עונש מאסר גם ללקוחותיהן של הזונות - Now we're getting somewhere!!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
המלחמה הזו תנחל הצלחה גורפת כמעט כהצלחתם של הרשויות במיגור נגע הסמים 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
סתם נקודה למחשבה שאולי יהיה מעניין להעלות:
לא יודע אם יש בכלל סיכוי שזה יצליח בישראל, ועד כמה זה באמת הוגן כלפי העוסקות במקצוע (ברור שהרבה יותר טוב מהיום, ועדיין - עיסוק במקצוע מבחירה? מחוסר ברירה כלכלי?), אבל מה דעתכם על המודל של רובע החלונות האדומים באמסטרדם?
מדובר כמובן על סביבה "אידאלית" (עד כמה שאפשר לקרוא לזה כך) ככל האפשר - ללא סרסורים, ניצול, סמים ומחלות, תחת אבטחה קפדנית של רשויות החוק, והעובדות עצמאיות לחלוטין מבחינה כלכלית.
לא יודע אם יש בכלל סיכוי שזה יצליח בישראל, ועד כמה זה באמת הוגן כלפי העוסקות במקצוע (ברור שהרבה יותר טוב מהיום, ועדיין - עיסוק במקצוע מבחירה? מחוסר ברירה כלכלי?), אבל מה דעתכם על המודל של רובע החלונות האדומים באמסטרדם?
מדובר כמובן על סביבה "אידאלית" (עד כמה שאפשר לקרוא לזה כך) ככל האפשר - ללא סרסורים, ניצול, סמים ומחלות, תחת אבטחה קפדנית של רשויות החוק, והעובדות עצמאיות לחלוטין מבחינה כלכלית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
pixies, לגליזציה של הנושא תעשה רק טוב לכל הנוגעים בדבר, כפיש הוכח בכל מדינה בה בוצע הניסוי (אמסטרדם, חלק ממדינות בארה"ב וכו). ההיסטוריה הוכיחה שדמונזציה של כל "חטא אנושי" רק גורם להרחבת הפשיעה בתחום, ע"ע תקופת היובש בארה"ב.
הם באמת חושבות שמעמד האשה יעשה אחרת אם יכניסו את האנשים לבתי סוהר ?
כמו כול דבר במדינה המחורבנת הזו , כולם לא רוצים לגעת בנגעים שלהם , יש הדרת נשים בנושא שכר , יש חלון זכוכית לקידום נשים , יש החפצת נשים בפרסומות , ולא אכפת כבר שמשתמשים בכמעט קטינות או בכאלו שנראות קטינות , אבל לצרוח על החרדים כן ולעשות מעשה לא דמוקרטי בעליל על אוכלוסיות חלשות (הרי מי שנזקק לצרכי זונות הוא לא בדיוק מי שיעיז להלחם על זה בבג"ץ , ולא נראה לי שהוא חזק מספיק מכול מיני סיבות ידועות ), וכך להראות שאנו עושים משהו בנושא ?
סליחה אבל זה דמגוגי ומסריח
ד"א אתם זוכרים אולי שהנאצים הרגו ראשונים את ההומאים ? מה ההבדל הגדול אני לא יודע .
אבל המדינה הזו נעשית חסרת דמוקרטיה וחסרת סובלנות לאחר , במיוחד אם הוא חלש ו/או יודעים שהוא לא ילחם על זכויותיו, ו/או יודעים שהתקשורת לא תתגייס עבורו , בצורה שמזכירה כבר דיקטטורה
כמו כול דבר במדינה המחורבנת הזו , כולם לא רוצים לגעת בנגעים שלהם , יש הדרת נשים בנושא שכר , יש חלון זכוכית לקידום נשים , יש החפצת נשים בפרסומות , ולא אכפת כבר שמשתמשים בכמעט קטינות או בכאלו שנראות קטינות , אבל לצרוח על החרדים כן ולעשות מעשה לא דמוקרטי בעליל על אוכלוסיות חלשות (הרי מי שנזקק לצרכי זונות הוא לא בדיוק מי שיעיז להלחם על זה בבג"ץ , ולא נראה לי שהוא חזק מספיק מכול מיני סיבות ידועות ), וכך להראות שאנו עושים משהו בנושא ?
סליחה אבל זה דמגוגי ומסריח
ד"א אתם זוכרים אולי שהנאצים הרגו ראשונים את ההומאים ? מה ההבדל הגדול אני לא יודע .
אבל המדינה הזו נעשית חסרת דמוקרטיה וחסרת סובלנות לאחר , במיוחד אם הוא חלש ו/או יודעים שהוא לא ילחם על זכויותיו, ו/או יודעים שהתקשורת לא תתגייס עבורו , בצורה שמזכירה כבר דיקטטורה
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
כמו שזה נראה זה מהחוקים שאין לאף אחד את היכולת לאכוף אותו ברצינות.
אתם באמת רואים את המשטרה פושטת על ריכוזי נשים שמוכרות את גופן?
אני לא חושב שלמשטרה יש את האמצעים או המוטיבציה לזה.
מתי כן יפעילו את החוק? כשירצו להתנקם במישהו, או להחמיר בעונשו ע"י העמסת עבירה נוספת, או לנסות להפיל איזה ראש אירגון פשיעה וכד'.
