:הל: קבוצת HOT משיקה את שירות ה- ISP (ספקית אינטרנט)
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
קבוצת HOT משיקה את שירות ה- ISP (ספקית אינטרנט)
משיקה חבילות טריפל חדשות - החיסכון לצרכן עד 40%
ומוזילה משמעותית את מחיר התשתית במהירות גלישה של 100 מגה
קבוצת HOT הודיעה היום, כי בהמשך לתהליך שדרוג והרחבת התשתיות והמוצרים שלה, היא מובילה מהלך רחב היקף, הכולל :
• השקת שירות ISP (ספקית אינטרנט) באמצעות חברת HOTnet. לרגל ההשקה, מציעהHOTnet את כל מגוון המהירויות, לרבות 100 מגה, במחיר אחיד של 20 ₪ לחודש בלבד.
• השקת מבצעי טריפל חדשים ואטרקטיביים במיוחד, בהם הצרכן מקבל הרבה יותר, ומשלם הרבה פחות, וחוסך עד 40% מדי חודש, על שירותי הטלוויזיה, האינטרנט והטלפון, בהשוואה למחירי השוק.
• הוזלת מחיר תשתית האינטרנט במהירות גלישה של 100 מגה, למחיר מבצע אטרקטיבי ביותר (179 ש"ח לחודש בלבד).
המהלך ילוו בקמפיין טלוויזיה, עיתונות, רדיו, אינטרנט ושילוט חוצות, החל ממחר, יום ד'.
החבילות החדשות המוצעות הינן:
חבילת טריפל GOLD (329 ₪ לחודש):
טלוויזיה – חבילת בסיס + כל 6 חבילות הערוצים + חבילת HD (הכוללת 14 ערוצי + (HD ממירMagic HD, אינטרנט - במהירות 30 מגה, וטלפון - ללא הגבלה לנייד ולנייח. במסגרת מבצע ההשקה, תוצע חבילה זו במהירות 100 מגה.
חבילת טריפל SILVER (279 ₪ לחודש):
טלוויזיה – חבילת בסיס + 3 חבילות ערוצים לבחירה, אינטרנט - במהירות 12 מגה וטלפון - 500 דקות שיחה לנייד ונייח.
* כל החבילות יושקו החל ממחר (יום ד'), וכמו בכל המבצעים והחבילות של HOT, ההצעה תקפה גם ללקוחות הקיימים של החברה.
הרצל עוזר, מנכ"ל קבוצת HOT: HOT" מבצעת מהלך אשר יוביל לחסכון ניכר, בכל הקשור להוצאות על חבילת התקשורת הביתית בכלל, ולעלות הגלישה באינטרנט במהירויות הגבוהות בפרט. מעתה, האינטרנט המהיר זמין לכל בית בישראל."
[/pressrelease]
קבוצת HOT משיקה את שירות ה- ISP (ספקית אינטרנט)
משיקה חבילות טריפל חדשות - החיסכון לצרכן עד 40%
ומוזילה משמעותית את מחיר התשתית במהירות גלישה של 100 מגה
קבוצת HOT הודיעה היום, כי בהמשך לתהליך שדרוג והרחבת התשתיות והמוצרים שלה, היא מובילה מהלך רחב היקף, הכולל :
• השקת שירות ISP (ספקית אינטרנט) באמצעות חברת HOTnet. לרגל ההשקה, מציעהHOTnet את כל מגוון המהירויות, לרבות 100 מגה, במחיר אחיד של 20 ₪ לחודש בלבד.
• השקת מבצעי טריפל חדשים ואטרקטיביים במיוחד, בהם הצרכן מקבל הרבה יותר, ומשלם הרבה פחות, וחוסך עד 40% מדי חודש, על שירותי הטלוויזיה, האינטרנט והטלפון, בהשוואה למחירי השוק.
• הוזלת מחיר תשתית האינטרנט במהירות גלישה של 100 מגה, למחיר מבצע אטרקטיבי ביותר (179 ש"ח לחודש בלבד).
