפאר לקחת את התיקון על עצמם. תשובתה של המנהלת הייתה "תרכוש מסך חדש ותקבל הנחה".
כמובן שאבי לא היה מוכן לקבל זאת וביקש ממנה לבדוק עם הממונים. לאחר כיום חזרה אליו עם תשובה "לא ניתן לעשות דבר".
לסיכום לאבי יש בבית עוד שני מסכי LCD אחד מהם מעל ל 6 שנים ומסך CRT כ12 שנה שמעולם לא "נצרבו" או התקלקל להם המסך. חשוב לציין שמחירם היה כ שליש ממחיר המסך של סוני..
איך יתכן שיקרה מקרה כזה וישפאר הגדולה תתנער מאחריות??!!
אני, אבי ומשפחתי לעולם לא נקנה יותר מוצר של ישפאר.
לפני כ4 שנים רכש אבי מסך SONY 46 KDLX FHD, המחיר היה גבוה מאוד כ 15K
אך מכיוון שרצה מסך איכותי של סוני לא התלבט ורכש ממיטב כספו את המסך הטוב ביותר של סוני באותה תקופה..
לפני כחודש בערך התחילה להופיע צרביה בקדמת המסך שאינה מאפשרת צפייה.
פנינו לשירות הלקוחות של ישפאר, הם ציינו שהאחריות נגמרה ושלחו שליח שיקח את המסך לבדיקה (עלות של 200 ש"ח) לאחר מס ימים החזיר הטכנאי את המסך ואמר שהמסך צרוב ולא ניתן/משתלם לתקנו.
כמובן שאני ואבי היינו מופתעים, כיצד יתכן שבמסך LCD יקר כלכך תקרה תופעה כזו?..
אבי פנה שוב למעבדה וביקש את אחראי המעבדה, הוא הועבר לבחורה שטענה כי היא האחראית ולדבריה אין מה לעשות. אבי טען ובצדק שלא יתכן שמסך כל כך יקר שרכש במיטב כספו יתקלקל לאחר כ4 שנים ושלדעתו על ישפאר לקחת את התיקון על עצמם. תשובתה של המנהלת הייתה "תרכוש מסך חדש ותקבל הנחה".
כמובן שאבי לא היה מוכן לקבל זאת וביקש ממנה לבדוק עם הממונים. לאחר כיום חזרה אליו עם תשובה "לא ניתן לעשות דבר".
לסיכום לאבי יש בבית עוד שני מסכי LCD אחד מהם מעל ל 6 שנים ומסך CRT כ12 שנה שמעולם לא "נצרבו" או התקלקל להם המסך. חשוב לציין שמחירם היה כ שליש ממחיר המסך של סוני..
איך יתכן שיקרה מקרה כזה וישפאר הגדולה תתנער מאחריות??!!
אני, אבי ומשפחתי לעולם לא נקנה יותר מוצר של ישפאר.
גועל נפש
ממש להקיא על היבואן הזה
זה לא מקרה ראשון ולא האחרון זה בטוח
אם אביך גר קרוב לישפאר הייתי שמח להיות במקומו ולגשת לשם ביום חופש ולעשות שם שמח:במשרדי החברה
על תקן של קרנף בחנות חרסינה ולעשות שם זעקות ופאדיחות במשרדי ההנהלה
עד שיתנו לך תלת מימד 60 אינטש ועוד יוסיפו לך כסף (אל תשכח להיידע אותם על הפירסום שעשית להם בפורום...)
רק שתלך ותשתוק
כי אני מבטיח לך /שמחאה שקטה ומילים עלומים לא יעזרו7 הרבה לאביך לחמוק מרוע הגזירה
והיא תיעלם בדיוק כמו מחאת הקוטג.....
