ערוץ לייב + hd - על מי אתם עובדים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
sam22sam22 כתב:לא ייאמן
לפחות היו מציינים שחלק מהשידורים יהיו sd.
אבל לשדר ככה עם לוגו hd.......
שמוליק אתה יודע בדיוק מה הפיתרון בנידון . כבר ראית את זה וזה שווה כל אגורה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני לא נוהג לקחת חלק פעיל בדיונים בפורום,
אבל קשה לי לעבור לסדר היום לאחר שידור משחק הNBA אמש.
רכשתי את הערוץ במיוחד עבור השידור והייתי המום מה"איכות", בייחוד כאשר בפינת המסך מתנוסס לו לוגו "ספורט 5+לייב HD" חד כתער.
שיחה עם נציגי שירות הלקוחות של YES הבוקר בבקשה לבטל את הערוץ לאלתר ולזכותי מכל חיוב נתקלה בהצתדקויות חוזרות ונשנות כי "אנו מוכרים ערוץ HD ומספקים איכות HD, לא נתקלנו בתלונות על איכות השידור בערוץ מאף לקוח אחר. כנראה שיש אצלך בעיה בחיווט או בטלוויזיה".
בסופו של דבר הסכימה נציגת השירות הנחמדה (אך לחלוטין לא הכתובת לתלונות מסוג זה) לחרוג ממנהגם ולבטל לי את הערוץ בטרם עברו 3 ימים ממועד החיבור תוך חיוב יומי של 10 ש"ח.
גם נסיונותיי להסביר לה כי הסכום לא "ישבור" אותי וכי אשמח לשוחח עם נציג מעט בכיר ממנה (אשר בקיא בפרטים הטכניים) על מנת להציף את הבעיה העקרונית עלו בתוהו.
חבל.
אבל קשה לי לעבור לסדר היום לאחר שידור משחק הNBA אמש.
רכשתי את הערוץ במיוחד עבור השידור והייתי המום מה"איכות", בייחוד כאשר בפינת המסך מתנוסס לו לוגו "ספורט 5+לייב HD" חד כתער.
שיחה עם נציגי שירות הלקוחות של YES הבוקר בבקשה לבטל את הערוץ לאלתר ולזכותי מכל חיוב נתקלה בהצתדקויות חוזרות ונשנות כי "אנו מוכרים ערוץ HD ומספקים איכות HD, לא נתקלנו בתלונות על איכות השידור בערוץ מאף לקוח אחר. כנראה שיש אצלך בעיה בחיווט או בטלוויזיה".
בסופו של דבר הסכימה נציגת השירות הנחמדה (אך לחלוטין לא הכתובת לתלונות מסוג זה) לחרוג ממנהגם ולבטל לי את הערוץ בטרם עברו 3 ימים ממועד החיבור תוך חיוב יומי של 10 ש"ח.
גם נסיונותיי להסביר לה כי הסכום לא "ישבור" אותי וכי אשמח לשוחח עם נציג מעט בכיר ממנה (אשר בקיא בפרטים הטכניים) על מנת להציף את הבעיה העקרונית עלו בתוהו.
חבל.
- יותי_האידיוטי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני עד עכשיו התלבטתי אם לקחת את הערוץ אבל אם הוא לא ב-hd אז אין מצב
זאת פשוט חוצפה - באמת מגיע שיעשו עליהם חרם. לתנובה זה הגיע פחות...
זאת פשוט חוצפה - באמת מגיע שיעשו עליהם חרם. לתנובה זה הגיע פחות...
וגם העלו הבוקר את המחיר
לפני מספר ימים התגאו בכך כי הערוץ HD "כי ככה אנחנו אומרים" החדש יהיה ללא תוספת תשלום למי שכבר רכש את 2 הערוצים הנוספים מעבר ל 55 ו 56. אמרתי - וואלה, הכצעקתה?
היום בבוקר כבר חיכתה הודעה חדשה בממיר שהעלו ב 5 ש"ח את התשלום (אני מקווה שהבנתי נכון את מה שכתבו שם, אבל לא ממש בטוח בזה) עבור אותם ערוצים. מעניין האם ערוץ הספורט העלה את המחיר ל yes והם מגלגלים את זה הלאה, או שמא yes החליטו לנצל את ההזדמנות.
גם ערוץ oh החדש הוא לא בדיוק שוס גדול, משדר כמה שעות בערב, מעניין מתי יתחילו לגבות גם עליו תשלום נוסף.
חוצמזה, התשלום החודשי ל yes זוחל לו למעלה כל כמה חודשים ללא קשר למה שנסגר איתם. כל פעם צריך להתקשר ולהתווכח.
אולי באמת הגיע הזמן להתנתק.
היום בבוקר כבר חיכתה הודעה חדשה בממיר שהעלו ב 5 ש"ח את התשלום (אני מקווה שהבנתי נכון את מה שכתבו שם, אבל לא ממש בטוח בזה) עבור אותם ערוצים. מעניין האם ערוץ הספורט העלה את המחיר ל yes והם מגלגלים את זה הלאה, או שמא yes החליטו לנצל את ההזדמנות.
גם ערוץ oh החדש הוא לא בדיוק שוס גדול, משדר כמה שעות בערב, מעניין מתי יתחילו לגבות גם עליו תשלום נוסף.
חוצמזה, התשלום החודשי ל yes זוחל לו למעלה כל כמה חודשים ללא קשר למה שנסגר איתם. כל פעם צריך להתקשר ולהתווכח.
