עזרו לי בבקשה...

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
jonataro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ביום רביעי 8/212 קבלתי בהזמנה מוואלה שופס טלויזיה 32 LCD של LGעם 3 פינים לשקע.
ביום חמישי 9/2/12 מגיע מתקין של HOT עם 2 ממירי HD אחד לחדר לטלויזיה הישנה שיש לה חיבור של 2 פינים ואחד לסלון לטויזיה החדשה .איך שהוא מחבר את הממיר והטלויזיההחדשה החשמל בבית נופל! לעומת זאת הטלויזיה הישנה בחדר השינה עבדה מצויין.אוקיי הטלויזיה החדשה בסלון הפסיקה לעבוד והממיר בסלון לא נדלק גם כן יותר.לאחר אינספור טלפונים לאחריות הטלויזיה שלחו לי 12/2/12-טלויזיה חדשה ,מגיעה הטלויזיה ואני מחבר לאותו השקע בסלון בינתיים בלי ממיר של הוט אין בעיה !!!!וכרגיל איך שחיברתי את הממיר של הוט נפל החשמל בבית .הפעם לא קרה לטלויזיה דבר אך הממיר הפסיק לעבוד .האם החיבור של הוט מפיל לי את החשמל בבית ????מה קורה פה?התייעצתי עם 5 חשמלאיים ואף אחד לא ניתקל בבעיה הזאת,חלק אמרו ארקה בבית ,מה שמצחיק אותו התקע בסלון עם אני מחבר אותו להרבה מוצרי חשמל הוא עובד ואין בעיה רק כאשר אני מחבר את הטלויזיה והממיר של הוט.13/2/12-הגיע אותו המתקין של הוט כולל המפקח שלו ולאחר בדיקה שעשו ראו כי יש בעיה בארקה בבית ???הם הוכיחו לי זאת כשלקחנו עם כבל מאריך חשמל מהשכנה...והטלויזיה החדשה השניה והממיר עבדו. האם מישהו נתקל פעם בתופעה המוזרה הזאת???זה קורה לי רק עם טלויזיה LCD שדורשת את הארקה בבית. :( :( :(

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #2 

גם אם אין הארקה, התופעה הזו לא אמורה לקרות, אלא אם הטלוויזיה לא תקינה. אם מניחים שהטלוויזיה תקינה, הרי שהוספת איזולטור לקו הכבלים אמורה לפתור את הבעיה.

ואם מה שקופץ לך זה הפחת זרם, הרי שהטריק עם הכבל מהשכנה די שקוף.

ומה עם כותרת נורמלית?
..

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

בגדול הטריק עם השכנה דיי שקוף ומה שהוא בעצם בא להגד זה שאתה צריך להחליף את המאמ"ת של החדר לחדש (גדול) יותר.
בכל העניין של חשמל המוצרים צריכים להיות בעלי תקן מסויים, אך בכל זאת פיק חשמלי יכול להיות דבר שלא ניתן לצפות מראש או להבחין...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

jonataro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה רבה על העזרה , מה שעשו לי המתקינים של הוט עם השכנה המשמעות היא שצריך להחליף את המאמ״ת? כמה עולה דבר כזה?זה קשור לארקה?שמעתם פעם על מקרה מוזר שכזה שרק כשיש חיבור לחשמל של הממיר עם הטלויזיה LCD לחשמל בו זמנית יש נפילה של החשמל אני מחבר את הטלויזיה בנפרד או את הממיר בנפרד לא קורה דבר. רק שיש חיבור של השניים.

jonataro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

האמת אני קצת מאוכזב , חשבתי שבאתר אמצע תשובה אך לצערי חשמלאי מוסמך שלל את כל הפתרונות שניתנו לי כאן , לצערי הבעיה לא נפתרה ונתקעתי עם טלויזיה LG 32lk430y בבית בקופסא ללא שימוש כלל.

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #6 

למעשה כתבתי לך תשובה, אך אתה מתעלם ממנה באלגנטיות... אז שב לך על הקופסה של הטלוויזיה לבד בחושך.
..

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

jonataro כתב:האמת אני קצת מאוכזב , חשבתי שבאתר אמצע תשובה אך לצערי חשמלאי מוסמך שלל את כל הפתרונות שניתנו לי כאן , לצערי הבעיה לא נפתרה ונתקעתי עם טלויזיה LG 32lk430y בבית בקופסא ללא שימוש כלל.
...
אתמול ב22 בלילה היה אצליך חשמלאי?
אם כן, מה הוא אמר?
אם הוא אמר שאין קשר בין הדברים תזמין את HOT ואת הנציג של LG באותו יום, באותה שעה שיפתרו לך את הבעיה.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”