האם האורך של הכבל + צריך להיות באותו האורך של ה - ?
האם האורך של הכבל + והכבל - מהרמקול לרסיבר צריך להיות באורך זהה או שאין השפעה ? כי חתכתי את הכבל ושמתי לב שיצא לי שהפלוס ארוך יותר מהמינוס.
תודה
תודה
" Don't Just Watch A Movie , Become Part of it with A Good Sound System "
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
על כל נושא יש חילוקי דעות
אם זה כל כך מפריע לך, קנה כבל חדש או חתוך את הגיד הארוך יותר לאותו אורך כמו הקצר.
אם זה כל כך מפריע לך, קנה כבל חדש או חתוך את הגיד הארוך יותר לאותו אורך כמו הקצר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שנדמה שאתה מחפש דעות אשר נוטות לכיוון של אורך זהה לשני הגידים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Buzhish,
אתה משוכנע שאתה יושב בדיוק באמצע בין הרמקולים בדיוק של מיליונית מילימטר לאורך כל סשן ההאזנה?
רשמתי קצת על ההבדלים בין מהירות האלקטרונים בכבלי אודיו לבין מהירות השמע האקוסטי בקישור הבא.
אתה משוכנע שאתה יושב בדיוק באמצע בין הרמקולים בדיוק של מיליונית מילימטר לאורך כל סשן ההאזנה?
רשמתי קצת על ההבדלים בין מהירות האלקטרונים בכבלי אודיו לבין מהירות השמע האקוסטי בקישור הבא.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
השאלה היא מה ההפרש.
אם היית אומר לי אורכי הכבלים של רמקול ימין מול רמקול שמאל, אז ההפרשים יכולים להיות מטרים שלמים לרוב, אז כן, הייתי אומר שרצוי שיהיו זהים אולם בין הפלוס למינוס? הרי הטרמינלים, גם במגבר וגם ברמקול, נמצאים במרחק של סנטימטר-שניים אחד מהשני. אין שום סיבה שהם יהיו בהפרשים גדולים בינהם, או שלא הבנתי?
אם היית אומר לי אורכי הכבלים של רמקול ימין מול רמקול שמאל, אז ההפרשים יכולים להיות מטרים שלמים לרוב, אז כן, הייתי אומר שרצוי שיהיו זהים אולם בין הפלוס למינוס? הרי הטרמינלים, גם במגבר וגם ברמקול, נמצאים במרחק של סנטימטר-שניים אחד מהשני. אין שום סיבה שהם יהיו בהפרשים גדולים בינהם, או שלא הבנתי?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
הפלוס והמינוס בכבל רמקול בדר"כ מוצמודים אחד לשני חלק מ"עיצוב" הכבל.Buzhish כתב:האם האורך של הכבל + והכבל - מהרמקול לרסיבר צריך להיות באורך זהה או שאין השפעה ? כי חתכתי את הכבל ושמתי לב שיצא לי שהפלוס ארוך יותר מהמינוס.
תודה...
למה בכלל הפרדת אותם?
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
בטח משפיע! הכבל הקצר יותר בעל התנגדות נמוכה יותר (מוליכות גדולה יותר) ולכן יש חוסר איזון בסאונד..
(לא באמת...)
לא צריכה להיות השפעה, בפרט כאשר מדובר על הבדל של כמה סנטימטרים ביחס לאורך של של הכבל עצמו של כמה מטרים.
(לא באמת...)
לא צריכה להיות השפעה, בפרט כאשר מדובר על הבדל של כמה סנטימטרים ביחס לאורך של של הכבל עצמו של כמה מטרים.