איך מוצאים ו"כותבים" במחשב
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
את התיו הזה של המוסיקה ?
אני יודע שיש דרך ף אבל אני לא יודע איך.
אני משתמש בXP , אם זה משנה משהו
בתודה מראש
אני יודע שיש דרך ף אבל אני לא יודע איך.
אני משתמש בXP , אם זה משנה משהו
בתודה מראש
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
חפש את הערך ascii בגוגל
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
ל- "תו הזה" אין קשר לקוד ascii. זה ציור (glyph) שהוא חלק מפונט.
זה תלוי איפה אתה מנסה לכתוב את הסימן הזה. לא בכל סוג מסמך זה ייתמך (לדוגמא, קבצי טקטס פשוטים). וגם לא בטוח שאם תשתמש במסמך במחשב אחר אז הסימן יוצג (תלוי אם הפונט יהיה זמין שם, אלא אם כן זה מסמך מהסוג שכולל בתוכו את הפונטים לצורך תאימות מירבית, כמו pdf).
זה תלוי איפה אתה מנסה לכתוב את הסימן הזה. לא בכל סוג מסמך זה ייתמך (לדוגמא, קבצי טקטס פשוטים). וגם לא בטוח שאם תשתמש במסמך במחשב אחר אז הסימן יוצג (תלוי אם הפונט יהיה זמין שם, אלא אם כן זה מסמך מהסוג שכולל בתוכו את הפונטים לצורך תאימות מירבית, כמו pdf).
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

אז יש אזשהי דרך להציג אותו בקבצי טקסט פשוטים ? כי אני יודע שהוא מופיע בקבצי כתוביות (שהם קבצי טקסט פשוטים) באנגלית , אבל כשאני מנסה לתרגם , אני לא מצליח למצוא איך לרשום אותו . ומשום מה פנקס הרשימות מסרב להציג אותו (גם בכתוביות האנגליות) , אבל בסרט אתה כן רואה את זה
ד"א אתה צודק , אין את זה באסקי , אז איך כן ?
ד"א אתה צודק , אין את זה באסקי , אז איך כן ?
- Asafc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 817
♪ ♫
If you are using a Windows operating system, hold down the Alt key and enter the ASCII number on the numeric keypad.
Alt + 13 = ♪
Alt + 14 = ♫
Read more: http://wiki.answers.com/Q/How_do_you_ty ... z1mZjrpzaE...
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

תודה . אני ניסיתי בגוגל , (למרות שלא מצאתי את הדף שלך כי לא ידעתי איך לנסח את שאלתי באנגלית , בעיה ידועה שלי
).
בדף שהפנית אותי רשום שצריך לעשות אלט + 14 או 13 , הבעיה היא שבשניהם אני מקבל תו מוזר שלא מזכיר את זה .
כמו כן הם המליצו לבדוק בסט תווים של ווינדוס , ושם גם לא מצאתי את התו הזה (אולי צריך גופן אחר , אבל אז צריך לסרוק את כול הגופנים של וונדוס , ולמצוא גם אחד שידבר עברית )
אז אם הצלחת למצוא דרך שונה , או אולי אתה יודע/מבין מה אני עושה לא טוב , אשמח לעזרה
בדף שהפנית אותי רשום שצריך לעשות אלט + 14 או 13 , הבעיה היא שבשניהם אני מקבל תו מוזר שלא מזכיר את זה .
כמו כן הם המליצו לבדוק בסט תווים של ווינדוס , ושם גם לא מצאתי את התו הזה (אולי צריך גופן אחר , אבל אז צריך לסרוק את כול הגופנים של וונדוס , ולמצוא גם אחד שידבר עברית )
אז אם הצלחת למצוא דרך שונה , או אולי אתה יודע/מבין מה אני עושה לא טוב , אשמח לעזרה
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
אם התו נמצא בטבלת ASCII אז זה לא קשור לפונטים.
אצלי מציג כמו שצריך
אתה צריך להקיש את המספר במקשי המספרים בצד (keypad) ולא במספרים הרגילים מעל האותיות.

אצלי מציג כמו שצריך
אתה צריך להקיש את המספר במקשי המספרים בצד (keypad) ולא במספרים הרגילים מעל האותיות.

- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
אצלי זה מצליח .. פשוט מחזיק Alt ולוחץ 13 או 14 .. ♪♫
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- שלגון
-
- חבר ותיק

לכל אלה שאצלם זה עובד: תנסו לשמור את הקובץ עם התו ב- notepad, ואז תראו את הבעיה.
באיזה אפליקציה אתה משתמש ומנסה להכניס את התו הזה?
אם אתה רואה אותו במסמך אחר, באותה אפליקציה, אתה יכול לעשות cut&paste. זה, אולי, יעבוד.
הסיבה שתווים "מיוחדים" כאלה מוצגים בצורה נכונה בחלק מהאפליקציות ובחלק לא תלויה ביכולת של האפליקציות החכמות לזהות תווים מיוחדים. בסופו של דבר, הכל מיוצג באמצעות מספרים. האפליקציות (גם הסטרימרים) החכמות, מלבד זה שהן מכילות פונט(ים) עם אוסף גדול מאד של glyph-ים, יש להם הגדרות (ואם לא להם אז למערכת ההפעלה שמגדירה) code page או שהן מספיק חכמות לזהות באופן אוטומטי, כך שבכל פעם שהן נתקלות במספר כזה, הוא מתורגם לסימן "הנכון".
ייתכן ואתה משתמש באפליקציה שלא תומכת בכך, או שהגדרת ברירת המחדל של מערכת ההפעלה שגויה, באיזשהוא אופן.
יכול גם להיות, אם המסמך בעברית, שאתה מוגבל ל- code page Windows-1255. במקרה כזה, ה- cut&paste לא יעזור, ותאלץ לבחור סימן מיוחד אחר ממה שיש ל- windows-1255 להציע.
באיזה אפליקציה אתה משתמש ומנסה להכניס את התו הזה?
אם אתה רואה אותו במסמך אחר, באותה אפליקציה, אתה יכול לעשות cut&paste. זה, אולי, יעבוד.
הסיבה שתווים "מיוחדים" כאלה מוצגים בצורה נכונה בחלק מהאפליקציות ובחלק לא תלויה ביכולת של האפליקציות החכמות לזהות תווים מיוחדים. בסופו של דבר, הכל מיוצג באמצעות מספרים. האפליקציות (גם הסטרימרים) החכמות, מלבד זה שהן מכילות פונט(ים) עם אוסף גדול מאד של glyph-ים, יש להם הגדרות (ואם לא להם אז למערכת ההפעלה שמגדירה) code page או שהן מספיק חכמות לזהות באופן אוטומטי, כך שבכל פעם שהן נתקלות במספר כזה, הוא מתורגם לסימן "הנכון".
ייתכן ואתה משתמש באפליקציה שלא תומכת בכך, או שהגדרת ברירת המחדל של מערכת ההפעלה שגויה, באיזשהוא אופן.
יכול גם להיות, אם המסמך בעברית, שאתה מוגבל ל- code page Windows-1255. במקרה כזה, ה- cut&paste לא יעזור, ותאלץ לבחור סימן מיוחד אחר ממה שיש ל- windows-1255 להציע.
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

כן. אני ניסיתי גם בכתבן גם בפנקס הרשימות , ובשניהם זה אפילו לא מוצג .
וכן אני השתמשתי במקשי המקלדת הנומרית מימין
לשלגון , המסמך המקורי הוא באנגלית , אני לא רואה את התיו כשאני מנסה לערוך את המסמך , אבל משום מה bsplayer כן מציג אותו (אם אני משתמש בכתובית האנגלית. אני מנסה למצוא דרך "להעתיק" אותו לתרגום העברי של הכתובית האנגלית , ובזה אני לא מצליח
אין אני יודע אם זה הגדרות ברירת מחדל שגויות או שזה הקוד פייג'?
וכן אני השתמשתי במקשי המקלדת הנומרית מימין
לשלגון , המסמך המקורי הוא באנגלית , אני לא רואה את התיו כשאני מנסה לערוך את המסמך , אבל משום מה bsplayer כן מציג אותו (אם אני משתמש בכתובית האנגלית. אני מנסה למצוא דרך "להעתיק" אותו לתרגום העברי של הכתובית האנגלית , ובזה אני לא מצליח
אין אני יודע אם זה הגדרות ברירת מחדל שגויות או שזה הקוד פייג'?
- שלגון
-
- חבר ותיק

אז כמה שאלות, כדי שנוכל לעזור לך:
איזה גירסת windows? ב- XP? גרסת ה- XP עם ממשק עברי? אנגלי? אצלי זה באנגלית.
מה ברירת המחדל לאפליקציות שלא תומכות ב- unicode? ואיזה טבלאות המרה נוספות נתמכות?
(ב- XP זה נמצא ב: Control Panel -> Regional and language options -> advanced)
באיזה תוכנה אתה משתמש?
זה קובץ שאתה יכול לשתף איתנו? שננסה בעצמנו ונראה אם זה מצליח?
מה ברירת המחדל לאפליקציות שלא תומכות ב- unicode? ואיזה טבלאות המרה נוספות נתמכות?
באיזה תוכנה אתה משתמש?
זה קובץ שאתה יכול לשתף איתנו? שננסה בעצמנו ונראה אם זה מצליח?
- MONI
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
מגניב ! תודה רבה 
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

זה XP בעברית עם ממשק עברישלגון כתב:אז כמה שאלות, כדי שנוכל לעזור לך:
באיזה תוכנה אתה משתמש?
זה קובץ שאתה יכול לשתף איתנו? שננסה בעצמנו ונראה אם זה מצליח?...
יש רשימה מאוד ארוכה של קידודים שם , יש לי קובץ , כך שאם תרצה רשימה אני יכול להעלות לאנשהו (אם אתה מכיר אתר העלאת קבצים חינמי כלשהו) או שאעתיק את זה בתור טקסט לכאן
התוכנה שהשתמשתי בה זה פנקס רשימות ווורקשופ סאבטייטלס .
זה קובץ כתוביות ל LUCK , וגם אחד של האוס .
הנקודה היא שכשBSPLAYER מוריד בעצמו , הוא מציג את התיו , כשאני מוריד ופותח בפנקס רשימות או בווקרשופ, אני כבר לא מקבל את הסימן הזה גם לא ב BSPLAYER . מה שאומר שבשמירה הסימן הזה באמת נעלם
- שלגון
-
- חבר ותיק

יש המון מקומות. שירות אחד לדוגמא: http://www.2shared.com/
כן, ניסיתי לשחק קצת עם Subtitle Workshop, ובאמת לא הצלחתי להציג את הסימן הזה. אני משתמש בגרסה 2.51, לא ה- beta האחרונה. קצת מוזר, אבל תחפש בפורומים באתר הרשמי את גרסת הביטא של 2.52, לא ביטא 4 של גרסה 4).
אם אני לא טועה, תמיכה ב- unicode זה אחד הפיצ'רים המבוקשים שם. יכול להיות שכבר מומש, לא יודע.
כן, ניסיתי לשחק קצת עם Subtitle Workshop, ובאמת לא הצלחתי להציג את הסימן הזה. אני משתמש בגרסה 2.51, לא ה- beta האחרונה. קצת מוזר, אבל תחפש בפורומים באתר הרשמי את גרסת הביטא של 2.52, לא ביטא 4 של גרסה 4).
אם אני לא טועה, תמיכה ב- unicode זה אחד הפיצ'רים המבוקשים שם. יכול להיות שכבר מומש, לא יודע.
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

אני מבין שאתה רוצה את רשימת כול הקידודים שמסומנים בירוק ברשימה הזו ? (" ואיזה טבלאות המרה נוספות נתמכות? ")
אני ארשום את כולם ואעלה את זה לאתר , כנראה במוצ"ש
ותודה על העזרה
אני ארשום את כולם ואעלה את זה לאתר , כנראה במוצ"ש
ותודה על העזרה
- שלגון
-
- חבר ותיק

במחשבה שניה, זה כנראה לא הכיוון. אל תטריח את עצמך.truejoker כתב:אני מבין שאתה רוצה את רשימת כול הקידודים שמסומנים בירוק ברשימה הזו ? (" ואיזה טבלאות המרה נוספות נתמכות? ")
אני ארשום את כולם ואעלה את זה לאתר , כנראה במוצ"ש...
נערך לאחרונה על ידי שלגון ב 18/02/2012 20:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
תודה רבה
למדתי משהו חדש וחביב
למדתי משהו חדש וחביב
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

אז מה כן עושים ? יש לך רעיון אחר ?
- שלגון
-
- חבר ותיק

טוב, השתכנעתי ש- subtitle workshop 2.51 לא תומך בדברים כאלה.
הנה עוד חומר קריאה בנושא: http://tlt.its.psu.edu/suggestions/inte ... index.html
אולי עם תוכנה אחרת, או בגרסה חדשה יותר.
מצטער.
הנה עוד חומר קריאה בנושא: http://tlt.its.psu.edu/suggestions/inte ... index.html
אולי עם תוכנה אחרת, או בגרסה חדשה יותר.
מצטער.
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

אוקיי , יש תוכנה שכן מתעסקת עם זה ? כלומר תוכנה של קבצי טקסט שאני יכול לשמור קובץ טקסט ?