[אוחד] השרשור הרשמי של ביצועי הוטנט - Hotnet
שלום לכולם,
ראיתי שפורסמו בכמה שרשורים כל מיני התרשמויות ראשוניות, ונראה לי שזה הזמן לפתוח אשכול אחד ולרכז בו את הכל.
הכללים: נא להגיב מי שיש לו חיבור הוטנט, שיציין לאיזו חבילה הוא מחובר ומה האיכות שהוא מקבל (מהירות, שירות, פינגים, שעות עומס, שרתים כמו ביטורנט וכו')
נא לא לגרור את האשכול הזה למלחמות "בזק מול הוט", או "האם כדאי א' או ב'" וכו' המטרה של האשכול לתת מדד משתמשים על איכות השירות החדש של הוט כדי שאנשים יחליטו בעצמם אם הוא מתאים להם או לא.
תודה על שיתוף הפעולה.
ראיתי שפורסמו בכמה שרשורים כל מיני התרשמויות ראשוניות, ונראה לי שזה הזמן לפתוח אשכול אחד ולרכז בו את הכל.
הכללים: נא להגיב מי שיש לו חיבור הוטנט, שיציין לאיזו חבילה הוא מחובר ומה האיכות שהוא מקבל (מהירות, שירות, פינגים, שעות עומס, שרתים כמו ביטורנט וכו')
נא לא לגרור את האשכול הזה למלחמות "בזק מול הוט", או "האם כדאי א' או ב'" וכו' המטרה של האשכול לתת מדד משתמשים על איכות השירות החדש של הוט כדי שאנשים יחליטו בעצמם אם הוא מתאים להם או לא.
תודה על שיתוף הפעולה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
עשיתי עכשיו בדיקה ב-SpeedTest לשרת בפתח תקווה
מהירות הורדה יצא 96.96 - מספר מגניב יצא
מהירות העלאה - 1.95
המהירויות לחו"ל דיי עגומות , הייתי קודם ב-30 מגה בבזק בינלאומי והמצב היה בהרבה יותר טוב , בחלק מהשרתים פי 2 ואפילו פי 3 יותר מהר
דיברתי עם הוטנט והם אמרו לי שלוקח לפחות יומיים למהירות להתעדכן , בטח חירטטו אותי... אבל נחכה נראה מה יהיה
מהירות הורדה יצא 96.96 - מספר מגניב יצא
מהירות העלאה - 1.95
המהירויות לחו"ל דיי עגומות , הייתי קודם ב-30 מגה בבזק בינלאומי והמצב היה בהרבה יותר טוב , בחלק מהשרתים פי 2 ואפילו פי 3 יותר מהר
דיברתי עם הוטנט והם אמרו לי שלוקח לפחות יומיים למהירות להתעדכן , בטח חירטטו אותי... אבל נחכה נראה מה יהיה
אצלי כרגע ב SPEEDTEST.NET פתח תקוה 71.1/1.71
באתר התפעולי של הוט 72.5/1.69 (ממוצע) מקסימלי 95.5
הורדה בעזרת JDOWNLOADER מ RAPIDSHARE ב 10.8 MBS (שזה 86.4 MbS)
כנראה ש 100Mbs זה עדיין קצב תאורטי או מקסימלי
אגב, אני מחובר גם ל 014 עם חייגן (הם הורידו מחיר ל 29.90... ומקבלים חודש חינם, כך ששווה להשוות) , ומנותב לכבל התת ימי החדש - קיבלתי מהירויות רק עד 50Mbs . אני צריך לבדוק את זה שוב יותר מאוחר. אם זה נכון, אצטרך להפרד מ 014 אחרי הרבה שנים.
איזה יופי זה תחרות , לא ?
אגב, אני מחובר גם ל 014 עם חייגן (הם הורידו מחיר ל 29.90... ומקבלים חודש חינם, כך ששווה להשוות) , ומנותב לכבל התת ימי החדש - קיבלתי מהירויות רק עד 50Mbs . אני צריך לבדוק את זה שוב יותר מאוחר. אם זה נכון, אצטרך להפרד מ 014 אחרי הרבה שנים.
איזה יופי זה תחרות , לא ?
גם אצלי אותו הסיפור - שידרגתי את 014 גיימר ל 100 וזה לא עובר את ה 42 - דיברתי כבר עם התמיכה והם מכירים את הבעיה לטענתם מדובר בבעיה בפרוטוקול L2TP וכנראה גם משהו בצד שלהם בגלל החייגן (אולי קשור לגיימר) , בקיצר הם העבירו אותי לחיבור ללא חייגן שם אני מקבל 100 ללא בעיה - אבל לא מנותב לכבל החדשeranrose כתב:אצלי כרגע ב SPEEDTEST.NET פתח תקוה 71.1/1.71
איזה יופי זה תחרות , לא ?...
החיבור MPLS הוא היציב ביותר ב 100 מגה ב 014 ובכלל,Class889 כתב:מחר בערב אני אפרסם בדיקות מהירות דרך הוטנט דרך 100 מגה של בזק ודרך 100 מגה של הוט.
בכל מיני פרוטוקולים ויעדים שונים בארץ ובעולם....
אבל אני לא מבין מה הסיפור של ההזנחה למהירות לחו"ל- למה אי אפשר לתת שירות אחד טוב כמו שצריך? מהירות גבוהה ויציבה ותעדוף כמו שצריך...
gabif כתב:החיבור MPLS הוא היציב ביותר ב 100 מגה ב 014 ובכלל,Class889 כתב:מחר בערב אני אפרסם בדיקות מהירות דרך הוטנט דרך 100 מגה של בזק ודרך 100 מגה של הוט.
