מה עדיף ומאיפה (סמארט פון)???

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3734
שם מלא: חיים
נתן תודות: 863 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #1 

.אני מתלבט בין אייפון S4 או סמסונג גלאקסי S2
אייפון אני יודע שהוא לא מתקשר עם ניידים אחרים ,כבד יותר מהסמסונג,חייב לפתוח חשבון באפל.אין אפשרות להחלפת סוללה רזרבה.
סמסונג :קל יותר ,אפשרות להחלפת סוללה במקרה הצורך,אפליקציות זמינות יותר ומתקשר עם ניידים שונים.
תקנו אותי אם טעיתי

2.מה ההבדל בין רכישת מכשיר כזה, האם כדאי לרכוש דרך פלאפון שכרגע אני מנוי שם.או לרכוש מכשיר "מחנות חיצונית"
-האם יש הבדל בין החבילות?
-אני יודע שיש חוק החזר על מכשיר שניקנה מחוץ לחברת הסלולר האם אז החבילה יכולה להיות אותו דבר כמו שרכשתי בחברה עצמה?

תודה מראש לכל המשיבים יום טוב!
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #2 

big007 כתב:.אני מתלבט בין אייפון S4 או סמסונג גלאקסי S2
אייפון אני יודע שהוא לא מתקשר עם ניידים אחרים ,כבד יותר מהסמסונג,חייב לפתוח חשבון באפל.אין אפשרות להחלפת סוללה רזרבה.
סמסונג :קל יותר ,אפשרות להחלפת סוללה במקרה הצורך,אפליקציות זמינות יותר ומתקשר עם ניידים שונים.
תקנו אותי אם טעיתי

2.מה ההבדל בין רכישת מכשיר כזה, האם כדאי לרכוש דרך פלאפון שכרגע אני מנוי שם.או לרכוש מכשיר "מחנות חיצונית"
-האם יש הבדל בין החבילות?
-אני יודע שיש חוק החזר על מכשיר שניקנה מחוץ לחברת הסלולר האם אז החבילה יכולה להיות אותו דבר כמו שרכשתי בחברה עצמה?

תודה מראש לכל המשיבים יום טוב!
...
אני לא מבין למה אתה מתלבט - כתבת רק נקודות שליליות לאייפון ונקודות חיוביות לסמסונג... :roll:

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שבסמסונג אפליקציות זמינות יותר? באפסטור של אפל יש יותר אפליקציות.
גם כדי להוריד תוכנות באנדרואיד אתה חייב חשבון. אומנם בגוגל, אבל העקרון זהה.

לא הבנתי למה אתה מתכוון במונח מתקשר עם ניידים שונים?

Batnun

.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

זו שאלת מליון הדולר. :roll:
הבעיה היא שאין לה תשובה, יש אין ספור דיונים ומריבות על מי יותר טוב.
שניהם מכשירים מעולים, ללא ספק.
אני, למשל, משתמש בSGS2 ומבסוט עד הגג, אני לא סובל את האייפון ומשפחתו.. מנגד יבוא אדם אחר ויטען בדיוק הפוך. ושנינו צודקים (אבל אני יותר :wink: )
העניין הוא שכל מכשיר מתאים לאדם אחר.

כמו שBatnun כתב, נראה שאתה נוטה לכוון אנדרואיד.. השאלה היא האם בצדק או לא? מה אתה מחפש במכשיר סמרטפון? מה אתה מצפה לעשות איתו? עבדת עם אייפון? הממשק נוח לך? לא חסר גמישות? עבדת עם אנדרואיד? לא הסתבכת? מתגעגע לitunes?

לגבי "מאיפה?", תראה מה נותנים לך בחברה הסלולרית אם אתה לוקח מהם מכשיר ואם לא ותשווה.

אם אתה מתכוון לפרוץ את המכשיר ולעשות פעולות שוללות אחריות - אין טעם לדעתי לקחת מכשיר מחברה סלולרית, אתה מאבד את הערך המוסף של הביטוח והאחריות.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3734
שם מלא: חיים
נתן תודות: 863 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #4 

Batnun כתב:

"לא הבנתי למה אתה מתכוון במונח מתקשר עם ניידים שונים?
"
כוונתי שאין אפשרות של העברת מידע דרך ערוץ הבלוט'וות בין האייפון לבין מכשירים שהם לא מקבוצת אפל.
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #5 

big007 כתב:Batnun כתב:

"לא הבנתי למה אתה מתכוון במונח מתקשר עם ניידים שונים?
"
כוונתי שאין אפשרות של העברת מידע דרך ערוץ הבלוט'וות בין האייפון לבין מכשירים שהם לא מקבוצת אפל.
...
ניסית להעביר מידע בין אנדרואיד לטלפונים של נוקיה, או טלפונים של סוני-אריקסון (לפני עידן האנדרואיד)?
אני ניסיתי ולא עבד, כך שלא רק האייפון מתקשה לתקשר עם טלפונים אחרים...

לא נראה לי שבעידן האינטרנט זה שיקול. בנוסף, יש מספיק תוכנות לטלפונים היום לשיתוף באמצעות WiFi.

Batnun

.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”