מחפש חוו"ד על משדרי אודיו וידיאו פשוטים
שלומות,
אני מעוניין להזרים את התוכן המוקלט / VOD שנמצא בממיר YES TOTAL שלי מהסלון לחדר שינה.
מודע לנושא האיכות הירודה יחסית של חיבור הקומפוזיט אך כדי לראות פרק מהמיטה לפעמים זה יספיק.
מצאתי ברשת מוצרים כגון:
http://www.ebay.com/itm/AV-Sender-IR-Re ... 6043wt_720
שמגיעים עם עינית IR. המרחק בין היחידות לא יעלה על 5 מטרים עם קיר באמצע.
למישהו יש ניסיון עם מוצר דומה?
או פיתרון אחר? יש לציין שיש כבל רשת 8 גידים מהסלון ומהח.שינה לארון תקשורת כך שאני פתוח לאופציות אחרות.
תודה
אני מעוניין להזרים את התוכן המוקלט / VOD שנמצא בממיר YES TOTAL שלי מהסלון לחדר שינה.
מודע לנושא האיכות הירודה יחסית של חיבור הקומפוזיט אך כדי לראות פרק מהמיטה לפעמים זה יספיק.
מצאתי ברשת מוצרים כגון:
http://www.ebay.com/itm/AV-Sender-IR-Re ... 6043wt_720
שמגיעים עם עינית IR. המרחק בין היחידות לא יעלה על 5 מטרים עם קיר באמצע.
למישהו יש ניסיון עם מוצר דומה?
או פיתרון אחר? יש לציין שיש כבל רשת 8 גידים מהסלון ומהח.שינה לארון תקשורת כך שאני פתוח לאופציות אחרות.
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי משהו דומה מימים עברו. השתמשתי בו בלית ברירה לפני עידן הסטרימר כדי לנגן מהמחשב שבממ"ד לסלון.
זה עבד סביר, אבל רצוי שאנשים לא יסתובבו בטווח שבין המקלט למשדר - זה גורם להפרעות.
השמע מגיע חלש ורועש והתמונה נסבלת אבל בהחלט יש אובדן איכות.
ב-IR לא הצלחתי להשתמש משום מה, גם לא ממש התאמצתי כי היה לי שלט RF למחשב.
סתם כקוריוז התקנתי שני זוגות כאלה, כשאחד מעביר את הוידאו והשני מעביר שמע דיגיטלי קואקסיאלי, דרך חיבור הוידאו, כדי לקבל סאונד 5.1 ברסיבר. זה עבד..אבל גבולי.
יש לי עדיין שני זוגות כאלה אם אתה רוצה לקנות נעשה לך מחיר
זה עבד סביר, אבל רצוי שאנשים לא יסתובבו בטווח שבין המקלט למשדר - זה גורם להפרעות.
השמע מגיע חלש ורועש והתמונה נסבלת אבל בהחלט יש אובדן איכות.
ב-IR לא הצלחתי להשתמש משום מה, גם לא ממש התאמצתי כי היה לי שלט RF למחשב.
סתם כקוריוז התקנתי שני זוגות כאלה, כשאחד מעביר את הוידאו והשני מעביר שמע דיגיטלי קואקסיאלי, דרך חיבור הוידאו, כדי לקבל סאונד 5.1 ברסיבר. זה עבד..אבל גבולי.
יש לי עדיין שני זוגות כאלה אם אתה רוצה לקנות נעשה לך מחיר