צריך עזרה עם אוסקר
-
קופיהוליק
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
- נתן תודות: 192 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
ערב טוב לכולם לפני מספר ימים קניתי ידית בטם-לס , הידית לא אוריגינלית של נובה סמונלי והסגירה יוצאת לא בשעה שש אלא בבשעה 4 וזה גורם לא פעם לנזילות / השפרצות מים תוך כדי חליטה . האם יש מישהו עם נובה / אוסקר באזור חולון והסביבה שיוכל ליעץ לי ?
תודה מראש הרבה קפאין איכותי
תודה מראש הרבה קפאין איכותי
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אפשר לנסות לשייף קצת את האוזניים וככה הידית תיגנס יותר.
לפעמים יש בידית בליטות של העיצוב והן גם יכולות להפריע.
הידית מפליז אז קל לשייף.
לפעמים יש בידית בליטות של העיצוב והן גם יכולות להפריע.
הידית מפליז אז קל לשייף.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
היתה לי פעם אוסקר וידית בוטומלס, והיתה אותה בעיה. האזניים באמת קצת עבות יותר. כמו שכתבו כאן - לסגור קצת יותר חזק אמור לפתור את הבעיה.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
גם לי הייתה\יש אותה בעיה בול
אחרי שהחלפתי את גומית הראש העניין סודר אם כי אני מאמין שעוד כמה חודשים, עם עיפות גומית הראש המצב יחזור
לפי דעתי אל תשיף את אוזני הידית עוד המצב רק יחמיר, לפי דעתי שייפו אותם יותר מידי.... אם היא נסגרת יותר מאשר הידית המקורית.....
בגדול לשאר האנשים שחושבים לקנות נייקד לאוסקר הייתי ממליץ לקנות ידית מקורית לקחת לחרט ושיהפוך אותה לנייקד, מהנסיון שלי הידיות הגנריות האלו אצל רשתות הקפה לא ממש מתאימות לאוסקר, ואז שולחים אותם לשיופים והתוצאה היא לא מזהירה.... קצת יותר עבודה אך התוצאה הסופית שווה את זה
אחרי שהחלפתי את גומית הראש העניין סודר אם כי אני מאמין שעוד כמה חודשים, עם עיפות גומית הראש המצב יחזור
לפי דעתי אל תשיף את אוזני הידית עוד המצב רק יחמיר, לפי דעתי שייפו אותם יותר מידי.... אם היא נסגרת יותר מאשר הידית המקורית.....
בגדול לשאר האנשים שחושבים לקנות נייקד לאוסקר הייתי ממליץ לקנות ידית מקורית לקחת לחרט ושיהפוך אותה לנייקד, מהנסיון שלי הידיות הגנריות האלו אצל רשתות הקפה לא ממש מתאימות לאוסקר, ואז שולחים אותם לשיופים והתוצאה היא לא מזהירה.... קצת יותר עבודה אך התוצאה הסופית שווה את זה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אם הידית לא נכנסת בגלל שהאוזניים גבוהות אז שיוף שלהן יפתור את הבעיה - לא יחמיר.
אם ישייפו יותר מדי הידית ליכנס בצורה חלקה עד הסוף בלי ליגוע בגומייה - הפוך ממה שכתבת.
הידית לא נכנסת כי יש חיכוך עם הגומייה בגלל שהאוזניים גבוהות - הן לוחצות את הידית יותר לגומייה.
אם תכניס בכח באמת תצטרך להחליף גומייה כל כמה חודשים.
אם ישייפו יותר מדי הידית ליכנס בצורה חלקה עד הסוף בלי ליגוע בגומייה - הפוך ממה שכתבת.
הידית לא נכנסת כי יש חיכוך עם הגומייה בגלל שהאוזניים גבוהות - הן לוחצות את הידית יותר לגומייה.
אם תכניס בכח באמת תצטרך להחליף גומייה כל כמה חודשים.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

השעונים שלכם הפוכים - אתה שם בצד ימין והוא בשמאל...
הוא כותב שהידית לא נסגרת עד הסוף = אוזניים גבוהות.
הוא כותב שהידית לא נסגרת עד הסוף = אוזניים גבוהות.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אם ככה אז hahagagai צדק