G27 ב1600 ש"ח בארץ. הגיוני?
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
השאלה עכשיו לאחר שהחוק לגבי רכישה של מוצר עד 1200ש"ח עבר.ובהתחשב במשקל המוצר ובמשלוח האם לא כדאי להזמין את ההגה מארה"ב????Elad8 כתב:הגיוני. באייבורי המחיר זהה ובשאר החנויות הוא לא גבוה בהרבה....
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
מישהו????big007 כתב:השאלה עכשיו לאחר שהחוק לגבי רכישה של מוצר עד 1200ש"ח עבר.ובהתחשב במשקל המוצר ובמשלוח האם לא כדאי להזמין את ההגה מארה"ב????Elad8 כתב:הגיוני. באייבורי המחיר זהה ובשאר החנויות הוא לא גבוה בהרבה.......
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אבי,
כשיצא GT5 המחיר של הסט הזה בארץ עמד על כמעט 2700 ש"ח והיו חוסרים בארה"ב וזמני אספקה ארוכים מה שהעלה את המחיר של הסט הזה באופן לא פרופורציונלי. המחיר ב KSP \ אייבורי יחסית סביר לגודל ומשקל החבילה ובמידה ותזמין מחו"ל תוסיף על המחיר מע"מ והגעת למחיר של KSP. ההבדל קטן מידי ואישית הייתי קונה בארץ במחיר הזה.
ליאור
כשיצא GT5 המחיר של הסט הזה בארץ עמד על כמעט 2700 ש"ח והיו חוסרים בארה"ב וזמני אספקה ארוכים מה שהעלה את המחיר של הסט הזה באופן לא פרופורציונלי. המחיר ב KSP \ אייבורי יחסית סביר לגודל ומשקל החבילה ובמידה ותזמין מחו"ל תוסיף על המחיר מע"מ והגעת למחיר של KSP. ההבדל קטן מידי ואישית הייתי קונה בארץ במחיר הזה.
ליאור
-
Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
קיבלתי את המשחק לפני כמה ימים והוא אכן ממכר.
הבעיה היחידה שיש לי עם רכישת ההגה היא המיקום שלו.
אין לי מקום לפלייסיט נורמלי (אפילו לא מתייחס למחיר
) , אין לי שולחן בין הספה לפלזמה. נותר לי רק המעמד שהיה פה בביקורת אבל המחיר שלו בארץ גבוה מאוד ביחס לכמה צינורות. כבר עדיך לי לקנות כסא (אבל אין לי מקום) וחוזר חלילה.
הבעיה היחידה שיש לי עם רכישת ההגה היא המיקום שלו.
אין לי מקום לפלייסיט נורמלי (אפילו לא מתייחס למחיר
72o
- Pixelicous
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 48
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
וואי איזה מחיר ליגה!
סתם דעתי לגבי הנושא..
בתור מישהו ששנים משחק עם g25 ובדק g27, אני הייתי בכלל ממליץ על ה25.
ההבדל המשמעותי ביותר זה כמות הכפתורים וגם שיפרו את הרעש מהמנועים (לא משהו רציני)
הבעיה היא כשנוהגים בg27 שמדי פעם מחליקה היד ולוחצת על איזה כפתור.
סתם דעתי לגבי הנושא..
בתור מישהו ששנים משחק עם g25 ובדק g27, אני הייתי בכלל ממליץ על ה25.
ההבדל המשמעותי ביותר זה כמות הכפתורים וגם שיפרו את הרעש מהמנועים (לא משהו רציני)
הבעיה היא כשנוהגים בg27 שמדי פעם מחליקה היד ולוחצת על איזה כפתור.