רובים ושושנים . . . . . אחת מלהקות הרוק/הכבד המפורסמות בעולם ובזמנו גם מהטובות שהיו בזאנר ,אמורה להגיע אלינו בתחילת יולי הקרוב להופעה בודדת בפארק הירקון שבת"א .
מי שהוציאה את כמה מהדמויות הססגוניות בעולם הרוק כמו . . . .אקסל רוז סולנה , והגיטריסט הנחשב סלאש , תחזור אלינו כימעט 20 שנה לאחר הופעתה המאוד חיוורת בזמנו שהיא נתנה בפארק הירקון אצלנו.
סלאש אומנם לא יגיע אלינו ,אבל אקסל רוז ,סולנה המיתולוגי שממשיך את דרכה של הלהקה יגיע ואיתו גם דיזי רייד הקלידן ,שהוא מוותיקי ההרכב המקורי ועוד ניגן באלבומם הניפלא . . . . . Use Your Illusion משנת 91. והופיע אצלנו גם.
באפריל הקרוב ,בארה"ב , יעמדו חברי הלהקה בהרכבם המקורי כולל סלאש על במה אחרת בטקס בו הם יכנסו להיכל התהילה של הרוק, ומי יודע. אולי הם עוד יופיעו שם.
אין עדיין מחירי כרטיסים......אך אני מניח שהם לא יהיו בהכרח זולים.
נקווה שהם אכן יגיעו ולא יהיו הפתעות בדרך . . . . . ואז ב 3 ליולי הקרוב.פארק הירקון ת"א......להקת רובים ושושנים המיתולוגית תופיע אצלנו.
בימים האחרונים התגעגעתי לאיזה אלבום שיצא ב 2008 , , , ,שם האלבום הוא Chinese Democracy , ואני מריץ אותו באוטו מזה כמה ימים......והנה מספר ימים אחרי בחירת האלבום שינעים את זמנין באוטו ,נודע לי שהם מגיעים.
עכשיו נישאר לי רק לחשוב איזה אלבום אחר אני אשים באוטו......אולי גם פה יהיה לי מזל , ותגיע עוד להקה אהובה שלי.
רפי_א