טוב נכנעתי אחרי יותר מ3 שנים ללא טלביזיה רב ערוצית
-
arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אחרי יותר מ 3 שנים עם צלחת פרטית +DTT ומזרימדיה הרמתי ידיים ונכנעתי, המבצע של הוט היום ולחץ פיזי מתון מבני הבית שבר אותי, 339 ש"ח לחודש ללא התחייבות ,6 חבילות ערוצים + חבילת HD +טלפון ללא הגבלה לכל הרשתות + תשתית אינטרנט 100 מגה כולל נתב HOTBOX, התקנה חד פעמית 295 ש"ח.
4 ממירי HD מתוכם ממיר 1 מקליט החדש.
עד היום שילמתי כ 125 ש"ח חשבון טלפון ל HOT ו25 (קו קל) ו 100 ש"ח על 15מגה ADSL לבזק.
סך הכול 250 ש"ח ללא טלביזיה רב ערוצית, בשביל עוד 90 ש"ח היה כדאי.
4 ממירי HD מתוכם ממיר 1 מקליט החדש.
עד היום שילמתי כ 125 ש"ח חשבון טלפון ל HOT ו25 (קו קל) ו 100 ש"ח על 15מגה ADSL לבזק.
סך הכול 250 ש"ח ללא טלביזיה רב ערוצית, בשביל עוד 90 ש"ח היה כדאי.
-
arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
תודה לכולם לשם כך אני מחזיק בקו בזק (קו קל המשמש לפקס 25 ש"ח לחודש)Nissim כתב:artoman,
בהצלחה.
אני מקווה שלא נראה אותך בשירשורים עם הבעיות בהוט....
מצב הכי גרוע אני חוזר לADSL , עכשיו צריך לבקש מהשכנים באזור לא להוריד יותר מידי...
מכיוון ש HOT הרגו לחלוטין את כל השידורים האנלוגיים באזור שלי ברמת השרון לפני כמה ימים
אז יש כרגע הרבה יותר רוחב פס זמין מ 47MHZ עד 350 MHZ שהיו עד עתה תפוסים עם שידורי הטלביזיה האנלוגיים.
בשנים האחרונות היו לי יחסית מעט מאוד תקלות עם הטלפון של HOT ולכן גם נישארתי עם המודם הנפרד שהיה לי
מתוצרת TERRAYON +סוללת גיבוי.
הותקן לי היום ה HOTBOX וקו אינטרנט בקישור ישיר ל ISP שהוא גם HOT בשביל עוד 20 ש"ח לחודש
הנתונים שאני מקבל הם בין 20 MBITS ל 68 MBITS ומהירות ההורדה מ USENET יציבה על 2.6 מגה בייט
כ 20 MBITS שזה יותר ממה שקיבלתי מה ADSL במהירות 15 מגה בזק בינלאומי כISP שהגעתי לקסימום 1.6 מגה בייט.
המחשב שלי כרגע מחובר ברשת HPNA ל HOTBOX של HOT שלא עושה רושם שהוא נתב חזק מידי, אבל בשלב זה הוא מספק קישור אינטרנט סביר + רשת אלחוטית למחשב הנייד.
במידה ואני אראה שביצועי ה HOTBOX כל כך מפריעים לי אני ככל הנראה ירכוש את ה 655 דור II של DLINK.
אגב במסגרת החבילה קיבלתי 4 (!) ממירי MAGIC HD כאשר רק באחד מהם מותקן דיסק קשיח, ולפני שתשאלו HOT טוענים שאני לא יכול סתם להתקין דיסק קשיח 2.5" מישלי כי הרשות נשלט על ידם
.
ALL IN ALL קיבלתי בדיוק מה שהובטח, קיבלתי אפילו דף תנאים מסודר מהנציגה החביבה והטכנאי רומן
שהגיע, ממש לא היה "חוליגן" אלא להפך והיה סבלני איתי למרות שקצת שיגעתי אותו.
עכשיו בוא נראה אך יהיה המצב בעוד שבוע מהיום...
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 15/02/2012 17:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
תודה על העצה קצת מאוחר מידי ..Bonanja כתב:תבקש חודש ראשון חינם, ככה זה יפצה על ההתקנה היקרה(זה מה שעשו אצלי כי לא הייתי מוכן לשלם... אפילו הצעתי לבוא לקחת את הממירים ולהתקין לבד ובסוף סגרנו על הפשרה הזאת)....
-
arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
אצלי ה HOTBOX מחובר כמטר ממדפסת לייזר משולבת וליד המודם טלפונייה שלהם.erezcap כתב:לא לשכוח מקום טוב למודם ,לא ליד מכשירים קורנים .
האמת גם השונאים של הוט הופתעו לטובה ....
המיקום הוא באמצע הבית ליד ריכוז הטלפונייה ומכיוון שמדובר בדירת 4 חדרים ממוצעת הכיסוי האלחוטי
מספק.