המהלך ילוו בקמפיין טלוויזיה, עיתונות, רדיו, אינטרנט ושילוט חוצות, החל ממחר, יום ד'.
החבילות החדשות המוצעות הינן:
חבילת טריפל GOLD (329 ₪ לחודש):
טלוויזיה – חבילת בסיס + כל 6 חבילות הערוצים + חבילת HD (הכוללת 14 ערוצי + (HD ממירMagic HD, אינטרנט - במהירות 30 מגה, וטלפון - ללא הגבלה לנייד ולנייח. במסגרת מבצע ההשקה, תוצע חבילה זו במהירות 100 מגה.
חבילת טריפל SILVER (279 ₪ לחודש):
טלוויזיה – חבילת בסיס + 3 חבילות ערוצים לבחירה, אינטרנט - במהירות 12 מגה וטלפון - 500 דקות שיחה לנייד ונייח.
* כל החבילות יושקו החל ממחר (יום ד'), וכמו בכל המבצעים והחבילות של HOT, ההצעה תקפה גם ללקוחות הקיימים של החברה.
הרצל עוזר, מנכ"ל קבוצת HOT: HOT" מבצעת מהלך אשר יוביל לחסכון ניכר, בכל הקשור להוצאות על חבילת התקשורת הביתית בכלל, ולעלות הגלישה באינטרנט במהירויות הגבוהות בפרט. מעתה, האינטרנט המהיר זמין לכל בית בישראל."
[/pressrelease]
- usagi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
329 ש"ח לדעתי עדיין מחיר גבוה במיוחד אם יש עוד 2 - 3 ערוצי פרימיום שמתווספים למחיר (למי שיש ערוצים כאלה - כמו לייף סטייל וכו'), נראה מה מיקוח יכול לעזור.
עכשיו ההוכחה עליהם גם ההתנהגות שלהם בתור ספקית אינטרנט
עכשיו ההוכחה עליהם גם ההתנהגות שלהם בתור ספקית אינטרנט
השינוי המהותי הוא לא בשירותי הטלוויזיה, אלא בתקשורת.usagi כתב:329 ש"ח לדעתי עדיין מחיר גבוה במיוחד אם יש עוד 2 - 3 ערוצי פרימיום שמתווספים למחיר (למי שיש ערוצים כאלה - כמו לייף סטייל וכו'), נראה מה מיקוח יכול לעזור.
עכשיו ההוכחה עליהם גם ההתנהגות שלהם בתור ספקית אינטרנט...
בחבילת הגולד זה כולל תשתית אינטרנט של 30 מגה, ושיחות ללא הגבלה לנייד ולנייח.
לא נראה לי אמיתי משהו.
שלום usagi ולכל משתמשי הפורום,
מחיר הטריפל החדש הינו 329 ש"ח כאשר הוא מציע את חבילת הבסיס + 6 חבילות תוכן + חבילת 13 ערוצי HD + תשתית אינטרנט של HOT במהירות 100M + קו טלפון UNLIMITED (שיחות ללא הגבלה לניידים ונייחים) + אפשרות לספק אינטרנט באותה המהירות החל מתוספת של 20 ש"ח בחודש , סה"כ הטריפל החל מ- 349 ש"ח (תלוי בבחירת הספק) , אין מחיר כזה בשוק! ואתה מוזמן לבדוק אותי.
בברכה ,
שחר
מחיר הטריפל החדש הינו 329 ש"ח כאשר הוא מציע את חבילת הבסיס + 6 חבילות תוכן + חבילת 13 ערוצי HD + תשתית אינטרנט של HOT במהירות 100M + קו טלפון UNLIMITED (שיחות ללא הגבלה לניידים ונייחים) + אפשרות לספק אינטרנט באותה המהירות החל מתוספת של 20 ש"ח בחודש , סה"כ הטריפל החל מ- 349 ש"ח (תלוי בבחירת הספק) , אין מחיר כזה בשוק! ואתה מוזמן לבדוק אותי.