זה לא מקרה ראשון ולא האחרון זה בטוח
אם אביך גר קרוב לישפאר הייתי שמח להיות במקומו ולגשת לשם ביום חופש ולעשות שם שמח:במשרדי החברה
על תקן של קרנף בחנות חרסינה ולעשות שם זעקות ופאדיחות במשרדי ההנהלה
עד שיתנו לך תלת מימד 60 אינטש ועוד יוסיפו לך כסף (אל תשכח להיידע אותם על הפירסום שעשית להם בפורום...)
רק שתלך ותשתוק
כי אני מבטיח לך /שמחאה שקטה ומילים עלומים לא יעזרו7 הרבה לאביך לחמוק מרוע הגזירה
והיא תיעלם בדיוק כמו מחאת הקוטג.....
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מכשירים אינם חסינים בפני תקלות.אני חושב שתגובתך מוגזמת. מכשיר מחוץ לתקופת אחריות - מדוע על היבואן לעשות יותר ממה שעשה ?
אינני מגן על ישפאר. דרישתך נראית לי מוגזמת במקצת. למרות שאני מבין את התסכול. לכיוון יותר פרודוקטיבי: שאל האם יש אפשרות לרכישה חדשה במחיר אטרקטיבי.
בכל מקרה - זה לא שווה את העצבים שלך.
אינני מגן על ישפאר. דרישתך נראית לי מוגזמת במקצת. למרות שאני מבין את התסכול. לכיוון יותר פרודוקטיבי: שאל האם יש אפשרות לרכישה חדשה במחיר אטרקטיבי.
בכל מקרה - זה לא שווה את העצבים שלך.
Vocare Ad Regnum
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
טיעון מעט לא פיירי ולא הגיוני מצידך, חברת ישפאר לא חייבת לך דבר, למוצר נגמרה האחריות ולכן לא ניתן לתקן אותו.
זה מאוד נפוץ במוצרי חשמל.
אין כאן שום התנהלות לא תקינה שלהם.
ADICT
מה ההתלהמות? הם לא חייבים לו שום דבר!
זה מאוד נפוץ במוצרי חשמל.
אין כאן שום התנהלות לא תקינה שלהם.
ADICT
מה ההתלהמות? הם לא חייבים לו שום דבר!
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אתה צודק ...כי ככה הרגילנו אותנו אנחנו הצרכנים
שמשתינים עלינו ואנו עוד צריכים להגיד תודה ולפתוח עוד יותר את הפה ....
בארהב אני מבטיח לך שלא היו מקבלים שרות כזה בטוח לא מסוני
אנחנו פשוט נהפכנו למאזוכיסטים ונהנים מזה גם ....
אם לפחות זה ילמד אנשים בפורום ובכלל
לא לרכוש מסכים ב15K כי הם יכולים להתקלקל כאחרון המסכים של האייר
לעומת מסך בשליש מחיר שעוד יאמר לו שלום בדרכו של היקר למזבלה
אז לפחות נאמר דיינו
שמשתינים עלינו ואנו עוד צריכים להגיד תודה ולפתוח עוד יותר את הפה ....
בארהב אני מבטיח לך שלא היו מקבלים שרות כזה בטוח לא מסוני
אנחנו פשוט נהפכנו למאזוכיסטים ונהנים מזה גם ....
אם לפחות זה ילמד אנשים בפורום ובכלל
לא לרכוש מסכים ב15K כי הם יכולים להתקלקל כאחרון המסכים של האייר
לעומת מסך בשליש מחיר שעוד יאמר לו שלום בדרכו של היקר למזבלה
אז לפחות נאמר דיינו
אכן הם לא חייבים לי כלום, הסתיימה תקופת האחריות..
אינני מעוניין לרכוש מסך חדש בהנחה משמעותית מכיוון שלדעתי שירות אינו נמדד על פי החוק היבש ..
נכון תקלות יכולות להופיע וזה מקובל אך במקרה שנרכש מוצר מחברת מדבקה או ממסך במחיר נמוך!
