בזק תשיק היום בערב קמפיין חדש לרשת ה NGN
בקמפיין יוצע לכל לקוחות ה אינטרנט של בזק לשדרג את מהירות הגלישה ל 20 מגה ללא תוספת תשלום ל משך שנה.
לדוגמא : לקוח שגלש עד היום במהירות של 5 מגה וירצה לשדרג למהירות 20 מגה ימשיך לשלם עבור 5 מגה למשך שנה בעוד שהוא גולש במהירות של 20 מגה !
המבצע יהיה בתוקף עד ה 05.03.2012 ויהיה ללא התחייבות !!!!!!!
הקמפיין שעולה היום ע"י הפרזנטור גידי גוב תחת הכותרת "ישראל עוברת לסטנדרט מהירות חדש - 20 מגה" ימשך כשבועיים .
* כמובן שמי שירצה להנות מהמהירות החדשה יצטרך גם לשדרג את ה ISP שלו .....
אולי כדאי לסייג את המילה "לכולם"
לפני יומיים ביקשתי מבזק לשדרג ל-30 מגה
לטענתם,למרות שבשכונה שלי קיימת פריסת ngn בשלב זה המהירות המירבית שאני יכול לקבל היא 15 מגה
mayahaz1 כתב:אולי כדאי לסייג את המילה "לכולם"
לפני יומיים ביקשתי מבזק לשדרג ל-30 מגה
לטענתם,למרות שבשכונה שלי קיימת פריסת ngn בשלב זה המהירות המירבית שאני יכול לקבל היא 15 מגה
...
אמת !
כמובן שהכל תלוי תשתית ... לדעתי בגלל זה גם בחרו בקצב של 20 מגה שהוא פחות מגביל מקצב של 30 מגה.....
מעניין אם ללקוח עם 5 מגה שהמהירות המקסימאלית שיכול לקבל היא 15 מגה ... האם יסכימו לתת את אותם התנאים גם למהירות של 15 מגה ...
האמת שבקטע הזה אני מעריך את HOT יותר, יש מחיר קבוע לכל הלקוחות, 99 שקל, וזהו.
בלי כל מיני מבצעים שקריים שבסופו של יום בזק מרוויחה מהם כי אנשים שוכחים לעדכן את המנוי, בזק חיים בסרט עם המחירים שלהם ללקוחות קיימים.
Bonanja כתב:האמת שבקטע הזה אני מעריך את HOT יותר, יש מחיר קבוע לכל הלקוחות, 99 שקל, וזהו.
בלי כל מיני מבצעים שקריים שבסופו של יום בזק מרוויחה מהם כי אנשים שוכחים לעדכן את המנוי, בזק חיים בסרט עם המחירים שלהם ללקוחות קיימים.
Bonanja כתב:האמת שבקטע הזה אני מעריך את HOT יותר, יש מחיר קבוע לכל הלקוחות, 99 שקל, וזהו.
...
99 שקל עד 30 מגה כולל ראוטר ועוד ספק 20 שקל .
...
כן אני יודע, דיברתי רק על תשתית, בכל מקרה את ההוטבוקס הפח הזה HOT יכולים לשמור לעצמם, מכשיר ביזיוני.
taoyossi כתב:או לחזור ל 5 מגה ולתשלום שאתה משלם היום
...
בטוח שזה אפשרי לחזור לחבילה הקודמת עם המחיר הקודם לאחר שנה?
כך שאם הוצאתי מהם כבר מחיר זול ל15 מגה אני אוכל אחרי שנה לחזור ל15 עם המחיר הזה ולא מחיר מחירון ולהתווכח שוב?
taoyossi כתב:או לחזור ל 5 מגה ולתשלום שאתה משלם היום
...
בטוח שזה אפשרי לחזור לחבילה הקודמת עם המחיר הקודם לאחר שנה?
כך שאם הוצאתי מהם כבר מחיר זול ל15 מגה אני אוכל אחרי שנה לחזור ל15 עם המחיר הזה ולא מחיר מחירון ולהתווכח שוב?
...
כל חודש יש מבצע
התחייבות כבר לא קיימת
קשה לי להאמין (אם כי אין לי שום ידע מוכח בנושא) שתשלם על 5 או 15 יותר ממה שאתה משלם היום....
יותר הגיוני שהמבצע עוד שנה יהיה 50 מגה לכל אחד......
taoyossi כתב:בזק תשיק היום בערב קמפיין חדש לרשת ה NGN
בקמפיין יוצע לכל לקוחות ה אינטרנט של בזק לשדרג את מהירות הגלישה ל 20 מגה ללא תוספת תשלום ל משך שנה.
לדוגמא : לקוח שגלש עד היום במהירות של 5 מגה וירצה לשדרג למהירות 20 מגה ימשיך לשלם עבור 5 מגה למשך שנה בעוד שהוא גולש במהירות של 20 מגה !
המבצע יהיה בתוקף עד ה 05.03.2012 ויהיה ללא התחייבות !!!!!!!
הקמפיין שעולה היום ע"י הפרזנטור גידי גוב תחת הכותרת "ישראל עוברת לסטנדרט מהירות חדש - 20 מגה" ימשך כשבועיים .
* כמובן שמי שירצה להנות מהמהירות החדשה יצטרך גם לשדרג את ה ISP שלו .....
...
נראה מבצע אך לא צויין שיש עלות 25 ש"ח על קו זה כבר לא שווה
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 14/02/2012 21:11, נערך פעם 1 בסך הכל.