אוקי אז רכשתי את ה- Samsung P51D550
הכל סבבה עכשיו הגיע תור הסראונד!ֿ
אין לי הרבה ידע מוקדם אז אשמח אם תסייעו.
הדרישות:
התקציב לכל העסק באיזור ה-3000 שח
אין לי בעיה עם יד שניה - אפילו עדיף.
אין לי הרבה מקום.
אין לי רצון להתחיל להסתבך עם רכישת כל רמקול בניפרד - רוצה ערכת רמקולים.
הרסיבר חייב לתמוך בתקנים חדשים ותלת מימד (HDMI 1.4)
הייתי מעדיף סאטלייטים בגלל שלא תופסים מקום (אלה אם כן מדובר באובדן איכות משמעותית)
קיבלתי המלצה על הרסיבר הזה:
RXV467 Yamaha
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=764556
קצת יקר
עוד שאלה - האם אולי כדאי פשוט ללכת על מקרן קול? האם זה בכלל עובד או שזה סתם גימיק?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=37257
אחרי רכישת פלזמה 51" תלת מימד! עכשיו הגיע תור הסראונד! :lol:
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בתקציב הנתון אתה כנראה לא מדבר על מקרן קול אלא על סאונד בר - בכל מקרה, שניהם עובדים הכי טוב בחדרים קטנים יחסית, שיש להם ארבעה קירות וצורה מלבנית סטנדרטית. אם אתה הולך לשים את המערכת בחלל גדול, עם חלון זכוכית למרפסת ו/או פתח גדול בצד אחד למסדרון/מטבח/פינת אוכל, אז זה כנראה לא בשבילך...
בתקציב הנתון הייתי הולך על רסיבר במשהו כמו 1,000 ש"ח, וסט סאטליטים ב-2,000 ש"ח. תקציב נמוך יחסית להשקעה ב-TV, אבל אם זה מה יש אז זה מה יש.
דבר אחרון: המחירים בזאפ בכל מה שקשור לאודיו לא משקפים את המציאות בשטח - גש לחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב, תן להם תקציב ותתחיל להשוות שילובים שונים של רסיברים ומערכות רמקולים.
בהצלחה!
בתקציב הנתון הייתי הולך על רסיבר במשהו כמו 1,000 ש"ח, וסט סאטליטים ב-2,000 ש"ח. תקציב נמוך יחסית להשקעה ב-TV, אבל אם זה מה יש אז זה מה יש.
דבר אחרון: המחירים בזאפ בכל מה שקשור לאודיו לא משקפים את המציאות בשטח - גש לחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב, תן להם תקציב ותתחיל להשוות שילובים שונים של רסיברים ומערכות רמקולים.
בהצלחה!
אוקי תודה. ירדתי מהסאונד בר.
באופן כללי הגישה שלי היא שבגלל שיש כ"כ הרבה דגמים וחברות - זה להתחיל מדגמים סופר פופולארים מומלצים
ומשם לצמצם.
ככה רכשתי את הטלויזיה.
הייתי שמח לקבל כמה המלצות ספציפיות לדגמים ואיתם להמשיך הלאה.
המחיר יכול להתגמש קצת במידה וההבדל משמעותי.
מחירים לא משקפים - הכוונה ליקרים או זולים יותר?epony כתב: המחירים בזאפ בכל מה שקשור לאודיו לא משקפים את המציאות בשטח - גש לחנות מתמחה עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב, תן להם תקציב ותתחיל להשוות שילובים שונים של רסיברים ומערכות רמקולים.
בהצלחה!...
באופן כללי הגישה שלי היא שבגלל שיש כ"כ הרבה דגמים וחברות - זה להתחיל מדגמים סופר פופולארים מומלצים
ומשם לצמצם.
ככה רכשתי את הטלויזיה.
הייתי שמח לקבל כמה המלצות ספציפיות לדגמים ואיתם להמשיך הלאה.
המחיר יכול להתגמש קצת במידה וההבדל משמעותי.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רסיברים: פיוניר 520/421, אונקיו 309/308, ימאהה 467/371, דנון 1311 (חלק מהדגמים הם משנה שעברה, ונמכרים במחירי חיסול משתלמים).
רמקולים: KEF 1005, הרמן קרדון HKTS11, קנטון מובי 85/80, מורל פרימו 8.
רמקולים: KEF 1005, הרמן קרדון HKTS11, קנטון מובי 85/80, מורל פרימו 8.