פיצוי על ניתוקים
דבר ראשון מזאת אומרת לא נותנים להתנתק >אם אתה רוצה להתנתק אתה פשוט מתנתק . לגבי פיצוי לפי משאני יודעת מפצים לפי הפניות אם פניתי על תקלות במהלך חודש אחרון 3-4 פעמים במרווחים של כשבוע או פחות מזכים על חודש בכל שרות .זאת אומרת אם פניתי לגבי תקלות בכל המוצרים שיש לך דרכך תקבל חודש זיכוי בכל שרות.
crispi כתב:אני לקוח הוט,ויש לי כל שעה כמעט ניתוקים באינטרנט,בפלאפון ובטלוויזיה.
הבעיה נמשכת יותר משנה,באו הרבה טכנאים והם לא עזרו בכלום.
אנחנו סובלים מזה והם לא נותנים לנו להתנתק מהם.
איזה פיצוי מגיע לי על בעיה כזאת?...
אין כזה מצב לא נותנים לך להתנתק , אם ביקשת יתנו לך וחוץ מזה יש אתר נתק חפש בגוגל.
אני אקבל קנס אם אני אתנתק מהם,אבל אם יש לי תקלות לפי החוק אני יכול להתנתק בלי קנס?Haya כתב:דבר ראשון מזאת אומרת לא נותנים להתנתק >אם אתה רוצה להתנתק אתה פשוט מתנתק . לגבי פיצוי לפי משאני יודעת מפצים לפי הפניות אם פניתי על תקלות במהלך חודש אחרון 3-4 פעמים במרווחים של כשבוע או פחות מזכים על חודש בכל שרות .זאת אומרת אם פניתי לגבי תקלות בכל המוצרים שיש לך דרכך תקבל חודש זיכוי בכל שרות....
ועוד משהו,יש לי יותר משנה תקלות וכמעט שבוע התקשרתי אליהם וזה לא עזר וכל פעם בא טכנאי אחר וכלום לא עזר.
לדעתי חודש פיצוי זה כלום על הבעיות שיש לנו בשנה האחרונה.
הלו תעורר נגמרו הקנסות ,עכשיו מקסימום תשלם משהו סימליcrispi כתב:אני אקבל קנס אם אני אתנתק מהם,אבל אם יש לי תקלות לפי החוק אני יכול להתנתק בלי קנס?Haya כתב:דבר ראשון מזאת אומרת לא נותנים להתנתק >אם אתה רוצה להתנתק אתה פשוט מתנתק . לגבי פיצוי לפי משאני יודעת מפצים לפי הפניות אם פניתי על תקלות במהלך חודש אחרון 3-4 פעמים במרווחים של כשבוע או פחות מזכים על חודש בכל שרות .זאת אומרת אם פניתי לגבי תקלות בכל המוצרים שיש לך דרכך תקבל חודש זיכוי בכל שרות....
ועוד משהו,יש לי יותר משנה תקלות וכמעט שבוע התקשרתי אליהם וזה לא עזר וכל פעם בא טכנאי אחר וכלום לא עזר.
לדעתי חודש פיצוי זה כלום על הבעיות שיש לנו בשנה האחרונה....
8% אחוז מהתשלום החודשי כפול החודשים שנותרו לך .
כל מנוי החל מאוקטובר 2011 לא מחויב יותר לכלום !!!.