בקשה להמלצה | כרטיס טלויזיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש ברשותי כרטיס טלויזיה - Hauppauge WinTV PVR 150 שהפתעתי לגלות שיש לו שם טוב בשוק אך לצערי המחשב שלי עובד עם ווינדוס 7 64 ביט עם 4GB זיכרון וכידוע יש לכרטיס בעיה עם זה.
יש אנשים שאומרים שיש דרייבר שמתקן את הבעיה אבל עד כמה שניסיתי הכל חארטה וזה עובד אחרי הרבה מאמצעים בצורה ממש חפרית, גרוע ולא נוחה - תקנו אותי אם אני טועה

הייתי משמש בכרטיס כמובן במדיה סנטר, להקלטה סדרות.

רציתי המלצה לכרטיס עריכה שיתמוך לי באופן מלא בווינדוס 7 64 ביט מעל 4GB זיכרון בתקציב של 150 שקל (מחיר של אייבי - לא בארץ).

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

לא חבל על הכסף? לא יותר פשוט להתקין 32 ביט?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

mp3lll כתב:לא חבל על הכסף? לא יותר פשוט להתקין 32 ביט?
...
אני ממש לא מתכוון לוותר על ביצועי המחשב ועל החומרה שלי בשביל כרטיס טלויזיה.
אני מתכוון את שלי למכור

ידוע לך משהו על winfast tv2000 xp ? פשוט יש לי גם אותו

zivgev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 552
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

ניסית את זה:
http://www.hometheater.co.il/vt90301

?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

אם יש לך את הכרטיס של Leadtek (ה-WinFast), למה שלא תנסה להתקין אותו? באתר של לידטק יש דרייברים ל-64 ביט. אין לי מושג אם הוא תומך או לא במדיה סנטר.
כרטיסים לא יקרים התומכים במדיה סנטר הם ה-M1F וה-M2F של ComPro. מה שכן, הם לא כוללים דחיסה בחומרה ל-MPEG2, לכן תצטרך מחשב יחסית חזק (שאני מניח שיש לך כזה אם התקנת עליו 4GB או יותר ואתה לא מעוניין "להפסיד ביצועי מחשב", כהגדרתך...).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

pixies כתב:אם יש לך את הכרטיס של Leadtek (ה-WinFast), למה שלא תנסה להתקין אותו? באתר של לידטק יש דרייברים ל-64 ביט. אין לי מושג אם הוא תומך או לא במדיה סנטר.
כרטיסים לא יקרים התומכים במדיה סנטר הם ה-M1F וה-M2F של ComPro. מה שכן, הם לא כוללים דחיסה בחומרה ל-MPEG2, לכן תצטרך מחשב יחסית חזק (שאני מניח שיש לך כזה אם התקנת עליו 4GB או יותר ואתה לא מעוניין "להפסיד ביצועי מחשב", כהגדרתך...).
...
מבחינת דחיסה איזה לאיזה פורמט/שיטת דיחסה הכרטיסים האחרים עובדים?
במחינה טכנית אם אני מתכוון לשמור את הקובץ שאני מקליט על המחשב אני ממילא מקודד אותו בעצמי בעזרת תוכנה ולא משאיר אותו בפורמט MPEG2 כי הוא שוקל פי כמה וכמה מהריגל בצורה דרסטית.
zivgev כתב:ניסית את זה:
http://www.hometheater.co.il/vt90301

?
...
אמור לפתור את הבעיות? אני יכול להשתמש במדיה סנטר בצורה רגילה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #7 

הם לא דוחסים לכלום, אלא הדרייבר שלהם עושה את זה בעזרת המעבד. לא מדובר במשהו מאוד מעמיס, כי זה רק MPEG2, אבל עדיף שזה לא יהיה מעבד חלש כמו ATOM, למשל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #8 

shahar91 כתב:
...
אני מתכוון את שלי למכור

...
\

איזה ביצועים אתה מדבר? לא תרגיש שום הבדל בין 32 ל 64 עם 4 גיגה זיכרון, מלבד זיהוי של 3.5.

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

pixies כתב:הם לא דוחסים לכלום, אלא הדרייבר שלהם עושה את זה בעזרת המעבד. לא מדובר במשהו מאוד מעמיס, כי זה רק MPEG2, אבל עדיף שזה לא יהיה מעבד חלש כמו ATOM, למשל.
...
המעבד שברשותי הוא:Intel Core 2 Duo E6750
כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon HD 5770
mp3lll כתב:
shahar91 כתב:
...
אני מתכוון את שלי למכור

...
\

איזה ביצועים אתה מדבר? לא תרגיש שום הבדל בין 32 ל 64 עם 4 גיגה זיכרון, מלבד זיהוי של 3.5.
...
צודק השינוי לא כאלו ענקיים שנראים לעין במיוחד כהחומרה במחשב תלוי אחד בשני כשמדובר בביצועים מקסימלים וטובים.
העניין הוא שיש לי לי 4GB זיכרון אז למה לי להגביל אותו כל כך הרבה בשביל שהכרטיס יעבוד?[/b]
אני יגיד לך מה אני מנסה את המדריך שעכשיו פרסמתי לי פה ונראה מה היה. יכול להיות שאני ישתכנע ויוריד ל3.5 או שאני יחבר כמו מוקדם למחשב של אבא שלי שיש לו 32 ביט - הענין שפחות נוח שם כי מודבר במחשב ממש חלש ובסיסי של 1000 שנרכש לפי שנה ואני יצטרך להעביר את מה שאני מקליט למחשב שלי ברשת כל הזמן וגם לא יכול לשלוט על ההקלטות כמו שצריך.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #10 

לדעתי המעבד יתמודד היטב עם דחיסה בתוכנה ל-MPEG2.

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

המדריך לא עובד לי ממש, ואני לא מצליח למצוא את הדרייבר הזה שהם מביאים. אם אני לא טועה אז יש לי אותו על המחשב כבר אבל הוא גם עושה בעיות וגם לא בטוח שזה הוא.

מה בכל זאת ההצעות האפשריות לכרטיסים במחיר הזה שעובדים במדיה סנטר. יש דגמים אחרים של Hauppauge ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #12 

יש, אבל לא בתקציב שציינת.

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

pixies כתב:יש, אבל לא בתקציב שציינת.
...
אתה בעצם אומר שכל הכרטיסים ברמה שלו עולים יותר קר ממנו בהרבה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #14 

PVR150 מעולם לא עלה 150 ש"ח...

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

pixies כתב:PVR150 מעולם לא עלה 150 ש"ח...
...
בEBay אתה קונה ב110 שקל.
שוב אני דברתי על מחירים של ebay אז אם זה עוזר לכם אז התקציב שלי הוא של מחירים בארץ 300-400 .
:)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #16 

רעיון מצויין! לא ידעתי שמוכרים כרטיסים של Hauppauge באיביי. (i)
טיפה מעל התקציב שלך, ולא כרטיס חדש לגמרי, אבל עדיין לא תצטרך לשלם מכס/מע"מ, זהו Top-rated seller, ומדובר בכרטיס איכותי למדי העולה כ-500 ש"ח בארץ:
http://www.ebay.com/itm/NEW-Hauppauge-W ... 3a64d09d64

ערכת MCE IR - אתה יכול להשתמש בזו שהגיעה עם ה-PVR150 שברשותך (יש לך, נכון?), או לרכוש בארץ ב-120 ש"ח, או כמובן למצוא באיביי (לא לשכוח לוודא שהיא כוללת גם IR Blaster).

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

pixies כתב:רעיון מצויין! לא ידעתי שמוכרים כרטיסים של Hauppauge באיביי. (i)
טיפה מעל התקציב שלך, ולא כרטיס חדש לגמרי, אבל עדיין לא תצטרך לשלם מכס/מע"מ, זהו Top-rated seller, ומדובר בכרטיס איכותי למדי העולה כ-500 ש"ח בארץ:
http://www.ebay.com/itm/NEW-Hauppauge-W ... 3a64d09d64

ערכת MCE IR - אתה יכול להשתמש בזו שהגיעה עם ה-PVR150 שברשותך (יש לך, נכון?), או לרכוש בארץ ב-120 ש"ח, או כמובן למצוא באיביי (לא לשכוח לוודא שהיא כוללת גם IR Blaster).
...
הכרטיס עולה סך הכל 200 שקל שזה ממש לא הרבה ומחיר יפה מאוד רק הראש שלי עובד קצת שונה בתקופה הזאתי.
אם הייתי צריך לבחור מה לעשות לפני שנה אז הייתי הולך על זה בלי למצמץ אבל היום כבר הראש שלי עובד אחרת ואין לי את אותו שימוש בכרטיס טלויזיה.
פעם הייתי משתמש בו נונ-סטופ, מקליט סדרות, מעלאה לאינטרנט המון, מקליט גם לעצמי סדרות ישראליות אבל היום הכל השתנה-לא שווה להשקיע לעלאת לאינטרנט כי הקישורים נשמרים לימים בודדים והFBI במצוד ו-2 העולם של הHD התפתח יותר אפילו שבארץ עדין לא מופתח ממש כי הערוצים הראשיים לא עוברים לHD-כומעט ואין לי מה להקליט לעצמי וגם כמובן הכל מעלאים לאינטרנט ועם המהירות הגבוה שלי...
אפשרי למכור את הכרטיס שלי (PVR150) בלי הMCE IR? (שלט, כבל לממיר ומתאם USB), יש כמה חבילות לכרטיס? אם כן אז יש סיכוי גדול שאני כן כבר ילך על האופציה של למכור את שלי בחצי מחיר ואז להוסיף עד 100 שקל ולקנות את הכרטיס שציינתה
[
מה ההבדל בין סדרת PVR ל-HVR?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #18 

אם אני לא טועה, H זה היבריד, כלומר גם חיבורים אנלוגיים וגם מקלט דיגיטלי (לשידורי עידן+, למשל).
לגבי מכירה, אין לי מושג כמה תוכל לקבל על הכרטיס, אם בכלל... הוא אכן נמכר בעבר עם ובלי ערכת MCE IR.

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

pixies כתב:אם אני לא טועה, H זה היבריד, כלומר גם חיבורים אנלוגיים וגם מקלט דיגיטלי (לשידורי עידן+, למשל).
לגבי מכירה, אין לי מושג כמה תוכל לקבל על הכרטיס, אם בכלל... הוא אכן נמכר בעבר עם ובלי ערכת MCE IR.
...
אני שם לב שבebay הכי זול שמוכר ללא הMCE IR זה ב110 שקל.
המוכר נותן את הכרטיס + דיסק ההתקנה.
כל הסיפור של הערכה הזאת זה בערך 60 ש"ח בשביל Remote Control, USB Infrared Receiver, IR EMITTER - מסוגים וחברות שונים.
כלומר בשביל להשיג חבילה מלאה זה 170 שקל הכל כולל הכל באייבי.
אם אני ימכור את שלי אני מעדיף למכור רק את הכרטיס במינימום 100 שקל...ככה שיצא לי משלם אבל אני לא יודע עד כמה זה משתלם לבן אדם אחר...אפילו שהוא מקבל כרטיס שעובד באותה צורה ממני פה בארץ.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”