guyezra כתב:אני בטוח שאם תשאל אותו הוא יגיד שעובדתית הטענות של צוות Q אינן נכונות
מחיקת תגובות עובד בשני הכיוונים, נראה אותך כותב משהו בתגובות בסאבס סנטר
...
אבל לא צריך לשאול אף אחד ולא צריך להאמין לאף אחד. כל אחד יכול לבדוק את נכונות הטענות בעצמו, זה לא מקרה של הוא אמר ככה והוא אמר ככה.
הייתי עכשיו בהלם מזה שמחקתם את התגובה שלי. כולה שאלתי בעמוד של כתוביות לפרק 22 של "מבוקש לחקירה", מתי אתם משחררים את SRT של הפרק הקודם. למה לעזאזל מחקתם את התגובה?
מיום ליום אני נגעל מהתנהגות ומהתנהלות שלכם, ולחשוב שפעם עוד תרמתי לכם.
בשביל זה יש תרגום באנגלית. הם בולעים אתה קורא . כמה סרטים כאלו ורמת האנגלית עולה .
אז מה היה לנו פה?
שיפור הבנת השפה האנגלית
שיפור קריאת השפה האנגלית
הורדת התלות ,בחבורות המתרגמים המטורללים, עד שיצא להם האויר מבלון האגו המנופח שלהם.
יאללה אנחנו נראה למטורללים האלו מאיפה משתין הדג:)
...
אחי לא כולנו רואים סרטים הוליוודים מפגרים עם טקסט של ילדים בכיתה ה'
כשהסרטים בשפות שאינן אנגלית והתרגום באנגלית העסק מסתבך אך אין ספק שמתרגלים טיק טק.
חוצמזה שאת הסרטים שאני רואה כל הערסים האלו כנראה לא יתרגמו לעולם
כל המצב בסצנה הינו בדיחה עלובה.. האוס פרק 21 שוחרר וכבר כמה ימים טובים אין תרגום וזה פרק אחד לפני אחרון של סוף הסדרה - ביזיון ויש עוד מלא סדרות שפשוט מושכים את הצופים מהאף. אני מזמן מוריד את התרגום באנגלית וצופה איתו...
benny123
אין בעיה שאין תרגום, לא רוצים לתרגם לא צריך.
אבל לעשות בכוונה לתרגם 12 דקות ואז להכניס סתם כתוביות, זה ממש אבל ממש לחרבן על הגולשים של סאבסנטר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אני כבר מזמן רואה תרגומים באנגלית ולא נותן לילדים לנהל לי את החיים.
חשבתי על פיתרון עבור אנשים שחייבים תרגום בשביל לא לפספס דיאלוגים "קשים":
אפשר לקחת קובץ באנגלית ולתרגם אותו באמצעות תוכנה, התרגום יהיה עילג אבל יעזור.
פרקטית אף פעם לא ניסתי.
מה אתם מצפים מאתר שמנהלים אותו כמה ילדים בגיל ההתבגרות שיהיה רציני? אף אתר תרגומים לא רציני אלא אם יקום אדם בלי אינטרסים מבוגר שרוצה לחולל שינוי בסצנה ויעלה שרת בחו"ל עם אגירה לכל הקבצים... אני אישית לא מבין מה הקטע של קבוצות התרגום לא לעלות לאתרי התרגום בחו"ל בלבד ולשים קצוץ על מה שהולך בארץ אבל שוב אמרנו אגו אגו ואגו... הכל אינטרסים שלא יעבדו עליכם והיחידים שנדפקים פה כל פעם מחדש אלו הגולשים שמחכים למתרגמים המושיעים...