התייעצות לגבי מערכת רמקולים 5.1.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
LioriK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום רב, אני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים 5.1 לשמיעה של מוסיקה וסרטים, השימוש הוא 50 50.
קראתי ושמעתי על הkef 3005se שהם מוצלחים מאוד, בנוסף חבר המליץ לי על "ארנה" של "טאננוי" היקרים בהרבה
מה"קף" מבדיקה ברשת ראיתי שהמחירים מחוץ לארץ כמעט זהים לחלוטין לשתי מערכות אלה, כלומר ניתן להבין מזה
ששתי מערכות אלה הם באותו ה"קלאס"? אשמח מאוד אם תגידו לי מה דעתכם, ובנוסף באיזה מחירים הכי טובים ניתן להשיג
מערכות אלה. תודה רבה!

רן90
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

א. אם 2 המערכות הללו הן במסגרת התקציב שלך והחלטת שאתה הולך על אחת מהן, לך תשמע את שתיהן ותחליט.
ב. תבדוק לעומק אם במסגרת התקציב שלך ואולי טיפה יותר, אתה יכול להשיג מערכת טובה יותר.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

בתקציב הזה (אם אני מדייק בהערכה שלי מהמערכות שנתת) הייתי מאזין גם למורל MT-2 ולפוקאל SIB & CUB...

בכל מקרה, גש לחנות מתמחה באיזור מגוריך עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב, ותתחיל לבחון את האופציות הנ"ל במו אוזניך - רוב הסיכויים ששם גם תקבל הצעת מחיר תחרותית (במידה ואתה לא חושש מקצת מו"מ...) (Y)

LioriK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

מישהו אולי יודע איפה אני יכול לשמוע את המערכת של "קף" בחדר סאונד רציני? הלכתי לשמוע היום בחנות כלשהי והשמיעו לי את המערכת בחדר עם הד מה שגרם למוסיקה להישמע מאוד רע.. ולגבי הטאנווי, שמעתי אותם בחנות עם חדר סאונד איכותי ושומעים בהם מעולה, אבל המחיר מגיע לכמעט פי שתיים מזה של ה"קף" לצערי הרב...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”