משהו הזוי ביותר בממיר MAGIC HD
היום הותקן לי הממיר.
עם הכבל HDMI שבא עם הממיר אין שמע ובהגדרות תמונה מופיע רק יציאת סקארט
עם כבל HDMI שלי תקין.
אבל הכבל שלי מאד דק ופשוט וזה שבא עם הממיר יותר עבה ונראה יותר איכותי. אז למה לעזאזל הוא מזוהה כסקארט??
עם הכבל HDMI שבא עם הממיר אין שמע ובהגדרות תמונה מופיע רק יציאת סקארט
עם כבל HDMI שלי תקין.
אבל הכבל שלי מאד דק ופשוט וזה שבא עם הממיר יותר עבה ונראה יותר איכותי. אז למה לעזאזל הוא מזוהה כסקארט??
חחחח , הוא יבין למה אתה מתכוון תוך 2-3 ימיםdor8 כתב:אם זו הצרה היחידה שתהיה לך עם הממיר הזה אתה במצב מצוין !![]()
לגבי הכבל פשוט חבר את זה שעובד.
הכבל של הוט זה לא איזה כבל היי אנד איכותי ברמה יצאת דופן.......
ואכן, עברו 3 ימים ויש לא מעט תקלות עם הממירkobi_lo כתב:חחחח , הוא יבין למה אתה מתכוון תוך 2-3 ימיםdor8 כתב:אם זו הצרה היחידה שתהיה לך עם הממיר הזה אתה במצב מצוין !![]()
לגבי הכבל פשוט חבר את זה שעובד.
הכבל של הוט זה לא איזה כבל היי אנד איכותי ברמה יצאת דופן..........
ממה שנתקלתי עד כה:
- כל פעם שמשתמשים באופציית כיול מסך הממיר נתקע
- אי אפשר לסמוך על הממיר שיקליט ! אתמול כיוונתי שתי הקלטות , הסרט "סיוט ברח' אלם" ו"ארץ נהדרת"
סיוט ברחוב אלם הקליט בסדר , ארץ נהדרת בכל פעם שאני נכנס להקלטה הממיר לא מראה שום תמונה הוא
פשוט תקוע על הערוץ האחרון שהיה בו עם תמונה קפואה...(כנראה גם הממיר חושב שהתכנית לא מצחיקה
בכלל ולא ראוייה לצפייה חח)
- יש מדי פעם במהלך ההקלטה קפיצות קדימה כאילו לחצתי על כפתור דמיוני קפוץ 10 שניות קדימה... מאד
מעצבן!!! צריך להעביר אחורה בשביל לראות מה שקפץ...
- אגב הרצת הסרט אחורה עם כפתור REWIND מאד מקוטעת ואין שום חשיבות למהירות ההעברה. בניגוד
להרצת הסרט קדימה FF שעובדת יותר חלק
- לעיתים גם בהרצת הסרט אחורה ולחיצה על PLAY הסרט מאבד את הסינכרון עם הסאונד
- איטיות מחרידה בזיפזופ ובניווט התפריטים
משהו טוב לומר על הממיר . אני מאד מרוצה מהממשק החדש . את הממשק הקיים בממירים האחרים עם ה EPG שיש בו את הטבלה המבולגנת הזאת שרק מתקדמים יום אחד והוא טוען כל הזמן עם האייקון של השעון חול - לא סבלתי .
הממשק החדש שינוי מבורך . כמובן שהוא טעון שיפור ויש להוסיף לו עוד פיצ'רים בסיסיים אבל שימשיכו באותו קו .