חוק ניתוק זיקה בסלקום ו Galaxy Nexus, ועוד מספר שאלות

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם, אז ככה:
כיום יש ברשותי BB9700 שנסדק לו המסך, לתקן אני לא מעוניין,
יש לי התחייבות לעוד 20 ומשהוא חודשים, הרף להחזר מלא הוא 150 ש"ח,
אני משלם 230, לפחות 70 שקל מהם, הולכים לזבל, כי שוב אני לא משתמש במכשיר.
במידע ואני מעוניין לשלם את הסכום של התשלומים לפני תום ההתחיבות, הוא 1500 שקל,
לא ממש בה לי לשלם 1500 על מכשיר שאני כננרה יעשה עליו טרייד אין, כי לתקן אותו אני לא רוצה.

כמה דברים חשובים, בגלל שזה מכשיר BB, אני לא יכול לבטל את חבילת הבלקברי, וגם תקוע אם חבילת גלישה
דפוקה משהוא, מגבל מהירות ומגבלת נפח, ולא יכול לבחור חבילות אחריות שהן ללא הגבלה וכו'

אני רוצה לרכוש Galaxy Nexus ,מחו"ל כמוון, או 16 או 32 GB, נראה מה יציגו ב NWC ב 27 לחודש,
הבעיה הוא חוק ניתוק הזיקה בסלקום:
http://www.cellcom.co.il/support/articl ... c3df7.aspx
300שקל??????????? למה מי מת? זה שווה לתחת, בפרטנר ופלאפון הכל יותר טוב,
אך אני לא מעוניין לחזור לפרטנר, זה דבר אחד, ולפלאפון אני לא יעבור כי אין להם GSM (n)

סלקום הכי טובים מבחינת תדרים, יש להם 2G ויש 3G ב850/2100, חוסך לי מלא סוללה, אני
מעדיף לקבל מהירות גלישה נמוכה יותר ביחס לפלאפון אבל לפחות יש קליטה אפילו במעלית (Y)

אז מכל הסיפור הזה, מה המלצות שלכם? לשלם 1500 על הבלקברי? או ..

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #2 

ולפלאפון אני לא יעבור כי אין להם GSM
...
מה זאת אומרת ?
שי

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

Shayosef כתב:
ולפלאפון אני לא יעבור כי אין להם GSM
...
מה זאת אומרת ?
...
יכול להיות שהוא חי כמה שנים אחורה ולא מעודכן, קורה.

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #4 

denis29,
לי היה סיפור לא נעים בלשון המעטה עם סלקום ועם ה Glaxy Nexus שגרם לי להדיר רגלי מהחברה הזו לנצח נצחים.
החלטתי לנצל את חוק ניתוק זיקה וקיבלתי יופי של הצעה מסלקום ועברתי אליה מאורנג'. שהכנסתי את ה SIM של סלקום התחלתי לקבל הודעות של
unfortunately, the processandroud.phone.com has stopped
שום דבר לא עזר להפסיק את ההודעה הזו, והטלפון היה מושבת כל עוד הסים של סלקום היה בתוך הטלפון. מכיוון שהשעה היתה מאוחרת, התשובה של התמיכה הטכנית היתה שצריך להכניס את הטלפון למעבדה כי יש בעיה בטלפון... מיותר לציין שהטלפון עבד מצויין עם סים של T-Moblie בארה"ב ועם סים של Vodafone בגרמניה ועם סים של אורנג שעבד כמה דקות לפני החלפת הסים לזה של סלקום. כך שברור שהבעיה לא קשורה לטלפון ולא צריך מעבדה כי הוא תקין... חיפוש קליל ברשת העלה שיש עוד כמה אנשים כמוני שנתקלו בבעיה עם הסים הצהוב של סלקום ועם ה Glaxy Nexus.
אחרי שלא היה לי טלפון הלכתי למרכז שירות של סלקום והשאלות שלי האם יש לכם סים אחר שאוכל לבדוק איתו את הטלפון? או האם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה? (לקוח חדש בחברה) התשובה של מנהל הסניף היתה "הטלפון לא נקנה מאיתנו לא בעיה שלנו..." "עבד לך באורנג'? - תחזור לאורנג'..."
חציתי את הכביש למרכז של אורנג' והצטרפתי מחדש. אני חושב שאני הבן אדם היחיד שעשה חוק ניתוק זיקה עזב את הרשת לרשת אחרת וחזר אליה תוך 24 שעות בחזרה... בתור לקוח חדש בחברת סלקום שקיבל קבלת פנים כזו מבישה אני ממליץ לך בחום להדיר רגליך מהחברה הזו.
ליאור

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

״העיקר שתהיה קליטה במעלית״

אוי ואבוי.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

אנשים, רשמתי שאין GSM, הכוונה הייתה לדור שני, אני עובד בחברה שמתעסק במכשירי סלולר ואני חיי את התחום על החיים שלי,
ככה שאני יודע על מה אני מדבר, לא פעם לקוחות ברשת פלאפון מתקשרים וזועמים על חיי הסוללה, זה נכון שיש יתרונות ל3G,
איכות שיחה טובה יותר, מהירות גלישה מהירה יותר כמוון, אבל למה לי לבזבז זמן שיחה על סתם? זה לא שההבדל הוא כזה גדול,
וGSM תמיד קולט יותר טוב במבנה,ב ביחס ל 3G.
בכל מקרה לגבי הסיפור אם סלקום, עולי בעיה בסים שלך? עולי צריך לעדכון גרסה, בלי קשר אני רוצה NEXUS כי נמאס לי מכל השטויות של היצרנים,
היה לי כל חיי רק סוני אריקסון, גם דגמי ANDROID אבל בסופו של יום הרבה בטח הגיעו למסכנה שאין כמו NEXUS (Y) .
אבל מה לעשות אם ה בלקברי 9700 אני פשוט לא יודע, וחבל לי לזרוק כל חודש עוד 70 שקל, כננרה שאני אשלם את ה 1500 שקל ועולי בכלל
יעבור לחברת פלאפון :D
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”