יחסי אהבה שנאה...אני וה-c750 שלי, חצי שנה אחרי....רומן מפי יוסי...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yossirif פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 599
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #1 

טוב,אז אחרי אין ספור מסכים שעברו לי בידיים (פעם ספרתי והגעתי לכמות של 5000...יחידות,לא דגמים...אחרי הכל אני עוסק בתחום) ,החלטתי שהמסך שיתלה אצלי בסלון (אחרי שהרבה נתלו והוסרו בבושת פנים ),יהיה 55c750 של סמסונג.
חצי שנה אחרי, אני ברגשות אמביוולנטיים חזקים מאוד...
מצד אחד,יש ימים שבא לי לחבק את המסך ולהגיד לו תודה מבוקר ועד ערב, אבל מצד שני יש ימים שאני חושב שזה הסוף של מערכת היחסים הזו...
תבינו, בתור אחד שמבלה שעות לילה ארוכות מאוד מול המסך, אחד על אחד, כמעט שני סרטים כל לילה והרבה יותר מזה בסופ"ש ,אני חושב שהמסך כמעט מושלם (אוקסימורן מילולי), אבל משהו חסר לי וחסר לי מאוד...
איכות השידור ב-SD ולפעמים גם ב-720P מכאיבה לי בעיניים עד לרמה שאני חושב שעשיתי טעות ואני חייב לעבור הלאה, לברוח מהקשר הזה ולחפש מערכת יחסים חדשה...אבל אז אני מפעיל את הסטרימר על 1080P ומתאהב שוב לעוד סטוץ של לילה...התוכן נצבע בצבע מדהים,בדיוק ובחדות שאין דומה לה,בשחור משחור ובלבן אלוהי...

אני מתחיל להרגיש את הדגדוגים האלה של שידרוג עולים בי...אפילו שכנעתי את ההנהלה (שזה אני,אגב...) שהרומן הבא הולך להיות עם מקרן, לאו דווקא על חשבון הסמסונג, שאותה אני זונח לאישתי, שלה אין תלונות והיא חושבת שהמסך מושלם...כיף לה...הלוואי ואני הייתי כזה תמים...

לסיכום, קשה לי להגיד שהמסך מושלם, אבל אני ממליץ עליו לכל מי שחשוב לו לראות סרטים ב-HD באיכות 1080P בלבד,אקס בוקס ושאר ירקות בהפרדה גבוהה.
אני פחות ממליץ עליו לאנשים שמחפשים תלת מימד (אני לא משתמש...) ושידורי SD.
אז כנראה שנתראה בקרוב, בחלק אחר של הפורום, כנראה תחת מקרנים...

pain
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

בתור בעל מסך כזה אני חייב לומר שאתה צודק ,הוא כמעט מושלם!

גם אני נהנה ממנו ומתמוגג כל פעם מחדש.

lenso
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

שני סרטים בלילה?
מתי אתה מצליח לישון...

הלוואי שהייתי יכול להצליח להישאר ער אחרי 23:00...
(+ ילדה...)

דניאל1983
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 446
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

אין מסך מושלם...
אבל מתי כבר יוצא לך לראות SD ?
אני חושב שחצי השנה האחרונה לא ראיתי שום דבר שהוא מתחת ל 720P
(חוץ מ ערוץ 2\10)

חוף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
קיבל תודות: 1 פעם

לדעתי שידורי sd הם הטובים ביותר

שליחה #5 

שראיתי על מסך lcd / led אחר .
צפייה ב hd מדהימה , צפייה בתלת מימד ליפול , חשוב לי להדגיש שלטעמי בצפייה מול המון מסכים גם בחנות ולאחר מכן בבית ה sd היה מדהים אולם לאחר שינוי כיוון הגדרות התמונה השתפרה מאוד , ולכן אולי כדאי לך לשנות הגדרות , אם תרצה אני יכול לתת למסור לך את ההגדרות אצלי שכוונו בעזרת הגדרות מומלצות שמצאתי למסך וכן לפי מראה , דרך אגב באיזה מצב המסך נמצא אצלך בסרט ובצפייה בשידורי sd , רגיל/סרט/דינמי?

2 החסרונות היחידים שיש במסך לטעמי על הראשון כבר שמעתם פה רבות , ועדיין אין פיתרון אלא אם כן הבעיה ספציפית במסך שלי : קולות הפיצוצים שמופיעים מידי פעם ונשמעים בעיקר שגולשים ברשת וכאשר המסך על שקט.
בגלל שאף אחד לא ממש הצליח למקד אותי על בעיה אני מעדיף לא להזמין שירות לפעמים כל המוסיף גורע למרות שזה בהחלט מעצבן.

והחסרון השני שאינני יודע אם הוא במסך או שככה זה והוא שבסרטי בלו ריי יש לי השהייה בתנועות מהירות יחסית , וזה קורה הרבה פעמים בסרט.

תמשיך להנות ותמשיכו את הזוגיות שני סרטים בלילה זה לא דבר שמפרקים איתו זוגיות.
אם מישהו יכול לתת לי לטיפים לעיות שציינתי אשמח כבר לשמוע אותו.

שבת שלום
וחמה לכולם!

yossirif פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

היי חוף, אני אשמח אם תוכל להעביר לי את ההגדרות שלך...

שליחה #6 

חוף,אתה עם הוט או יס?
דניאל - אישתי רואה לא מעט, אני כמעט ולא,אבל כשהיא רואה זה מחרפן אותי ואני ממש לא מרוצה מהתוצאה...
ול-lenso , אני עם ילד בן 3 ועוד אחד ממש בשלבי יציאה מהבטן , אבל ישן 4 שעות בלילה בגלל האהבה המטורפת לסרטים :-)
מכור קשות.....

חוף ו-pain אם אתם גרים באיזור המרכז ומוכנים לעשות לי הצגת תכלית, אני מוכן להגיע בכל שניה כדי לראות אם רק המסך שלי דפוק...

וחוף, אל תתרגש, זה מההתרחבות של הפלסטיקה והרכיבים הפנימיים, גם אצלי זה ככה, אתה מוזמן לשמוע מתי שבא לך, אני גר בקרית אונו.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #7 

שידור SD במסך 55'' לא ייראה טוב בכל מקרה.

חוף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
קיבל תודות: 1 פעם

אני עם יס

שליחה #8 

אני יעבור על הגדרות שמצויות אצלי במסך אם זה יכול לתרום תגיד לי על מה לעבור, ואתה מוזמן בכיף להגיע אלי , דבר איתי בפרטי.

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #9 

אני מנשק את הטלויזיה שלי כמעט כל יום :P

ואין לי שום דבר רע להגיד על המסך, וזה לא שאני לא חולה בשדרגת, פשוט אין לאן לשדרג.

קורו (l)
Utopia

dts2
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #10 

אין לי את הסמסונג 55" 750C אבל ראיתי את התמונה שלו,פשוט מצויין

yossirif פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

חוף,אני חסום בפרטי...

שליחה #11 

תוכל לשלוח לי הודעה למייל האישי בבקשה:
[email protected]
אני ממש אשמח אם זה יהיה אפשרי להגיע להצצה על המסך שלך לחמש דקות.

המון תודה!!!!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”