HOT - אני באמת "חמה" עליהם..
-
shiranaway
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום,
יש לי דודה מבוגרת שלא בריאה כל כך בנפשה וגופה.
במקרה היום ראיתי בביתה קבלה של הוט על סך 210 ש"ח על שקע אנולוגי בלבד.
חשוב לי לציין שהיא בהוט החל משנת 2002, וקולטת בטלוויזיה רק ערוץ 22 ו-11 (ללא ממיר).
הייתי די בשוק.
האם יתכן שמחייבים אותה 210 ש"ח על שני ערוצים בלבד?
הערוצים הללו לא מגיעים כחוק גם ככה?
אשמח להבהרה. זאת פשוט גניבה וניצול.
הייתי שמחה ללכת איתם לתביעות קטנות, אבל לא יודעת איזה "קייס" יש לי.
לצורך השוואה, אני משלמת כמעט 300 שקל על 5 ממירים, אינטרנט וטלפון.
יש לי דודה מבוגרת שלא בריאה כל כך בנפשה וגופה.
במקרה היום ראיתי בביתה קבלה של הוט על סך 210 ש"ח על שקע אנולוגי בלבד.
חשוב לי לציין שהיא בהוט החל משנת 2002, וקולטת בטלוויזיה רק ערוץ 22 ו-11 (ללא ממיר).
הייתי די בשוק.
האם יתכן שמחייבים אותה 210 ש"ח על שני ערוצים בלבד?
הערוצים הללו לא מגיעים כחוק גם ככה?
אשמח להבהרה. זאת פשוט גניבה וניצול.
הייתי שמחה ללכת איתם לתביעות קטנות, אבל לא יודעת איזה "קייס" יש לי.
לצורך השוואה, אני משלמת כמעט 300 שקל על 5 ממירים, אינטרנט וטלפון.
-
shiranaway
- חבר פעיל מאוד

החל משהתחברה אליהם מלכתחילה, 06.2002.Hertz33 כתב:חוצפה. השאלה כמה זמן הם כבר עושים זאת? הרי זה יכול להגיע לעד כדי עשרות אלפי שקלים. בירור ותביעה אם יש צורך....
היא בקושי רואה טלוויזיה גם ככה, ושוב, לא מבינה בחשבוניות וכו'...
בהצטברות זה כ-25,000 שקל +-.
אין לי ספק שהם לא יחזירו לי את הסכום.
שאלתי היא האם יש לי קייס ללכת לתביעות קטנות על כך?
מה אפשר לומר? באמת צריך הוט בשביל לקלוט ערוץ 11 ו-22?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
היי,
יש מצב שמישהו התעסק עם הטלוויזיה?
הרי אם מדובר בטיונר אנלוגי ואת אומרת כי את רואה אני מאמין את שני הערוצים חלק אז סריקה מחדש של התחנות (נסי בתדר UHF) יניב לך את כל הערוצים מחדש... העדת בעצמך וחלילה אני בא להאשים שאותה קרובת משפחה איננה בריאה בנפשה, תנסי את הצעתי ואם עדיין יש בעיה נראה הלאה... אם את מסתבכת תאמרי לי את דגם הטלוויזיה שיש לה ואני אחפש את המדריך ואנסה לכוון אותך.
בהצלחה!
מעריך שזה יעזור לך אפילו יותר: http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/AnalogChannels/
הכניסי את שם היישוב ותקבלי רשימה של כל האפיקים של הוט בתדרים השונים, הריצי סריקה אוטומטית
הרי אם מדובר בטיונר אנלוגי ואת אומרת כי את רואה אני מאמין את שני הערוצים חלק אז סריקה מחדש של התחנות (נסי בתדר UHF) יניב לך את כל הערוצים מחדש... העדת בעצמך וחלילה אני בא להאשים שאותה קרובת משפחה איננה בריאה בנפשה, תנסי את הצעתי ואם עדיין יש בעיה נראה הלאה... אם את מסתבכת תאמרי לי את דגם הטלוויזיה שיש לה ואני אחפש את המדריך ואנסה לכוון אותך.