בכל מיני פרוטוקולים ויעדים שונים בארץ ובעולם....
אבל אני לא מבין מה הסיפור של ההזנחה למהירות לחו"ל- למה אי אפשר לתת שירות אחד טוב כמו שצריך? מהירות גבוהה ויציבה ותעדוף כמו שצריך......
אתה באמת לא מבין למה ?
כסף...
כדי שייתנו לך שירות תקין לשביעות רצונך הם צריכים לקנות עוד רוחב פס מאוד יקר
הם מעדיפים שתסבול וככה הם יחסכו כסף
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
מצטער אך אתה טועה.
הסיבה ש014 לא נותנים לך מספיק רוחב פס זה בגלל שאין להם אפשרות להגביל אותך עם המערכת של ALLOT שבעצם איתה יש לה את כל השליטה על כולם. לכן הם נותנים רוחב פס ממש נמוך בחיבור ללא חייגן. ברגע שהם יוכלו לחבר לקוחות של הוט בMPLS לרדיוסים שלהם, הדברים האלה ישתנו ואז MPLS יהיה טוב משמעותית מחייגן. חייגן של L2TP הוא זוועה בהשוואה לETH.
הסיבה ש014 לא נותנים לך מספיק רוחב פס זה בגלל שאין להם אפשרות להגביל אותך עם המערכת של ALLOT שבעצם איתה יש לה את כל השליטה על כולם. לכן הם נותנים רוחב פס ממש נמוך בחיבור ללא חייגן. ברגע שהם יוכלו לחבר לקוחות של הוט בMPLS לרדיוסים שלהם, הדברים האלה ישתנו ואז MPLS יהיה טוב משמעותית מחייגן. חייגן של L2TP הוא זוועה בהשוואה לETH.
האם הנתב שלי ה לינקסיס 4200 אמור להחזיק חיבור חייגן L2TP 100 מגה?Class889 כתב:מצטער אך אתה טועה.
הסיבה ש014 לא נותנים לך מספיק רוחב פס זה בגלל שאין להם אפשרות להגביל אותך עם המערכת של ALLOT שבעצם איתה יש לה את כל השליטה על כולם. לכן הם נותנים רוחב פס ממש נמוך בחיבור ללא חייגן. ברגע שהם יוכלו לחבר לקוחות של הוט בMPLS לרדיוסים שלהם, הדברים האלה ישתנו ואז MPLS יהיה טוב משמעותית מחייגן. חייגן של L2TP הוא זוועה בהשוואה לETH....
לי קרה משהו גם הזויrefael221 כתב:שירות של הוטנט זוועה,אחרי יום בידיוק אני סוגר את המנוי.
כדי לשלוח לי פרטים עם הנספח התקשרות -מבצע ,הוא צריך למחוק את המנוי לגמרי ,
להעביר את הפרטים למחלקות אחרות ,ואז לחכות שוב 2 ימי עסקים כי הם שולחים קובץ חיבור מחדש להוט .
בושה .
ביזיון ....
כשהתקשרתי לקבל תמיכה שקשורה לאינטרנט התקשרתי להוטנט , שם לא הצליחו בכלל לאתר אותי במערכת ואמרו לי שבגלל שהתחברתי אליהם דרך הוט אני אמור לפנות להוט כדי לקבל תמיכה
כשפניתי להוט אמרו לי שהם תומכים רק בתשתית ושהוטנט צריכים לעזור לי
בקיצור הם עדיין בבלאגן , אחרי כמה שיחות והעברות וועידות בסוף הסתדר
אבל בשביל 20 שקל ל-100 מגה אני מוכן לתת להם עוד קצת זמן הסתגלות
בכל זאת חברה חדשה
אגב,Class889 כתב:מצטער אך אתה טועה.
הסיבה ש014 לא נותנים לך מספיק רוחב פס זה בגלל שאין להם אפשרות להגביל אותך עם המערכת של ALLOT שבעצם איתה יש לה את כל השליטה על כולם. לכן הם נותנים רוחב פס ממש נמוך בחיבור ללא חייגן. ברגע שהם יוכלו לחבר לקוחות של הוט בMPLS לרדיוסים שלהם, הדברים האלה ישתנו ואז MPLS יהיה טוב משמעותית מחייגן. חייגן של L2TP הוא זוועה בהשוואה לETH....
אני רואה שניתן לבצע חיוג VPN ב L2TP גם כאשר החיבור מוגדר כ MPLS וככה בעצם אני לא צריך בכל פעם לבצע שיחת ועידה של 014 עם הוט למעבר חייגן/בלי חייגן.
האם השיטה הזאת בעייתית? או שפשוט לעבור לחיבור גם חייגן איפי 172... ?
בעקרון לא תצליח להתחבר ל014 עם חייגן אם אתה מוגדר כלקוח ללא חייגן,בשביל שזה יעבוד צריכים להוסיף לך את האופציה הזאת בLDAP שלהם, אם יש לך גיימר למשל אז רוב הסיכויי שהאופציה כבר קיימת בLDAP מלכתחילה כי גיימר עובד רק עם חייגן
אני כן מצליח להתחבר עם חייגן על גבי ה MPLS ומקבל איפי שונה של החייגניםcobraf כתב:בעקרון לא תצליח להתחבר ל014 עם חייגן אם אתה מוגדר כלקוח ללא חייגן,בשביל שזה יעבוד צריכים להוסיף לך את האופציה הזאת בLDAP שלהם, אם יש לך גיימר למשל אז רוב הסיכויי שהאופציה כבר קיימת בLDAP מלכתחילה כי גיימר עובד רק עם חייגן...