שלום, שוקל לקנות רסיבר של מרנץ ורציתי לדעת האם עדיין מדובר באותה החברה עם האיכויות הידועות שהיו לה בעבר, או שמא מדובר כיום באיזה חברת מדבקה, או משהו בסגנון?
כמובן שההחלטה תהיה גם על סמך ההאזנה, אך מבחינת אמינות החברה, נוחות עבודה עם הרסיבר?
תודה
שאלה על רסיברים של marantz
-
shosho
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
לא יודע עד כמה תעזור לך תשובה לשאלה כללית שכזו... מרנץ חברה מצוינת, עדיף שתתמקד על דגם מסוים ותשאל - כך לפחות יהיה קל יותר לעזור לך.
Utopia
-
shosho
-
- חבר פעיל

הדגם שאותו אני שוקל הוא 5006. זהו דגם חדש של החברה. אני מניח שמעט מאוד אנשים, אם בכלל התנסו בו ולכן אני שואל באופן יותר כללי על החברה. הפיצ'רים שיש ברסיבר המדובר לפי הנתונים מספקים אותי, המראה שלו מאוד לטעמי וכמובן שאצטרך גם לשמוע אותו. השאלה היא יותר כללית לגבי החברה ממספר סיבות:
1. ידוע לי שבעבר מוצרי חברה זו היו נחשבים בהחלט ברמה גבוהה, אך מעיון בדיונים באתר כמעט שאיני רואה איזכור שלהם כיום.
2. ראיתי בשרשור באתר המסחר שהרמקולים הסטליטים של מרנץ הם מותג מדבקה, ללא גב של ממש ורציתי לדעת האם כך גם לגבי הרסיברים שלהם.
תודה

1. ידוע לי שבעבר מוצרי חברה זו היו נחשבים בהחלט ברמה גבוהה, אך מעיון בדיונים באתר כמעט שאיני רואה איזכור שלהם כיום.
2. ראיתי בשרשור באתר המסחר שהרמקולים הסטליטים של מרנץ הם מותג מדבקה, ללא גב של ממש ורציתי לדעת האם כך גם לגבי הרסיברים שלהם.
תודה
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
מגברים של מרנץ הם לא מוצרי מדבקה. השיטה הכי קלה לבדוק את זה זה להריץ חיפוש על הדגם בגוגל - אם הוא נמכר גם במערב אירופה וארה"ב, אפשר עקרונית להירגע...
מבחינת הזמינות של המוצרים בארץ, למיטב הבנתי התחלפה הנציגות של מרנץ בארץ, ולכן עכשיו מתחילים שוב לשמוע עליהם.
בכל מקרה, כפי שאמרת בעצמך, המבחן האמיתי יהיה מבחן שמיעה.

מבחינת הזמינות של המוצרים בארץ, למיטב הבנתי התחלפה הנציגות של מרנץ בארץ, ולכן עכשיו מתחילים שוב לשמוע עליהם.
בכל מקרה, כפי שאמרת בעצמך, המבחן האמיתי יהיה מבחן שמיעה.
- ISAC69
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
-
shosho
-
- חבר פעיל

ממש לא מחוייב המציאות. כמובן שאני בוחן עוד רסיברים. רביעיית החברות שציינת כמובן שכבר נכללות בבדיקה, פשוט שכחלק מבדיקותיי ודרישותיי (פיצ'רים פחות משחקים תפקיד, סאונד נטו יותר) הועלתה הצעה לבדוק גם רסיברים של מרנץ וNAD שלפחות על הנייר ומדיונים נראה כי הם נחשבים ל"מוזיקלים" יותר. כמובן שאם היתה אפשרות למגבר סטריאו בתקציב אזי זה היה יכול להיות כיוון חביב, אך גם רצון אישתי לצמצם ככל האפשר את מספר ה"קופסאות" לדבריה וגם מגבלות תקציב לא מאפשרות זאת כרגע.למה דווקא מרנץ ?...