יתכן ובחודש הקרוב יצא לי להיות בנצרת וממעבר על שרשורים עולה שיש דברים שכדאי לבדוק. אז הבנתי שכדאי לבקר בבית קלייה אבו עלי, פאהום ושוקחה (רק שקים של 10 ק"ג). האם הם פתוחים בשבת?
תודה!
ביקור בנצרת
-
danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- nimitzg
-
- כתב קפה

- תגובות: 2060
דני,
מציע לך להצפין טיפה אל האחים סלמאן בירכא.
ראה פוסט שלי בנושא:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... &start=195
ראה פוסט שלי בנושא:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... &start=195
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
הם פתוחים בשבת. אצל שוקחה יש לפעמים שק מעניין-והוא מוכר יותר בסיטונאות ,מפאהום יצאתי מאוכז בביקור האחרון,היחס לא חם במיוחד-יש תור ודוחק ולא הייתי משוכנע לגבי הקשר בין שם הזן המקורי למה שהיה שם ובגדול גם בבית בקליה זה היה לא ממש זה. כדאי לבדוק בכל מקרה, לשאול אם יש משהו טרי, להסתכל על גודל הזן, להתעכב על צבע הפולים ושלמותם ובעיקר להנות מניחחות החנות-יפה אצל פאהום ומאוד מזכיר את פעם..ועכשיו אנו מגיעים לגולת הכותרת, לחוד החנית,לדובדבן שבקצפת ולאי המטמון...........הממתקים..בנצרת מספר גדול של חנויות ממתקים ברנה גבוהה ונפלאה, בקלאווה מגן עדן,טובלת בדבש ועוד עשרות סוגים כולל כנאפה מעולם אחר..הקפה לא משהו אבל תמיד ניתן לקחת הביתה(עובק מיקרו כמו גדול) ולאכול עם כוס אספרסו או שתיים. בילוי נעים.
it is the unexpected which plays the biggest role in life
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
מאוד מאוד מצטרף להמלצה של nimitzgnimitzg כתב:דני,
ראה פוסט שלי בנושא:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... &start=195...
- יוסיסופר
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2220
אם אתה מתעקש על נצרת, אז תגיע לשם בשבת כמה שיותר מוקדם, כיוון שהחל מהשעה 12.00 העיר פקוקה בצורה נוראית יקח לך שעה להגיע מצד אחד לצד השני שלה, יתכן ומזג האוויר הסוער בשבת יקל קצת.
אצל אבו עלי כדאי לברר מראש מה יש לו- הפירות היבשים שלו מעולים-גם הפיצוחים, היתרון אצלו זה שהקפה נמצא בשקים ואין מקום לטעות, אצל פאהום יש מבחר גדול יותר בדרך כלל, אבל הפולים נמצאים בתוך מיכלים, והם בעצמם לא תמיד יודעים מה נמצא בכל תא, כשחאלד שם הוא אומר משהו, כשהאח שם הוא אומר משהו אחר, וכשהבן שם בכלל אי אפשר להבין כלום, אם אתה כבר בנצרת אל תפסח על מסעדת דייאנה (במידה ויהיה מקום שם כמובן), חוויה בלתי רגילה.
אפשר כמובן להצפין לירכא כפי שהומלץ, מלבד סאלמן יש שם את אחים מולא (כ-1 ק'מ לפני סאלמן), יש אצלם לפעמים הפתעות, לאחרונה היה להם מטגלפה לא רעה בכלל.
אצל אבו עלי כדאי לברר מראש מה יש לו- הפירות היבשים שלו מעולים-גם הפיצוחים, היתרון אצלו זה שהקפה נמצא בשקים ואין מקום לטעות, אצל פאהום יש מבחר גדול יותר בדרך כלל, אבל הפולים נמצאים בתוך מיכלים, והם בעצמם לא תמיד יודעים מה נמצא בכל תא, כשחאלד שם הוא אומר משהו, כשהאח שם הוא אומר משהו אחר, וכשהבן שם בכלל אי אפשר להבין כלום, אם אתה כבר בנצרת אל תפסח על מסעדת דייאנה (במידה ויהיה מקום שם כמובן), חוויה בלתי רגילה.
אפשר כמובן להצפין לירכא כפי שהומלץ, מלבד סאלמן יש שם את אחים מולא (כ-1 ק'מ לפני סאלמן), יש אצלם לפעמים הפתעות, לאחרונה היה להם מטגלפה לא רעה בכלל.
- Kerenfood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720