כן, זו לא טעות. במסגרת השקת ספק האינטרנט החדש, הוטנט (במחיר אחיד לכל מהירות של 20 ש"ח לחודש).
מבצעי הטריפל החדשים של החברה, הכוללים טלוויזיה, אינטרנט וטלפון יוזלו בכ-40%. בחבילות החדשות שתציע הוט ניתן יהיה לבחור בין חבילה שכוללת ערוצי בסיס בטלוויזיה + שש חבילות ערוצים וחבילת HD עם ממיר Magic HD, אינטרנט במהירות 30 מגה וטלפון ללא הגבלה לנייד ולנייח ב-329 ₪ לבין חבילה שתכלול ערוצי בסיס + שלוש חבילות ערוצים, אינטרנט במהירות 12 מגה ו-500 דקות טלפון ב-279 ₪. החבילות לא יכללו ספק אינטרנט, שכן חברת האינטרנט החדשה של הוט תצטרך לפעול בהפרדה מבנית מחברת האם.
בנוסף, HOT משיקה חבילות טריפל חדשות ללקוחות חדשים וקיימים, המחליפות את חבילות הטריפל המוכרות - טריפל MEGA וטריפל MORE. ההצטרפות לחבילות החדשות תתאפשר החל ממחר.
חבילת טריפל GOLD - במחיר של 329 ש"ח לחודש
- טלוויזיה רב-ערוצית - עם חבילת הבסיס וכל 6 חבילות התוכן אקסטרה
- ממיר Magic HD עם חבילת HD הכוללת 14 ערוצי HD
- תשתית אינטרנט במהירות של 30 מגה (עם מגבלת נפח של 50GB)
- טלפון קווי עם שיחות "ללא הגבלה" לניידים ולנייחים (לא ברור מהי מגבלת שימוש הוגן)
במסגרת מבצע ההשקה, תוצע החבילה עם אינטרנט במהירות של 100 מגה במקום 30 מגה
חבילת טריפל SILVER - במחיר של 279 ש"ח לחודש
- טלוויזיה רב-ערוצית - עם חבילת הבסיס ו-3 חבילות תוכן אקסטרה לבחירה
- תשתית אינטרנט במהירות של 12 מגה (עם מגבלת נפח של 50GB)
- טלפון קווי עם 500 דקות לניידים ולנייחים
לא הבנתי על מה המהומה? איפה המקל והגזר? ההגבלה ל50GB תמיד היית קיימת, היא לא מיושמת. היא רק נמצאת בחוזה שאם וכאשר כן תיושם יהיה להם גיבוי חוקי על כל הלקוחות הזועמים.
Hertz33 כתב:לא הבנתי על מה המהומה? איפה המקל והגזר? ההגבלה ל50GB תמיד היית קיימת, היא לא מיושמת. היא רק נמצאת בחוזה שאם וכאשר כן תיושם יהיה להם גיבוי חוקי על כל הלקוחות הזועמים.
...
כנראה שלא הבנת אותי. לא דיברתי על המגבלה של ה- 50GB, אלא דיברתי על המחיר. המקל (העלאת תעריפים לכל מיני חבילות פרימיום) והגזר (הורדת מחירים לחבילות הטריפל וכניסת הוטנט לשוק).
הוט 5 HD לא נכלל, גם אני עשיתי את החבילה, והנציגה חשבה באמת בתמימות שיש להם כי זה מטעה, זה כל חבילת ה-HD, אמרתי לה שבאתר רשום שאין, אז היא בדקה וראתה באמת שאין.
היה לי את הוט 5 HD שילמתי עבורו 24 ש"ח ובקושי ראיתי בו, אבל שרואים באמת נהנהים אז ביטלתי לבנתיים אם אני ארצה להחזיר אני ארכוש שוב שיתחילו משחקי ליגת האלופות המענינים באמת, רבע וחצי גמר.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER העלאת תמונות
שימו לב שהחבילה עם חיבור 100Mbps נקראת "טריפל פלטינום"
טריפל Platinum - ללא התחייבות
הצטרף לטריפל Platinum ותהנה מחבילת תקשורת מושלמת:
טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט (בסיס), כל חבילות התוכן אקסטרה וחבילת ערוצי HD
ממיר Magic HD וממיר HD VOD
קו טלפון מתקדם במסלול Unlimited - דקות שיחה ללא הגבלה לנייד ונייח
תשתית אינטרנט מהיר במהירות 100Mb
רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי
חדש! ניתן להוסיף גם ספק אינטרנט במהירות 100Mb
כל זאת רק ב-379 ש"ח לחודש + החל מ-20 ש"ח עבור ספק האינטרנט.
ועכשיו לרגל ההשקה: רק ב-329 ש"ח לחודש לטריפל
+ החל מ-20 ש"ח לחודש עבור ספק האינטרנט!
...
ההבדל בין "חבילת HD" ל"חבילת HD פלטינום" הוא 2 ערוצים בלבד - ערוץ בוליווד HD וערוץ ספורט 5HD.
לדעתי לא יהיה מנוס מקיצוץ המחיר של 40 ש"ח לחבילת הפלטיניום מי שלוקח את טריפל גולד או טריפל פלטינום (זה קצת מבלבל, אני יודע).
barman כתב:שימו לב שהחבילה עם חיבור 100Mbps נקראת "טריפל פלטינום"
טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט (בסיס), כל חבילות התוכן אקסטרה וחבילת ערוצי HD
...
ההבדל בין "חבילת HD" ל"חבילת HD פלטינום" הוא 2 ערוצים בלבד - ערוץ בוליווד HD וערוץ ספורט 5HD.
לדעתי לא יהיה מנוס מקיצוץ המחיר של 40 ש"ח לחבילת הפלטיניום מי שלוקח את טריפל גולד או טריפל פלטינום (זה קצת מבלבל, אני יודע).
barman כתב:שימו לב שהחבילה עם חיבור 100Mbps נקראת "טריפל פלטינום"
...
ההבדל בין "חבילת HD" לבין "חבילת HD פלטינום" הוא שני ערוצים בלבד (ספורט 5HD ובוליווד HD), אז המחיר של 40 ש"ח למי שרוצה את כל חבילת הפלטינום הופך ללא רלוונטי.
BigDragoon כתב:למה חבילת הפלטינום לא רלוונטית?
אם אני רוצה את ערוצי ה HD הרגלים וגם את 5HD, איזה ברירה יש לי?
...
לא הבנת? יש חפיפה בין HD ל- HD פלטינום, עד כדי 2 ערוצים.
זה לא יהיה הוגן לקחת עוד 40 ש"ח בשביל ההפרש. זה יוצא לא כדאי בעליל.
ברור ש"אין ברירה", אבל המציאות היא שמשהו מבחינה כספית דפוק.
נראה לי שבמצב כזה (לשלם עוד 40 ש"ח) עדיף לקחת חבילת ספורט כלשהי (למשל HD5+5LiveHD). זה יוצא יותר משתלם.
איזה כייף... הצטרפתי לחבילת טריפל פלטינום עם מהירות של 100 מגה (תשתית וספק הוט) בעלות של 349 ש"ח
עדכון: ראיתי באתר שמגיע לי Magic HD במסגרת המבצע טריפל פלטינום ללא עלות,
התקשרתי וביקשתי שיביאו לי עוד אחד ללא עלות... סה"כ יהיו לי 2 מג'יק רגיל ועוד 3 Magic HD..
נערך לאחרונה על ידי liav5000 ב 15/02/2012 19:46, נערך פעם 1 בסך הכל.