אולי באמת הגיע הזמן להתנתק.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ערוץ הספורט ממש בזיוני בכל מה שנוגע לאיכות השידורים. אפילו התקצירים של משחקי ה NBA באתר שלהם הם באיכות ירודה שזה בכלל מוזר כי אלו אותם תקצירים שמופיעים באתר של ה NBA
מסכים, אך ערוץ הספורט לא משווק את שירותיו בעצמו, חברות כמו YES הן המשווקות והמייצגות שלו, וככאלה אני מצפה מהן לא לאפשר מצגי שווא מהסוג הזה.sam22 כתב:זה לא ענין יס
הם מעבירים שידור
זו ערוץ הספורט הביזיוני...
גם ככה יש בערוץ (5 לייב / לייב HD) אולי 5 שעות שבועיות של תוכן ראוי במצטבר.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
באופן כללי אני בכלל לא מבין מה ההבדל בין 4 הערוצים של ערוץ הספורט (5, 5+, LIVE ו גולד).
לתומי חשבתי שערוץ לייב הכוונה לשידורים חיים כל הזמן - שטויות במיץ, יש שם את אותם תכנים של ספורט 5 וספורט 5+ ואותה כמות של שידורים חיים.
לגבי גולד - כן, יש שם קלאסיקות אבל טוחנים את אותו הדבר כל הזמן. לפעמים נדמה לי שהם פשוט משדרים שוב את כל מה שאי פעם הופיע בערוצים האחרים.
ולגבי ה HD זה באמת בזיון - שילכו לעשות קורס בערוץ הראשון...
לתומי חשבתי שערוץ לייב הכוונה לשידורים חיים כל הזמן - שטויות במיץ, יש שם את אותם תכנים של ספורט 5 וספורט 5+ ואותה כמות של שידורים חיים.
לגבי גולד - כן, יש שם קלאסיקות אבל טוחנים את אותו הדבר כל הזמן. לפעמים נדמה לי שהם פשוט משדרים שוב את כל מה שאי פעם הופיע בערוצים האחרים.
ולגבי ה HD זה באמת בזיון - שילכו לעשות קורס בערוץ הראשון...
מה זאת אומרת זה לא YES?sam22 כתב:זה לא ענין יס
הם מעבירים שידור
זו ערוץ הספורט הביזיוני...
הוא רכש את הערוץ מהם, ולא מערוץ הספורט.
אפשר גם להגיד שם יש תקלה בממיר, זה לא YES, זה יצרן הממיר הביזיוני.
ש YES וגם החברים שלהם לדואופול - HOT, יהיו אחראים על כל מה שהם מוציאים תחת ידם.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ה-+ היחיד שיש בערוץ הזה הוא + כסף לחשבון החודשי שלכם שהולך ותופח מידי חודש.
אני הפנמתי כבר לפני מספר חודשים שהכלבים נובחים והשיירה עוברת ולכן התנתקתי.
ישועה מכן וחם ו\או מערוץ הספורט לא תראו.
אני הפנמתי כבר לפני מספר חודשים שהכלבים נובחים והשיירה עוברת ולכן התנתקתי.
ישועה מכן וחם ו\או מערוץ הספורט לא תראו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
ראשית, אף אחד לא מחפש אשם, אלא אחראי.guyezra כתב:idabari,
זה כמו שתקנה חבילת פסטה אוסם בסופר ותמצא שם ג'וק.
מי אשם, הסופר או חברת אוסם?
יש גבול למה שחברות הכבלים יכולות להיות אחראיות לו.
אם יש תקלה בממיר יבואו ויחליפו לך ללא תשלום....
שאתה משלם כסף לחברת הכבלים / לווין עבור מוצר מסויים, אתה צריך לקבל אותו.
הם חייבים לוודא שאתה מקבל את המוצר ששילמת להם עליו. אם הם לא יודעים מה הם מוכרים, זו בעיה קשה.
אף אחד לא התחבר בחוזה מול ערוץ הספורט ישירות.
החברות האלה צריכות להיות אחריות לכל תוכן שהן מוכרות.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ומה עם הטענה המגוכחת שלהם שהערוץ לא שלהם אלא של ערוץ הספורט ולכן הוא לא נכלל בחבילת הספורט?idabari כתב:ראשית, אף אחד לא מחפש אשם, אלא אחראי.guyezra כתב:idabari,
זה כמו שתקנה חבילת פסטה אוסם בסופר ותמצא שם ג'וק.
מי אשם, הסופר או חברת אוסם?
יש גבול למה שחברות הכבלים יכולות להיות אחראיות לו.
אם יש תקלה בממיר יבואו ויחליפו לך ללא תשלום....
שאתה משלם כסף לחברת הכבלים / לווין עבור מוצר מסויים, אתה צריך לקבל אותו.
הם חייבים לוודא שאתה מקבל את המוצר ששילמת להם עליו. אם הם לא יודעים מה הם מוכרים, זו בעיה קשה.
אף אחד לא התחבר בחוזה מול ערוץ הספורט ישירות.
החברות האלה צריכות להיות אחריות לכל תוכן שהן מוכרות....
מצד אחד, ערוץ 5 ו-5+ כן כלולים למרות שהם מאותו ספק ואילו כל השאר לא למרות שהם נכללים תחת הקטגוריה של ספורט.
תבין, הם מסלפים את העובדות איך שהם רוצים. ש"נוח" להם זה ערוץ שלהם ושלא "נוח" להם הם זורקים את האשמה על ערוץ הספורט.
עכשיו הכוח בידך, קל וחומר אחרי ביטול ההתחייבות.
בהצלחה
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם