אין לי חדר הקרנה יעודי , יש סלון מרווח שניתן להחשיך בצורה דיי טובה ביום
וכמובן בלילה אין בעיה.
הגודל מסך שאני רוצה הוא 106" 16:9
אני לא יודע איזה מסך לבחור , המסך לא חייב להיות חשמלי , אין לי בעיה להוריד אותו
בעצמי , אני יודע שיש גם מסכי מתיחה אבל הם יקרים , כמוכן עד כמה מסך 106 זקוק למתיחה ?
האם יש להם הרבה גלים ?
יש גם את הפיתרון DIY עם הפורמייקה של WilsonArt DW , שחשבתי שצד אחד שלו יהיה להקרנה וצד שני יהיה בצבע הקיר או עם תמונה ,
ויהיה אפשר לסובב את המסך אם רוצים להקרין עליו ולהחזיר חזרה כאשר לא רוצים.
אבל אני לא בטוח מה בדיוק צריך לעשות האם כל מה שצריך זה רק להכין מסגרת ולחבר אותו ?
או שיש צורך בחומרים נוספים לציפוי ?
כמוכן איזה מסך יותר מתאים\ או יכול להתמודד יותר טוב עם חדר שקירותיו אינם צבועים שחור ?
כמוכן האם עדיף מסך בגוון אפור ? או לבן ? GAIN חיובי או שלילי במקרה זה ?
קראתי את המאמר : accucal_front_projection_screen_report.pdf
והפסקה הנ"ל ניראתה לי חשובה לחדרי הקרנה לא יעודיים :
.The best angular reflective material tested was the StudioTek 130 G3. This screen material may be useful where the ceiling or walls will reflect light on the screen or projector light output is not sufficient to illuminate the screen size desired with a more neutral screen. The Solar HD 1.3 was the next best material tested for this purpose followed by the Wilsonart Designer White laminate...
אני נוטה לכיוון האפסון בגלל התכונות והמישקפיים,
המחירים היחידים שאני מכיר זה מחיפוש בZAP ,
בארץ אפסון 3010 עולה 10400 ש"ח כולל 2 משקפי 3D.
וה OPTOMA לHD33 ללא משקפיים הוא 11900 -
לדעתי 2 זוגות משקפים לOPTOMA יוסיפו עוד 700-800 ש"ח למחיר.
הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע או ראה היכן ניתן לראות את המקרנים הנ"ל וגם אם ידוע לכם כל חנויות
שבהם המחירים טובים יותר?
אין לי בעיה בעיה להזמין גם מחול בדקתי את ה EPSON 3010 ב BHPHOTO הם לא מוכנים לשלוח לישראל
ועם המחשבון של USHOPS הגעתי ל 2600$ כולל הכלל (מיסים ומשלוח) - שזה כבר אותו מחיר כמו בארץ.
תודה רבה לעוזרים