גם אצלי המתקנים היו בסדר גמור, האחראי היה קובי ,אין סיבה שלא יהיו בסדר ....
לעומת זאת מקסים הטכנאי של הוט שבא לבדוק היה בטוח שהכל בסדר ומסתבר שהוא בא לעשות סיבוב דאווין
כי אחרי סיור של עוד 2 -3 טכנאים החליפו לי בסוף את ה HOTBOX .
לעומת זאת מקסים הטכנאי של הוט שבא לבדוק היה בטוח שהכל בסדר ומסתבר שהוא בא לעשות סיבוב דאווין
כי אחרי סיור של עוד 2 -3 טכנאים החליפו לי בסוף את ה HOTBOX .
דרך אגב, מבדיקה שעשיתי לפני מספר ימים נראה שהורידו את השאלטר של האנלוגי גם בירושלים. אני משער שכך בעוד מקומות ומכאן הסיבה שהוט יצאו עם המבצע דווקא עכשיו, לאחר שפינו הרבה רוחב פס בתשתית (וכך גם גרמו לבזק להגרר אחריהם עם מבצע שדרוג בחינם "במקרה" ביום ההכרזה של הוט).arotman כתב:תודה לכולם לשם כך אני מחזיק בקו בזק (קו קל המשמש לפקס 25 ש"ח לחודש)Nissim כתב:artoman,
בהצלחה.
מצב הכי גרוע אני חוזר לADSL , עכשיו צריך לבקש מהשכנים באזור לא להוריד יותר מידי...
מכיוון ש HOT הרגו לחלוטין את כל השידורים האנלוגיים באזור שלי ברמת השרון לפני כמה ימים
אז יש כרגע הרבה יותר רוחב פס זמין מ 47MHZ עד 350 MHZ שהיו עד עתה תפוסים עם שידורי הטלביזיה האנלוגיים.
בשנים האחרונות היו לי יחסית מעט מאוד תקלות עם הטלפון של HOT ולכן גם נישארתי עם המודם הנפרד שהיה לי
הותקן לי היום ה HOTBOX וקו אינטרנט בקישור ישיר ל ISP שהוא גם HOT בשביל עוד 20 ש"ח לחודש
הנתונים שאני מקבל הם בין 20 MBITS ל 68 MBITS ומהירות ההורדה מ USENET יציבה על 2.6 מגה בייט
כ 20 MBITS שזה יותר ממה שקיבלתי מה ADSL במהירות 15 מגה בזק בינלאומי כISP שהגעתי לקסימום 1.6 מגה בייט.
המחשב שלי כרגע מחובר ברשת HPNA ל HOTBOX של HOT שלא עושה רושם שהוא נתב חזק מידי, אבל בשלב זה הוא מספק קישור אינטרנט סביר + רשת אלחוטית למחשב הנייד.
במידה ואני אראה שביצועי ה HOTBOX כל כך מפריעים לי אני ככל הנראה ירכוש את ה 655 דור II של DLINK.
אגב במסגרת החבילה קיבלתי 4 (!) ממירי MAGIC HD כאשר רק באחד מהם מותקן דיסק קשיח, ולפני שתשאלו HOT טוענים שאני לא יכול סתם להתקין דיסק קשיח 2.5" מישלי כי הרשות נשלט על ידם
.
ALL IN ALL קיבלתי בדיוק מה שהובטח, קיבלתי אפילו דף תנאים מסודר מהנציגה החביבה והטכנאי רומן
עכשיו בוא נראה אך יהיה המצב בעוד שבוע מהיום......
עם תשתית 100 מגהביטס אתה מקבל 2.6 מגה בייט לשנייה? אני מפנטז על קצת יותר מזה (תחת השם 100 מ"ב)...arotman כתב:תודה לכולם לשם כך אני מחזיק בקו בזק (קו קל המשמש לפקס 25 ש"ח לחודש)Nissim כתב:artoman,
בהצלחה.
.
עכשיו בוא נראה אך יהיה המצב בעוד שבוע מהיום......
ועוד שאלה, המהירות שציינת בטווח 20-68 מגהביטס, לאן היא יותר קרובה? ל-20 או ל-68?
אני ממתין לשבוע הבא, הבנתי שמבצעי הדאבל והסינגל צפויים לצאת בשבוע הבא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
תתחדש ותהנה!arotman כתב:בשביל עוד 90 ש"ח היה כדאי....
בכוונה ציטטתי את המשפט הזה למעלה. עבורי ועבור הצרכים שלי, גם 1 ש"ח לחודש לשירות זה יותר מידי, במיוחד מכיוון שזה שירות שאין לי כלל צורך בו.
היה לי שנים HOT ו- yes ולא עשיתי בהם כלל שימוש, זה היה סתם הרגל מגונה שלקחתי איתי מהבית של ההורים.