הרבה תועלת לנשים אין בזה.
כי מי שסבלה את התהליך שהביא אותה למקום הזה (בין אם קושי כלכלי ובין אם חטיפה ואינוס לעבוד בזה),
צריכה שיקום רציני, ואת את זה עדיין לא עושים בחסות המדינה, והחוק הזה (והיכולת לאכוף אותו) לא יבטלו את התהליך שמביא לצורך בשיקום.
אתם באמת רואים את המשטרה פושטת על ריכוזי נשים שמוכרות את גופן?
אני לא חושב שלמשטרה יש את האמצעים או המוטיבציה לזה.
מתי כן יפעילו את החוק? כשירצו להתנקם במישהו, או להחמיר בעונשו ע"י העמסת עבירה נוספת, או לנסות להפיל איזה ראש אירגון פשיעה וכד'.
הרבה תועלת לנשים אין בזה.
כי מי שסבלה את התהליך שהביא אותה למקום הזה (בין אם קושי כלכלי ובין אם חטיפה ואינוס לעבוד בזה),
צריכה שיקום רציני, ואת את זה עדיין לא עושים בחסות המדינה, והחוק הזה (והיכולת לאכוף אותו) לא יבטלו את התהליך שמביא לצורך בשיקום.
ufffnick אם אתה חושב שסחר בנשים יעעצר איי פעם אתה חי בסרט . ברגע שכמעט בכול העולם , האישה , נעשית חפץ , ולא משנה למה ואיך תקרא לזה , מאותו רגע יש לה מחיר .
אם הנשים היו רוצות לעצור את זה , הם היו צריכות להתחיל בענפי האופנה והפרסום . אבל כולנו יודעים שאלו ענפים עם המון כוח כלכלי , ואף אחד לא יגע בהן .
אז במקום לעצור את ה"החפצה" של האשה , שזו המחלה , מנסים לעצור את הסימפטום , אבל לא ע"י מלחמה במאפיות שמנהלות את הסחר , אלא ע"י הלקוחות .
מי שלקוח של זונות , הוא אדם חלש , בצורה זו או אחרת , והוא לא בדיוק יכול לעצור בעד עצמו , אז להכניס אותו לכלא , כי לא רוצים לטפל בשיטה , זה פשוט רשעות .
ולגבי אם רוצים להפיל , אז פושעים לעולם לא יתפסו עם זונות , אולי פולטיקאים (אבל הם יהיו עם נערות ליווי יוקרתיות
, והן בד"כ לא שפחות מין , אז מה הצידוק לאסור אותו ? כי הבחורה רוצה למכור את זמנה וגופה ?)
בקיצור כמו הרבה דברים במדינת ישראל , יש בזה תערובת של טמטום ורשעות צדקנית , שאני יכול לבוא ולומר לבוחרים עשיתי משהו , יש לי כותרת בעיתון , והצעת חוק .
אם הנשים היו רוצות לעצור את זה , הם היו צריכות להתחיל בענפי האופנה והפרסום . אבל כולנו יודעים שאלו ענפים עם המון כוח כלכלי , ואף אחד לא יגע בהן .
אז במקום לעצור את ה"החפצה" של האשה , שזו המחלה , מנסים לעצור את הסימפטום , אבל לא ע"י מלחמה במאפיות שמנהלות את הסחר , אלא ע"י הלקוחות .
מי שלקוח של זונות , הוא אדם חלש , בצורה זו או אחרת , והוא לא בדיוק יכול לעצור בעד עצמו , אז להכניס אותו לכלא , כי לא רוצים לטפל בשיטה , זה פשוט רשעות .
ולגבי אם רוצים להפיל , אז פושעים לעולם לא יתפסו עם זונות , אולי פולטיקאים (אבל הם יהיו עם נערות ליווי יוקרתיות
בקיצור כמו הרבה דברים במדינת ישראל , יש בזה תערובת של טמטום ורשעות צדקנית , שאני יכול לבוא ולומר לבוחרים עשיתי משהו , יש לי כותרת בעיתון , והצעת חוק .
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
לא אמרתי שאפשר או אי אפשר לפתור את סוגיית הסחר בנשים.
אני גם לא כל כך בטוח איך, אם זה פתיר.
אני כן יכול לומר שזו לא הדרך.
כמו שאמרת - זה טיפול בסיפטום, ולא בשורש הבעיה.
להכניס לכלא את מי שהולך לזונה, במטרה למגר את הסחר בנשים,
זה בערך כמו להכניס לכלא מי שנתפס בעת צריכת סמים,
במטרה למגר את נגע הסחר בסמים.
אני גם לא כל כך בטוח איך, אם זה פתיר.
אני כן יכול לומר שזו לא הדרך.
כמו שאמרת - זה טיפול בסיפטום, ולא בשורש הבעיה.
להכניס לכלא את מי שהולך לזונה, במטרה למגר את הסחר בנשים,
זה בערך כמו להכניס לכלא מי שנתפס בעת צריכת סמים,
במטרה למגר את נגע הסחר בסמים.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אולי כדאי שנתחיל עם האיש במראה.
למשל לא נקבל פוסטים כמו אלה בטענה שמדובר בהומור:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 26#1602626
למשל לא נקבל פוסטים כמו אלה בטענה שמדובר בהומור: