ירידה באיכות הקליטה של dvb-t
מוזר. בדיוק עכשיו תכננתי להכניס לפורום שאלה בדמות: "שיפור באיכות הקליטה, רק אצלי?"dima_vy כתב:שלום לכולם!
זה רק אצלי dvb-t התחיל לזייף? או שלעוד משהו באזור ת"א, ר"ג או גבעתיים?...
בימים האחרונים ישנו שיפור ביציבות ועצמת השידור. מעבר לזה, הקליטה הטובה מתאפשרת הן באפיק 26 והן באפיק 29. (מיקום ראש העין, ממירים NOWCOM ו- קוקנקה 980)
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
חופשי...חופשי מזייף בזמן האחרון!dima_vy כתב:שלום לכולם!
אני ממרכז ת"א , קומה אחרונה ... הרבה מריחות תמונה , מידי פעם התמונה נתקעת ורק הדלקה מחדש פותרת.
חבל
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני יודע שזה ברור... אבל...
תנסו לסדר את האנטנה,
תבדקו אם יש מכשיר חשמלי שמפריע ( כמו מנורת פלורוסנט מתחת לריצפה ששייכת לשכנים מלמטה, או מזגן/מאוורר ) ,
תעשו החזרה להגדרות היצרן ( זה עזר בעבר במקרים שבהם הרשות השניה כל פעם הזיזה ערוצים , הוסיפה ערוץ HD לניסוי, ושוב הזיזה )
תנסו לסדר את האנטנה,
תבדקו אם יש מכשיר חשמלי שמפריע ( כמו מנורת פלורוסנט מתחת לריצפה ששייכת לשכנים מלמטה, או מזגן/מאוורר ) ,
תעשו החזרה להגדרות היצרן ( זה עזר בעבר במקרים שבהם הרשות השניה כל פעם הזיזה ערוצים , הוסיפה ערוץ HD לניסוי, ושוב הזיזה )
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
גם אצלי, תמונה קופא והסאונד ממשיך, הייתי בטוח שהכרטיס נדפק או משהו.shaby כתב:חופשי...חופשי מזייף בזמן האחרון!dima_vy כתב:שלום לכולם!
אני ממרכז ת"א , קומה אחרונה ... הרבה מריחות תמונה , מידי פעם התמונה נתקעת ורק הדלקה מחדש פותרת.
חבל...
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
כך זה בדיוק...dima_vy כתב: גם אצלי, תמונה קופא והסאונד ממשיך, הייתי בטוח שהכרטיס נדפק או משהו....
נכון...אך זה ממש לא קשור...לא היתה שום בעייה במהלך החודשים האחרונים שאני ב"עידן +".asaf23 כתב:בטח יש לכם אנטנה פנימית...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בשבוע האחרון גם אצלי בחולון זה קורה, התמונה קופאת לשניה / רעש וכו', ומסתדרת חזרה אחרי שנייה שתיים.
עד עכשיו לא הגעתי למצב שצריך לאתחל.
אגב, למי שראה את חצי הגמר בכדורסל - הייתי בטוח בהתחלה שאיכות השידור היא גם תקלה בעידן+... ואז נזכרתי שאני בערוץ 1.
אגב, למי שראה את חצי הגמר בכדורסל - הייתי בטוח בהתחלה שאיכות השידור היא גם תקלה בעידן+... ואז נזכרתי שאני בערוץ 1.
uriler כתב:בשבוע האחרון גם אצלי בחולון זה קורה, התמונה קופאת לשניה / רעש וכו', ומסתדרת חזרה אחרי שנייה שתיים.
אגב, למי שראה את חצי הגמר בכדורסל - הייתי בטוח בהתחלה שאיכות השידור היא גם תקלה בעידן+... ואז נזכרתי שאני בערוץ 1....
-
dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
כן. ויתרה מזה, אני משתמש באנטנה שמגיעה עם הרסיבר, כי משום מה בערכה של הממיר הייתה חסרה אנטנה פנימית. ועד לפני שבועיים-שלוש הכל עבד ממש מצויין.asaf23 כתב:בטח יש לכם אנטנה פנימית...
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 16/02/2012 15:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
גם אצלי ברמת גן לא משהו - דונג USB עם אנטנה פנמית.
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim