מתלבט ביו Asus TF101 ל Iphone ל Ipod לילד בן 13

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #1 

שלום,

הילד שלי רוצה Iphone 4 כשרוב השימושים שלו זה משחקים, גלישה באינטרנט ושיחות בתוכנות כמו Voodoo .

אמרתי לו שנראה לי בזבוז לקנות Iphone במעל 2,800 ש"ח כי יש לו כבר טלפון נייד. אם כבר שיקנה Ipod שהרבה יותר זול (בערך 1,400 ש"ח) ושאפשר להוריד את כל המשחקים שאפשר ב Iphone.
(אז כמובן צריך לסחוב לכל מקום את הטלפון ואת ה Ipod)

אפשרות אחרת: שיקנה Asus Transformer EeePad TF101 16GB שעולה בערך 1,900 ש"ח ואפשר להוסיף בכמה מאות ש"ח מקלדת בעתיד.

אבל הוא אמר שבאפסטור יש הרבה משחקים שאי אפשר להוריד באנדרואיד

אשמח לקבל ייעוץ על המכשיר שמתאים לו ביותר.
כולל אם יש עוד מכשירים שאולי מתאימים.

בתודה גיל

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

לילד שלי (אותו הגיל) תפרתי את הפתרון שהצעת: נייד זול (יחסית) ואייפוד 4. גם אין חשבון סלולרי בשמיים וגם תמיכה מלאה בכל האפליקציות והמשחקים.
צודק הילד שאומר שאין את כל המשחקים לאנדרואיד. זה ככה: הילד שלי מוריד איזה משחק מגניב לאייפוד ואני רוצה להוריד את המשחק על מכשיר האסוס פריים האנדרואידי שלי, ואין!
לדעתי הפער הולך ומצטמצם. יותר ויותר אפליקציות ומשחקים מומרים גם לאנדרואיד ואת רוב החדשים מפתחים במקביל גם וגם אבל עדיין מבחינת הילד הפער קיים.
מה גם שלדעתי הiOS מיועד בדיוק לילדים: נוח, קל וברור. האנדרואיד יותר פתוח ומיועד ליותר טכנופילים...

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

הTransformer הוא מכשיר לא רע ,אבל מהנסיון שלי עם הXoom המארקט עדיין לא משתווה לאפסטור ,כמות האפלקציות שמתאימות לטאבלטים בצורה מלאה עדיין לא גבוהה ,יש המון אפלקציות שפשוט נמתחות על המסך או שעושים להם זום לכל המסך , משהו שלא ניראה טוב .. אם כבר בכיוון של טאבלט אז האייפד יעשה את העבודה ,משחקים על המסך הגדול נראים ממש טוב מהנסיון שלי וזה מעצים את החוויה משמעותית, חוץ מזה שעם טאבלט אפשר גם באמת לגלוש באינטרנט כמו שצריך והוא יוכל להתכתב עם החברים שלו עם מקלדת בגודל נורמאלי .. לעומת זאת אייפוד כמובן יהיה נייד יותר משמעותית אבל לא יספק את אותה ההנאה שהוא יוכל לקבל מטאבלט .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #4 

Neter כתב:לילד שלי (אותו הגיל) תפרתי את הפתרון שהצעת: נייד זול (יחסית) ואייפוד 4. גם אין חשבון סלולרי בשמיים וגם תמיכה מלאה בכל האפליקציות והמשחקים.
צודק הילד שאומר שאין את כל המשחקים לאנדרואיד. זה ככה: הילד שלי מוריד איזה משחק מגניב לאייפוד ואני רוצה להוריד את המשחק על מכשיר האסוס פריים האנדרואידי שלי, ואין!
לדעתי הפער הולך ומצטמצם. יותר ויותר אפליקציות ומשחקים מומרים גם לאנדרואיד ואת רוב החדשים מפתחים במקביל גם וגם אבל עדיין מבחינת הילד הפער קיים.
מה גם שלדעתי הiOS מיועד בדיוק לילדים: נוח, קל וברור. האנדרואיד יותר פתוח ומיועד ליותר טכנופילים...
...
אכן הוחלט על Ipod 4 סופית.
תודה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”