בהצלחה!
מעריך שזה יעזור לך אפילו יותר: http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/AnalogChannels/
הכניסי את שם היישוב ותקבלי רשימה של כל האפיקים של הוט בתדרים השונים, הריצי סריקה אוטומטית
-
shiranaway
- חבר פעיל מאוד

היתה לה עד לא מזמן טלוויזיה ישנה כזאת משנות ה20... לא מזמן החלפתי לה לLCD חדשה ועדיין אין קליטה אחרת.benny123 כתב:היי,
בהצלחה!
הכניסי את שם היישוב ותקבלי רשימה של כל האפיקים של הוט בתדרים השונים, הריצי סריקה אוטומטית...
גם אם היה, לא נראה לי שהיתה יודעת לשים אותם.
זה אמור לעלות שקע אנלוגי? 210 שקל זה הגזמה מטורפת, אפילו על גבול הלא הגיונית.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
למיטב זכרוני הוט העבירו את כלל הלקוחות לממיר אנלוגי בכדי לקלוט את החבילה הבסיסית
אם נשארו חיבורים לאחר ניתוק לקוח מהממיר אז דרך חיבור בקיר היה אפשר לתפוס מספר תחנות בחינם דרך התשתית של הוט...
הזוי מאוד מה שהולך אצלכם, האם ניסית לדבר עם המוקד שירות של הוט ולברר מה הלך שמה? אם טכנאי ביקר אצלה לקח או שינה משהו הרי שיש תיעוד לדברים.
מעבר לכך אין מצב שאת רואה ערוץ 11 ו-22 ללא ממיר כי הרי השידור האנלוגי הוסר מזמן, יש כאן עוד אפשרות, יש מצב שהטלוויזיה שרכשת בעלת ממיר DVBT מובנה? השקע אנטנה של הטלוויזיה מאחורה מחובר ישירות לקיר? את יכולה לנסות להריץ סריקת תחנות חוזרת ואז נוכל לדעת בוודאות מה הולך אצלכם..
אם נשארו חיבורים לאחר ניתוק לקוח מהממיר אז דרך חיבור בקיר היה אפשר לתפוס מספר תחנות בחינם דרך התשתית של הוט...
הזוי מאוד מה שהולך אצלכם, האם ניסית לדבר עם המוקד שירות של הוט ולברר מה הלך שמה? אם טכנאי ביקר אצלה לקח או שינה משהו הרי שיש תיעוד לדברים.
מעבר לכך אין מצב שאת רואה ערוץ 11 ו-22 ללא ממיר כי הרי השידור האנלוגי הוסר מזמן, יש כאן עוד אפשרות, יש מצב שהטלוויזיה שרכשת בעלת ממיר DVBT מובנה? השקע אנטנה של הטלוויזיה מאחורה מחובר ישירות לקיר? את יכולה לנסות להריץ סריקת תחנות חוזרת ואז נוכל לדעת בוודאות מה הולך אצלכם..
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
ממש לא מפליא המחיר הזה.
הוט בדומה לשאר החברות, מנצלים אנשים "חלשים" .
תתחברי לדוגמה לספק אינטרנט במהירות 2.5Mb במחיר של 30 ש"ח , ואחרי שיגמר המבצע, המחיר יקפוץ במאות אחוזים.
אני מעריך שלספקי האינטרנט יש עשרות אלפי לקוחות שמשלמים מחירים שערורתיים עבור האינטרנט, ויכולים בשיחת טלפון אחת להוריד את המחיר לסכום סביר.
הוט בדומה לשאר החברות, מנצלים אנשים "חלשים" .
תתחברי לדוגמה לספק אינטרנט במהירות 2.5Mb במחיר של 30 ש"ח , ואחרי שיגמר המבצע, המחיר יקפוץ במאות אחוזים.
אני מעריך שלספקי האינטרנט יש עשרות אלפי לקוחות שמשלמים מחירים שערורתיים עבור האינטרנט, ויכולים בשיחת טלפון אחת להוריד את המחיר לסכום סביר.