הסיפור מתחיל בכך שאחרי התיעצויות כאן בפורום החלטתי לקנות את ה- SVS PB-12 PLUS.
אחרי בירור קטן עם אנשי המכירות לגבי מתח 220v, ביצעתי את הקנייה (היתה דרישה לכתובת כרטיס אשראי אמריקאית אבל הדבר נפתר לאחר התכתבות נוספת). נתתי להם את הכתובת של ushops, ויצאתי לשבוע מילואים.
במהלך המילואים אני מקבל טלפון מאשתי ש-SVS שלחו מייל שהם לא מצליחים ליצור קשר עם ushops. אמרתי לה לשלוח מייל ליושופס לברר מה קורה, ובמקביל לשלוח מייל ל-SVS שהעניין בבדיקה.
לאחר יום וחצי בערך, SVS מודיעים שהם לא הצליחו להתקשר ל-UShops וליצור איתם קשר, ושהסאב נמצא בניו-ג'רזי והוא מוחזר לשולח (אוהיו) עקב אי דרישה (
מייד טלפון ל-UShops (שעונים בניסיון ראשון) ואומרים שהם פתוחים והכל בסדר, ואילו ב-SVS מתעקשים שהם לא זמינים.
כשאני חוזר מהמילואים לברר מה קורה, מסתבר שהסאב הלך וחזר ועכשיו אני צריך לשלם $158 כדי לשלוח אותו שוב.
כמובן שלא הסכמתי לדבר כזה (מה פתאום אתם שולחים בלי ליצור קודם קשר, ואיך זה שאתם לא מצליחים להתקשר ליושופס בארה"ב, ולי הם עונים בניסיון ראשון?)
אחרי תכתובת די ארוכה עם SVS, נתתי להם הצעה שהם ישלחו שוב, אני אהיה יותר מעורב ואוודא שזה הגיע, ללא תשלום נוסף אבל אם זה שוב יכשל נבטל את העסקה והתשלום יוחזר לי מינוס $316 שזה משלוח כפול 2. לזה הם הסכימו והמשלוח שוב יצא לדרך.
זהו, בפעם השנייה הסאב הגיע ל-UShops בלי בעיה, ומסתבר שכל עכבה לטובה, כי בדיוק התחיל מבצע של 30% הנחה על המשלוח.
כחודש ימים לאחר מכן, הסאב נוחת אצלי בבית. ואני מסתכל על הקרטון ואני די בהלם. מה זה הדבר הענק הזה ?!
כלומר, ידעתי את המידות אבל כנראה שלא הפנמתי...