בברכה ,
שחר
בברכה,
שחר HOT
פייסבוק: http://www.facebook.com/hot.net.il
טוויטר: https://twitter.com/#!/HOTnetil
אתר HOT: http://www.hot.net.il/heb/Main/
תיבת מייל: [email protected]
שחר HOT
פייסבוק: http://www.facebook.com/hot.net.il
טוויטר: https://twitter.com/#!/HOTnetil
אתר HOT: http://www.hot.net.il/heb/Main/
תיבת מייל: [email protected]
שאלה
אני רוצה לוודא שאני סופר נכון:
טריפל גולד = 329
+
VOD שווה 20
+
ספורט 1,2 = 50 בערך
+
ממיר HD מקליט = 5 שקלים
=
405
?
לעומת מה שאני משלם היום.. כולל התשלום לנטויזן, ועוד בהנחה שהמחיר הנ"ל לא יכול לגדול (משיחות טלפון כי אין הגבלה, והזמנות VOD לא מבצעים)
נשמע משתלם
אני רוצה לוודא שאני סופר נכון:
טריפל גולד = 329
+
VOD שווה 20
+
ספורט 1,2 = 50 בערך
+
ממיר HD מקליט = 5 שקלים
=
405
?
לעומת מה שאני משלם היום.. כולל התשלום לנטויזן, ועוד בהנחה שהמחיר הנ"ל לא יכול לגדול (משיחות טלפון כי אין הגבלה, והזמנות VOD לא מבצעים)
נשמע משתלם
נערך לאחרונה על ידי eliazu ב 14/02/2012 20:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- JogoBonito
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 0
שחר
אני באופן עקרוני מעוניין להצטרף
האם יש דרך להתקשר עימך ולקבל עוד פרטים או שרק החל ממחר?
תודה
אני באופן עקרוני מעוניין להצטרף
האם יש דרך להתקשר עימך ולקבל עוד פרטים או שרק החל ממחר?
תודה
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3875
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
בטח יודעMartinHSabag כתב:אתה יודע שעש חוק בנושא, כן?FIRE_WIRE כתב:חשוב לוודא לגבי התחייבות......
עדיין יש חברות שמנסות לתחמן ולחייב לשנה "חצי שנה בסכום נמוך ועוד חצי שנה במחיר מעט גבוה "
רק שתתחיב...
And the meek shall inherit the earth
...
...
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אתה בעצם אומר שיש אלטרנטיבה טובה יותר של:intengo כתב:349 שקל בחודש = 4188 ש"ח בשנה...
ואני חשבתי שמשכנתא משלמים רק על הבית שגרים בו...
100 מגה אינטרנט (תשתית + ספק)
טלפון ללא הגבלה
חבילת ערוצים בכבלים + VOD + START OVER
אשמח לשמוע, כי היום אני כנראה משלם יותר והרבה יותר בשביל פחות....
מרטין, האם אני חושב שיש אלטרנטיבה טובה יותר ללקוח פרטי?
בהחלט כן.
בוא נעשה את החשבון:
צרכן פרטי לא צריך 100 מגה. 10-12 מגה, בהנחה שמקבלים את מרבית רוחב הפס שעליו משלמים, אמור להספיק לרוב השימושים.
עלות ספק+תשתית ל 10-12 מגה היא בסביבות ה 100 שקלים (אם לוקחים את הוט כספק אינטרנט המחיר זול עוד יותר).
טלפון - מדוע אדם צריך טלפון קווי בלתי מוגבל? היום ישנן שלל תוכנות שאיתן אפשר לדבר בחינם, סקייפ, פייסבוק, הרשימה אינסופית. אפשר לשלוח SMS חינם מהבית (דרך ה BPHONE או באמצעות הפייסבוק), דבר שחוסך את הצורך בשיחת טלפון.
אם יודעים להשתמש בזה נכון, אפשר לחסוך המון כסף.
נכון, אי אפשר לוותר על הקווי לגמרי. חבילת 600 דקות של בזק אמורה להספיק לדעתי למשפחה ממוצעת. היא עולה בבזק 85 שקלים כולל החזקת הקו.
