ולכל הפלאזמות ה"פשוטות" יש 1:10,000 , משהו פה קצת מוזר לי,
מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה?
תודה רבה.
איך יכול להיות שלPHD8 יש ניגודיות 1:3000 ?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
פנסוניק השתמשה עד דור 8 בפילטר זכוכית שלדעת רבים הוא הרבה יותר מוצלח מפילטר הפילם שנותן קונטרסט של 1:10000 אך רגיש מאוד לרעשי תמונה.
בדור הנוכחי, ה 9 הם עברו לשימוש בפילטר פילם (שהוא זול בכמה עשרות דולרים מפילטר הזכוכית).
בדור הנוכחי, ה 9 הם עברו לשימוש בפילטר פילם (שהוא זול בכמה עשרות דולרים מפילטר הזכוכית).
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כמו כן,
המספרים על הנייר ממש מרשימים.
בפועל, בבדיקות שערכתי עם ה spydertv גיליתי שיחס הקונטרסט המקסימלי הוא של 1:1100 (בערך) במסך ה PWD8, וגם זה בתנאים מלאכותיים (test pattern ספציפי).
המספרים על הנייר ממש מרשימים.
בפועל, בבדיקות שערכתי עם ה spydertv גיליתי שיחס הקונטרסט המקסימלי הוא של 1:1100 (בערך) במסך ה PWD8, וגם זה בתנאים מלאכותיים (test pattern ספציפי).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כמו ש-UNSOUND אומר,
המספרים הם די דמיוניים - הם המקסימום של הפאנל לא של המסך עצמו. מה שבפועל קורה הוא שאתה בד"כ לא מקבל אפילו קרוב למספרים הללו.
אגב, אני חוזר ואומר, שהמסכים עם 10,000:1 מזניחים את איכות התמונה של הגוונים הכהים. אז באמת יש שחורים עמוקים, אבל אפורים זוועתיים.
חוץ מזה, יש יותר מקונטרסט במסכים, אנשים נתפסו לפרמטר הזה כאילו שהוא היחיד בעולם. איכות התמונה נמדדת בלא מעט פרמטרים, לא רק אחד בודד.
המספרים הם די דמיוניים - הם המקסימום של הפאנל לא של המסך עצמו. מה שבפועל קורה הוא שאתה בד"כ לא מקבל אפילו קרוב למספרים הללו.
אגב, אני חוזר ואומר, שהמסכים עם 10,000:1 מזניחים את איכות התמונה של הגוונים הכהים. אז באמת יש שחורים עמוקים, אבל אפורים זוועתיים.
חוץ מזה, יש יותר מקונטרסט במסכים, אנשים נתפסו לפרמטר הזה כאילו שהוא היחיד בעולם. איכות התמונה נמדדת בלא מעט פרמטרים, לא רק אחד בודד.