צנרת נחושת למכונה
היי חברים,
אני מחפש להחליף צינור מיים מנחושת במכונה שלי וכן מחבר לפרסוסטט שלדעתי הם מקור לנזילת מים קטנה שזיהיתי.
מישהו מכיר בחיפה מקום בו ניתן לקנות צנרת נחושת + מחברים ?
אני מחפש להחליף צינור מיים מנחושת במכונה שלי וכן מחבר לפרסוסטט שלדעתי הם מקור לנזילת מים קטנה שזיהיתי.
מישהו מכיר בחיפה מקום בו ניתן לקנות צנרת נחושת + מחברים ?
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
למה אתה מניח שהצנרת היא הבעיה? יותר הגיוני שהמחברים - כלומר, האטמים\גומיות הם מה שנפגע.
ניסית לפרק ולראות אם הגומי מיובש? אפשר גם ללפף טפלון ולראות אם הנזילה תפסיק.
עד כמה שאני יודע לצנרת הנחושת אורך חיים מאוד ארוך וגם אם יש שבר או סדק יותר כדאי להלחים אותו מאשר להכין צינור חדש...
עד כמה שאני יודע לצנרת הנחושת אורך חיים מאוד ארוך וגם אם יש שבר או סדק יותר כדאי להלחים אותו מאשר להכין צינור חדש...
הנזילה היא ככה"נ ממתאם בין הפרסוסטט (קוטר X) לצנרת הנחושת הסטנדרטית (קוטר Y)avshalog כתב:למה אתה מניח שהצנרת היא הבעיה? יותר הגיוני שהמחברים - כלומר, האטמים\גומיות הם מה שנפגע.
עד כמה שאני יודע לצנרת הנחושת אורך חיים מאוד ארוך וגם אם יש שבר או סדק יותר כדאי להלחים אותו מאשר להכין צינור חדש......
אך כיוון שמדובר בקטע צנרת קצר שקלתי להחליף כבר את כולו (הרי יש בפנים גם אטמים שהם חלק מהצינור עצמו)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בטח קדמה יכולים לעשות את זה אבל קודם הייתי מפרק, מנקה ומרכיב עם טפלון.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
עופר,דבוטאנט כתב:בטח קדמה יכולים לעשות את זה אבל קודם הייתי מפרק, מנקה ומרכיב עם טפלון....
את זה כבר עשיתי...פעמיים בחצי שנה האחרונה.
הגיע זמן להחליף את המחבר/קטע צנרת הארור שגורם לנזילה.
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
יש חברה בקריית אתא שהבעילם היה איתי במילואים, ולמרות שאינם עוסקים בתחום מכונות הקפה, יש לי תחושה שתוכל למצוא שם את מה שאתה מחפש:
[http://alfacom.co.il/]
[http://alfacom.co.il/]
הצנרת בדרך כלל אינה הבעיה אלה הקצוות, ויש שני סוגי קצוות, קצה עם קונוס פנימי ואז תזדקק למכשיר שעושה קונוסים בצינור עצמו (גם אם תרכוש צינור חדש), והסוג השני זה קצה עם עין, שגם לו תזדקק ברכישת הצינור.
בחיבורים מסוג זה טפלון או פישתן ואפילו מסטיק לא יעזרו כיוון שמדובר באטימת שטח, בדרך כלל הקצה נפגם ויש להחליפו או לתקנו.
לך לחנות למוצרים טכניים עם הצינור הם כבר יפתרו את הבעיה, או מקסימום יחליפו את הצינור עם קצוות מתאימים.
בחיבורים מסוג זה טפלון או פישתן ואפילו מסטיק לא יעזרו כיוון שמדובר באטימת שטח, בדרך כלל הקצה נפגם ויש להחליפו או לתקנו.
לך לחנות למוצרים טכניים עם הצינור הם כבר יפתרו את הבעיה, או מקסימום יחליפו את הצינור עם קצוות מתאימים.