אז עם החישוב שלי, הגענו ל 200 שקל גג. ואני ממש לא חושב ש"התקמצנתי". אם הייתי מתקמצן, היה אפשר להוריד את חיבור האינטרנט ל 5/8 מגה , או לקחת קו טלפון פחות איכותי של אחת הספקיות, ולחסוך עוד יותר.
עכשיו, עם אינטרנט של 10-12 מגה, בשביל מה צריך כבלים + START OVER + VOD?
סטרימר טוב, בשילוב עם ממיר עידן+, מספק בהחלט עבור שידורי הטלוויזיה.
ואני חובב ספורט, עם 2 ילדים קטנים.
פשוט אני חושב שאדם צריך לכלכל את הוצאותיו. 349 שקלים לחודש זה סכום מטורף לדעתי, אפילו למשפחה עם הכנסה ממוצעת.
בהחלט כן.
בוא נעשה את החשבון:
צרכן פרטי לא צריך 100 מגה. 10-12 מגה, בהנחה שמקבלים את מרבית רוחב הפס שעליו משלמים, אמור להספיק לרוב השימושים.
עלות ספק+תשתית ל 10-12 מגה היא בסביבות ה 100 שקלים (אם לוקחים את הוט כספק אינטרנט המחיר זול עוד יותר).
טלפון - מדוע אדם צריך טלפון קווי בלתי מוגבל? היום ישנן שלל תוכנות שאיתן אפשר לדבר בחינם, סקייפ, פייסבוק, הרשימה אינסופית. אפשר לשלוח SMS חינם מהבית (דרך ה BPHONE או באמצעות הפייסבוק), דבר שחוסך את הצורך בשיחת טלפון.
אם יודעים להשתמש בזה נכון, אפשר לחסוך המון כסף.
נכון, אי אפשר לוותר על הקווי לגמרי. חבילת 600 דקות של בזק אמורה להספיק לדעתי למשפחה ממוצעת. היא עולה בבזק 85 שקלים כולל החזקת הקו.
אז עם החישוב שלי, הגענו ל 200 שקל גג. ואני ממש לא חושב ש"התקמצנתי". אם הייתי מתקמצן, היה אפשר להוריד את חיבור האינטרנט ל 5/8 מגה , או לקחת קו טלפון פחות איכותי של אחת הספקיות, ולחסוך עוד יותר.
עכשיו, עם אינטרנט של 10-12 מגה, בשביל מה צריך כבלים + START OVER + VOD?
סטרימר טוב, בשילוב עם ממיר עידן+, מספק בהחלט עבור שידורי הטלוויזיה.
ואני חובב ספורט, עם 2 ילדים קטנים.
פשוט אני חושב שאדם צריך לכלכל את הוצאותיו. 349 שקלים לחודש זה סכום מטורף לדעתי, אפילו למשפחה עם הכנסה ממוצעת.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מרטין,
תודה על המידע
בהחלט מעניין, ואפילו מבורך (זה עוד נגלה בהמשך)
שחר, נציג חברת הוט,
אני מבין שאתם תספקו את התשתית למהירות 100 מגה במחיר 179 שקלים לחודש.
מאחר ושירותי טלפוניה אינם מעניינים אותי (מעדיף את הקו הוותיק של בזק), השאלה אם תציעו מחירי מבצע מיוחדים ל-100 מגה, גם במסגרת חבילות הכוללות טלוויזיה +אינטרנט בלבד?
תודה על המידע
בהחלט מעניין, ואפילו מבורך (זה עוד נגלה בהמשך)
שחר, נציג חברת הוט,
אני מבין שאתם תספקו את התשתית למהירות 100 מגה במחיר 179 שקלים לחודש.
מאחר ושירותי טלפוניה אינם מעניינים אותי (מעדיף את הקו הוותיק של בזק), השאלה אם תציעו מחירי מבצע מיוחדים ל-100 מגה, גם במסגרת חבילות הכוללות טלוויזיה +אינטרנט בלבד?