נפשית אני לא יכול לקבל את העובדה שמסך שנרכש ב 15K וכביכול היה הטוב ביותר באותה תקופה יתקלקל כשנה לאחר תום תקופת האחריות ושיגידו לאבי לרכוש חדש כי "אין מה לעשות".
אגב הנחה משמעותית אקבל בכל חנות היום..אך אבי אינו אדם שיכול להרשות לעצמו כל שנה לרכוש מסך חדש.
את הכסף למסך הקודם חסך חודש בחודשו על מנת לפנק את עצמו בטלויזיה שיוכל להנות ממנה.
לדעתי זו תעודת עניות לשירות הלקוחות הישראלי בכלל ולישפאר בפרט!
אינני מעוניין לרכוש מסך חדש בהנחה משמעותית מכיוון שלדעתי שירות אינו נמדד על פי החוק היבש ..
נכון תקלות יכולות להופיע וזה מקובל אך במקרה שנרכש מוצר מחברת מדבקה או ממסך במחיר נמוך!
נפשית אני לא יכול לקבל את העובדה שמסך שנרכש ב 15K וכביכול היה הטוב ביותר באותה תקופה יתקלקל כשנה לאחר תום תקופת האחריות ושיגידו לאבי לרכוש חדש כי "אין מה לעשות".
אגב הנחה משמעותית אקבל בכל חנות היום..אך אבי אינו אדם שיכול להרשות לעצמו כל שנה לרכוש מסך חדש.
את הכסף למסך הקודם חסך חודש בחודשו על מנת לפנק את עצמו בטלויזיה שיוכל להנות ממנה.
לדעתי זו תעודת עניות לשירות הלקוחות הישראלי בכלל ולישפאר בפרט!
לאחר שקראתי את כל התגובות ..
חברת ישפאר היא מהמובילות שיש ואנו הצרכנים לוקחים את זה בחשבון ונותנים העדפה לרכישת המוצרים
דרכם .
אין ספק שאכן האחריות הסתיימה , אין על זה ויכוח , יחד עם זאת כן הייתי מצפה לאחר שלקחו את המוצר
לבדיקה וגבו על כך 200 שקל , שינסו למצוא פתרון יצירתי .
אך במקום זאת אמרו "אין מה לעשות , תקנה מסך חדש" .
דוגמא לפתרון: עלות החלפת מסך עבור חברת ישפאר היא נמוכה משמעעותית ממה שזה עולה לנו הצרכנים..
חברים בסופו של יום , הדברים האלה הם שעושים את ה WOW והערך המוסף ..
אני מניח שאם הסיפור היה מופנה למישהו שיש לו ראיה של התמונה בשלמותה ( מנכ"ל , סמנכ"ל )
אז גם התשובה שניתנה היתה משתנה ...
YOVAV אני מציע לך לפנות לגורם בכיר יותר ולעדכן את הפורום בהתאם
מעניין לשמוע האם באמת זה ישנה משהו .
מנסיון אישי , בד"כ זה עוזר..
ואם לא , אז פשוט את מוצרי ישפאר לא ארכוש.
חברת ישפאר היא מהמובילות שיש ואנו הצרכנים לוקחים את זה בחשבון ונותנים העדפה לרכישת המוצרים
דרכם .
אין ספק שאכן האחריות הסתיימה , אין על זה ויכוח , יחד עם זאת כן הייתי מצפה לאחר שלקחו את המוצר
לבדיקה וגבו על כך 200 שקל , שינסו למצוא פתרון יצירתי .
אך במקום זאת אמרו "אין מה לעשות , תקנה מסך חדש" .
דוגמא לפתרון: עלות החלפת מסך עבור חברת ישפאר היא נמוכה משמעעותית ממה שזה עולה לנו הצרכנים..
חברים בסופו של יום , הדברים האלה הם שעושים את ה WOW והערך המוסף ..
אני מניח שאם הסיפור היה מופנה למישהו שיש לו ראיה של התמונה בשלמותה ( מנכ"ל , סמנכ"ל )
אז גם התשובה שניתנה היתה משתנה ...
