צריך המלצה ועזרה בקניית מסך מחשב שיחובר למחשב נייד

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
thelegend פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם, אני כרגע סטודנט שלומד תכנות וכל הזמן מתעסק עם המחשב גם עכשיו וגם אחרי הלימודים ולפחות כרגע יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ואני הייתי רוצה מסך גדול (23 - 26 אינץ) שיחובר למחשב הנייד וששם אני אעשה את רוב הדברים והעבודה שלי כמו כן המחשב נמצא כרגע על שולחן שנמצא כ2 מטר וחצי מהמיטה שלי (2.5 מטר האיפה שאני שם את הראש) והרבה פעמים לפני שאני הולך לישון אני רואה דברים במחשב כגון סדרות וסרטים באיכות לפחות720p אבל המסך הגדול שיש לי עכשיו סתם ישן ואני רוצה להחליף אותו.
אז הבנתם שאני צריך לעבוד הרבה מאוד במחשב ולא רוצה שהעניים שלי יכאבו כמו כן אני אוהב איכות תמונה טובה ואוהב לראות וידאו בלא פחות מ720p ולכן השאלה שלי היא איזה מסך מחשב לקנות שיתאים לצרכים שלי ואולי אף לצרכים עתידיים שאולי עולים לכם בראש. המחיר שאני מוכן לשים הוא בערך בין 1000 ל 1500 ש"ח אבל זה גמיש אז אולי כדאי הצעות שהם בתחום וגם קצת חורגות ממנו

תודה רבה

segev_weiss
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
שם מלא: Segev Arye Weiss
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

אהלן.
גם אני סטודנט, הייתי בסיטואציה כמעט זהה לחלוטין לשלך לפני כחצי שנה...
ממליץ לך בחום על Dell U2312M או Dell U2412M, שניהם מצוינים ועונים על הקריטריונים שציינת.

thelegend פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אבל אין ל Dell U2412M חיבור hdmi ישיר
ולכן השאלה שלי היא: אם אין חיבור hdmi אז וצריך לחבר כבל DVI או לחבר hdmi בעזרת מתאם, האם זה אומר שאיכות הצפייה תיהיה נמוכה יותר אילו כן היה חיבור hdmi ישיר, כלומר במצב עכשיו אם אני אראה סרט באיכות 720p והמסך יהיה מחובר עם מתאם HDMI>DVI האם האיכות תיהיה בעצם נמוכה יותר מ720p ואותה שאלה לגבי 1080p ?

segev_weiss
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
שם מלא: Segev Arye Weiss
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

אני מחובר עם כבל DVI-HDMI ללא מתאמים, והרזולוציה היא 1920X1080.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”