YOVAV אני מציע לך לפנות לגורם בכיר יותר ולעדכן את הפורום בהתאם
מעניין לשמוע האם באמת זה ישנה משהו .
מנסיון אישי , בד"כ זה עוזר..
ואם לא , אז פשוט את מוצרי ישפאר לא ארכוש.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
מבין את כאבך והרגשתך
נכון שהחוק היבש פוטר אותם מאחריות אבל לדעתי מן הראוי שיתנו לך שירות\תיקון של המסך עם השתתפות עצמית סבירה או פתרון ראוי אחר.
תנסה לפנות ליצרן, זה לפעמים עושה את העבודה.
בהצלחה
נכון שהחוק היבש פוטר אותם מאחריות אבל לדעתי מן הראוי שיתנו לך שירות\תיקון של המסך עם השתתפות עצמית סבירה או פתרון ראוי אחר.
תנסה לפנות ליצרן, זה לפעמים עושה את העבודה.
בהצלחה
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
צריבה ב lcd זה לא אופייני, אפשר תמונה של התופעה? מה נצרב בדיוק?
חברים,
אבקש להוריד את ההתלהמות, זה לא מתאים לאופי האתר.
חברים,
אבקש להוריד את ההתלהמות, זה לא מתאים לאופי האתר.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אני לא חושב שבמקרה זה ישפאר היו לא בסדר..
צלם את התופעה כמו שרשם לך עפר לאור (מה היא הצריבה? לוגו של ערוץ או משהו אחר)
ודבר איתם על הנחה משמעותית ברכישת מסך חדש, אין מה לעשות..
גם אם תקנה רכב חדש ואחרי 4 שנים יילך לך מנוע או גיר, והאחריות היא ל 3 שנים
גם אם תגיד שזו הייתה מרצדס, לא יחליפו לך מנוע או גיר רק בגלל שזו מרצדס לאחר תום תקופת האחריות.
צלם את התופעה כמו שרשם לך עפר לאור (מה היא הצריבה? לוגו של ערוץ או משהו אחר)
ודבר איתם על הנחה משמעותית ברכישת מסך חדש, אין מה לעשות..
גם אם תקנה רכב חדש ואחרי 4 שנים יילך לך מנוע או גיר, והאחריות היא ל 3 שנים
גם אם תגיד שזו הייתה מרצדס, לא יחליפו לך מנוע או גיר רק בגלל שזו מרצדס לאחר תום תקופת האחריות.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
קודם כל אני לא מבין מה הפליאה על כך שמסך בן 4 שנים התקלקל? זו לא אותה איכות יצור והרכבה שהיינו מורגלים לפני 20 שנה - היום אורך החיים של רוב מכשירי האלקטרוניקה הוא מספר שנים, אין מה להשוות את זה לטלויזיות CRT שיוצרו לפני עשר שנים.. (אפרופו - לסבתא שלי היתה טלויזית מץ שעבדה לפחות 20 שנה..)
דבר שני - היבואן הציע הנחה בקנית טלויזיה חדשה. מה עוד מצופה ממנו לאחר שנסתיימה האחריות?? (במיוחד כשנקבע שלא ניתן לתקן את המסך)
yovav - אני מבין את התסכול שכרוך בלהוציא 15K על מסך שבודאי היום נראה מיושן (מבחינת יכולות) ושבקושי החזיק 4 שנים אבל לדעתי תגובת היבואן הגיונית.
דבר שני - היבואן הציע הנחה בקנית טלויזיה חדשה. מה עוד מצופה ממנו לאחר שנסתיימה האחריות?? (במיוחד כשנקבע שלא ניתן לתקן את המסך)
yovav - אני מבין את התסכול שכרוך בלהוציא 15K על מסך שבודאי היום נראה מיושן (מבחינת יכולות) ושבקושי החזיק 4 שנים אבל לדעתי תגובת היבואן הגיונית.
4 שנים למסך LCD זה כמו 7 שנים לשנת כלב.
עם כל הכאב היית חוסך 200 שקל על הבדיקה בשיחת וועידה עם כל מעבדת שרות.
במסכי לסידי תופעת הצריבה קיימת בממדים קטנים אך היא לא ברת תיקון,מה שבפלזמה ניתנת באחוזים גבוהים להיפתר.
למנוע להבא צריבות,זה להקפיד שייש שומר מסך מופעל,ולהשתדל לא להשאיר זמן רב על תמונה סטטית כמו ערוץ רדיו עם שקופית.
מישהו פנה ישירות ליצרן מסך וקיבל פתרון מספק טוב יותר מאשר היבואן בארץ?--שיקום
עם כל הכאב היית חוסך 200 שקל על הבדיקה בשיחת וועידה עם כל מעבדת שרות.
במסכי לסידי תופעת הצריבה קיימת בממדים קטנים אך היא לא ברת תיקון,מה שבפלזמה ניתנת באחוזים גבוהים להיפתר.
למנוע להבא צריבות,זה להקפיד שייש שומר מסך מופעל,ולהשתדל לא להשאיר זמן רב על תמונה סטטית כמו ערוץ רדיו עם שקופית.
מישהו פנה ישירות ליצרן מסך וקיבל פתרון מספק טוב יותר מאשר היבואן בארץ?--שיקום
מצער אבל זה מה יש.
קניה יקרה לא מבטיחה כלום בנוגע למשך החיים של המוצר.
האחריות תמה ולא אתמול ולכן באמת שאין מה להתלונן, מהו הגבול ?? חודש, שנה, .....
ולכן :
1. הפסקתי ל"השקיע" (=לבזבז) על מוצרים בעלי שם כאשר המחיר מופרז ולא מגובה באחריות מתאימה. לדוגמא אין סיבה אמיתית לקנות מכונת כביסה של מילה אם האחריות לשנה בלבד. אסתפק בבוש, או AEG בחצי מחיר.
2. הטלויזיה המדהימה של היום תעלה מחר חצי. אני יכל להסתפק בה ולא חייב את טלויזיית המחר - ותאמינו לי אני מהרוכשים שהכי אכפת להם ממוצר איכותי ונהנים מכל רגע כזה אבל שוב אם סמסונג הכי משוכלל שעולה כמו רכב מקבלת אחריות של 1-3 שנים אני לא קונה ומעדיף את הסוני הפחות טובה אולי אבל עם 5 שנים אחריות וברבע מחיר.
3. בהחלט מסתכל על אורך האחריות בקנייה של המוצר. לעיתים תוספת קטנה במחיר מניבה עוד שנתיים אחריות.
4. מוצר איכותי ויקר שמתקלקל כואב הלב לזרוק אבל מנגד התיקון לרוב יקר להחריד. אם תקנה מוצר טוב אבל לא בליגת העל(אני לא קונה גרוטאות אבל לא את חזית הטכנולוגיה) תוכל לתקנו בזול יותר או לחלופין לזרוק אותו בלב פחות כבד.
5. הפסקתי לחפש פגמים מטופשים במוצר שאני קונה - לא מחפש גלים במסך של המקרן או BACK DOOR בהקרנה מסוג LCD או עננות במסך הסוני EX710, או מנסה להריץ קדימה ואחורה 4000 פעם בפופקורן C200 עד שנתקע אלא פשוט נהנה מהמוצרים כמו שהם ומה שהם אמורים לספק.
6. בהחלט קונה מוצרים ביד 2,אי בי וכו' מוצרי על שעלו אלפי שקלים נמכרים אחרי שנתיים ברבע מחיר :
רסיבר אונקיו 905 מדהים ב 4000 ש"ח - מחיר מלא 16000.
רמקולים של חברת "טרי אנגל" מאייל פור מתצוגה בעלות 7000 במקום 15000.
פופקורן C200 מיובא מאי ביי בארהב לפני כמעט 3 שנים כולל הרדיסק פנימי, סט שלטים כפול, כונן BD ב 1600 ש"ח כשעלה בארץ כפול.
NAS כולל 5 טרה ב 4000 ש"ח שוב מאיבי אל מול עלות של כ 10000 ש"ח בארץ.
סוני 46 אינץ EX710 תלויה באל"מ 3 חודשים בתצוגה עם אחריות מלאה 5 שנים במחיר 5500 במקום 8000 בזמנו (אשמח אם תתקלקל היבואן שאין ברשותו את הדגם הזה יותר יאלץ לספק את ה 720....)
טלויזית LG 42 תלת מימד כולל 3 זוגות משקפיים סגורה באריזה עם 3" שנות חיון" מיד 2 ב 3500 ש"ח אל מול 6000 ש"ח בחנות. ועוד.....
אז זה לא שאין לי טכנולוגיה בבית, זה שאני לא מוכן להוציא יותר מכיסי את מחיר המחירון לחזית הטכנולוגיה ברמת האמינות כיום.
קניה יקרה לא מבטיחה כלום בנוגע למשך החיים של המוצר.
האחריות תמה ולא אתמול ולכן באמת שאין מה להתלונן, מהו הגבול ?? חודש, שנה, .....
ולכן :
1. הפסקתי ל"השקיע" (=לבזבז) על מוצרים בעלי שם כאשר המחיר מופרז ולא מגובה באחריות מתאימה. לדוגמא אין סיבה אמיתית לקנות מכונת כביסה של מילה אם האחריות לשנה בלבד. אסתפק בבוש, או AEG בחצי מחיר.
2. הטלויזיה המדהימה של היום תעלה מחר חצי. אני יכל להסתפק בה ולא חייב את טלויזיית המחר - ותאמינו לי אני מהרוכשים שהכי אכפת להם ממוצר איכותי ונהנים מכל רגע כזה אבל שוב אם סמסונג הכי משוכלל שעולה כמו רכב מקבלת אחריות של 1-3 שנים אני לא קונה ומעדיף את הסוני הפחות טובה אולי אבל עם 5 שנים אחריות וברבע מחיר.
3. בהחלט מסתכל על אורך האחריות בקנייה של המוצר. לעיתים תוספת קטנה במחיר מניבה עוד שנתיים אחריות.
4. מוצר איכותי ויקר שמתקלקל כואב הלב לזרוק אבל מנגד התיקון לרוב יקר להחריד. אם תקנה מוצר טוב אבל לא בליגת העל(אני לא קונה גרוטאות אבל לא את חזית הטכנולוגיה) תוכל לתקנו בזול יותר או לחלופין לזרוק אותו בלב פחות כבד.
5. הפסקתי לחפש פגמים מטופשים במוצר שאני קונה - לא מחפש גלים במסך של המקרן או BACK DOOR בהקרנה מסוג LCD או עננות במסך הסוני EX710, או מנסה להריץ קדימה ואחורה 4000 פעם בפופקורן C200 עד שנתקע אלא פשוט נהנה מהמוצרים כמו שהם ומה שהם אמורים לספק.
6. בהחלט קונה מוצרים ביד 2,אי בי וכו' מוצרי על שעלו אלפי שקלים נמכרים אחרי שנתיים ברבע מחיר :
רסיבר אונקיו 905 מדהים ב 4000 ש"ח - מחיר מלא 16000.
רמקולים של חברת "טרי אנגל" מאייל פור מתצוגה בעלות 7000 במקום 15000.
פופקורן C200 מיובא מאי ביי בארהב לפני כמעט 3 שנים כולל הרדיסק פנימי, סט שלטים כפול, כונן BD ב 1600 ש"ח כשעלה בארץ כפול.
NAS כולל 5 טרה ב 4000 ש"ח שוב מאיבי אל מול עלות של כ 10000 ש"ח בארץ.
סוני 46 אינץ EX710 תלויה באל"מ 3 חודשים בתצוגה עם אחריות מלאה 5 שנים במחיר 5500 במקום 8000 בזמנו (אשמח אם תתקלקל היבואן שאין ברשותו את הדגם הזה יותר יאלץ לספק את ה 720....)
טלויזית LG 42 תלת מימד כולל 3 זוגות משקפיים סגורה באריזה עם 3" שנות חיון" מיד 2 ב 3500 ש"ח אל מול 6000 ש"ח בחנות. ועוד.....
אז זה לא שאין לי טכנולוגיה בבית, זה שאני לא מוכן להוציא יותר מכיסי את מחיר המחירון לחזית הטכנולוגיה ברמת האמינות כיום.
נערך לאחרונה על ידי kobbi ב 18/02/2012 10:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה על המדריך המפורט
(מסכים עם כל מה שכתבת)
סליחה אבל על מה אתה מתלונן?
איפה זה כתוב שמסך פרימיום יקר צריך לעבוד כל הזמן ולא להתקלקל?
נגמרה תקופת האחריות, עברו 4 שנים.... המסך התקלקל...לא שווה לתקנו, קונים חדש.
אולי מזה תלמד שלא צריך להשקיע הון תועפות במסך פרימיום מותג.
קונים מסך במחיר סביר נהנים מתכונותיו ומפאר הטכנולוגיה היום,
וכשהוא מתקלקל ואין אחריות ולא שווה לתקנו קונים עוד 2 מסכים יותר טובים ומעודכנים טכנולוגית אחרי מספר שנים.
במחיר של 15000 ש"ח מלפני 4 שנים היתה יכול לקנות היום עוד 2 מסכי מותג עם כל הפיצ'רים החדשים שיצאו והתקדמות הטכנולוגיה. ואני כמעט בטוח שהמסכים האלה יותר טובים טכנולוגית מהפרימיום מלפני 4 שנים...
אצלי זה נוהל בכל המוצרים. קונה במחיר סביר עם כל הפיצ'רים החדשים לאותה תקופה.
נגמרה האחריות, עלות התיקון עולה על 30% ממחיר השוק של מוצר חדש (והאחריות צריכה להיות שנה ומעלה) (שלרוב יהיה מחיר יותר נמוך ממה שקניתי את המוצר שהתקלקל לפני כמה שנים) ולא שווה לתקן את המוצר.... המוצר הולך לפח - קונה חדש.
איפה זה כתוב שמסך פרימיום יקר צריך לעבוד כל הזמן ולא להתקלקל?
נגמרה תקופת האחריות, עברו 4 שנים.... המסך התקלקל...לא שווה לתקנו, קונים חדש.
אולי מזה תלמד שלא צריך להשקיע הון תועפות במסך פרימיום מותג.
קונים מסך במחיר סביר נהנים מתכונותיו ומפאר הטכנולוגיה היום,
וכשהוא מתקלקל ואין אחריות ולא שווה לתקנו קונים עוד 2 מסכים יותר טובים ומעודכנים טכנולוגית אחרי מספר שנים.
במחיר של 15000 ש"ח מלפני 4 שנים היתה יכול לקנות היום עוד 2 מסכי מותג עם כל הפיצ'רים החדשים שיצאו והתקדמות הטכנולוגיה. ואני כמעט בטוח שהמסכים האלה יותר טובים טכנולוגית מהפרימיום מלפני 4 שנים...
אצלי זה נוהל בכל המוצרים. קונה במחיר סביר עם כל הפיצ'רים החדשים לאותה תקופה.
נגמרה האחריות, עלות התיקון עולה על 30% ממחיר השוק של מוצר חדש (והאחריות צריכה להיות שנה ומעלה) (שלרוב יהיה מחיר יותר נמוך ממה שקניתי את המוצר שהתקלקל לפני כמה שנים) ולא שווה לתקן את המוצר.... המוצר הולך לפח - קונה חדש.