תגובה הפוכה - HOT מייקרת את התעריפים
ביטול ההתחייבות = הגברת התחרות ?
לא אם תשאלו את חברת הוט.
תגובה הפוכה לכוונת הרגולטור - חברת הוט מפרסמת בערוץ
ההודעות (מספר 600 בממיר) כי החל מה- 16/2 ש"ז התעריפים
של מגוון חבילות וערוצים יעודכנו.
כמו כן, המנוי החודשי של שירות ה VOD יתייקר ל 19.9 ש"ח,
חבילות הספורט גם הן יתייקרו...
איפה הרגולטור שאחראי להגברת התחרות ?
עד שלא תיכנס חברה שלישית לשוק הטלוויזיה הרב ערוצית,
אנחנו, הצרכנים, נשלם יותר. הרבה יותר מהמקבילים האירופאים והאמריקאים.
לא אם תשאלו את חברת הוט.
אנחנו, הצרכנים, נשלם יותר. הרבה יותר מהמקבילים האירופאים והאמריקאים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הוט ויס כפופים למועצה לכבלים ולויין שצריכים לאשר כל עליה במחירים. הם לרוב מעדכנים תעריפים פעם בכמה זמן בהתאם לעליה במדד המחירים.
תמיד אפשר לפנות למועצה (אם כי ניצן חן, ראש המועצה, מסיים את תפקידו בקרוב) ולברר האם כל שינוי במחיר אושר.
תמיד אפשר לפנות למועצה (אם כי ניצן חן, ראש המועצה, מסיים את תפקידו בקרוב) ולברר האם כל שינוי במחיר אושר.
חוץ מה- VOD (שאם אתה לא צרכן כבד שלו, אפשר להסיר אותו לחלוטין ולהוריד את מה שאתה צריך ברשת), רוב הערוצים והחבילות שיש שם הם הפרימיום של הפרימיום. זה לא משהו שיפריע ל- 90% מהמנויים. לגבי ההשכרה - רוב המנויים גם ככה מקבלים את 2 הממירים שהם רוצים בחינם, ואני בטוח שהשכרה של ממיר נוסף תהיה בהפחתה כלשהי כמו שתמיד יש.liav5000 כתב:ביטול ההתחייבות = הגברת התחרות ?
לא אם תשאלו את חברת הוט.
אנחנו, הצרכנים, נשלם יותר. הרבה יותר מהמקבילים האירופאים והאמריקאים....
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מה שונה התנהגות של חברות הטלוזיה רב ערוצים מהקרטל הסלולרי ? אילו היה להן מתחרות הן לא היו מעזות לעלות מחירים בלי בושה .
- uh99
- חבר מביא חבר

ששאלתי נצגי הוט בצאט מדוע יש עליה של מחירים בהוט כך נאמר לי:
מורן -בהתאם למדד
מורן - נציגת שרות: מדד המחירים מודד את אחוז השינוי שחל במשך הזמן בהוצאה הדרושה לקניות סל קבוע של מוצרים ושירותים, שמחיריהם ניתנים למדידה סדירה
סמנתה - חשוב לי ליידע אותך שעדכון התעריפים מבוצע בחלקו בהתאם לעליית המדד במשק ועל פי הרישיון והסכם המנוי
סמנתה - נציגת שרות: מחיר המבצעים התעדכן בעקבות עליית המדד בחודשים האחרונים, עם זאת לא עודכנה כל עליית המדד. בהתאם לתקנון המבצע, HOT רשאית להצמיד את המחיר למדד מעת לעת. העדכון הינו מינורי בגובה של עד 1.5 ₪ ללקוח.
סמנתה - נציגת שרות: זוהי החלטה של החברה שלנו וכפי שרשמתי זה בהתאם לתקנון כי HOT רשאית לעדכן מחירים מעת לעת
סמנתה - נציגת שרות:
בכל חברה מעדכנים מחירים ועלוות ולא רק בחברות תקשורת זה משהו שבא לידי ביטוי בכל המחירים של המדינה
אני מציע לכם להוריד ערוצים הפרמיום ואז תיראו אייך הוט מורידה מחירים כמו גדולה כך אני עשיתי כל ערוצי הפריום שיש לי
בקשתי להוריד ואז הנציגה שאלה למה?????????. וקבלתי מחיר הקודם שיהיה לפני העדכון
מורן -בהתאם למדד
מורן - נציגת שרות: מדד המחירים מודד את אחוז השינוי שחל במשך הזמן בהוצאה הדרושה לקניות סל קבוע של מוצרים ושירותים, שמחיריהם ניתנים למדידה סדירה
סמנתה - חשוב לי ליידע אותך שעדכון התעריפים מבוצע בחלקו בהתאם לעליית המדד במשק ועל פי הרישיון והסכם המנוי
סמנתה - נציגת שרות: מחיר המבצעים התעדכן בעקבות עליית המדד בחודשים האחרונים, עם זאת לא עודכנה כל עליית המדד. בהתאם לתקנון המבצע, HOT רשאית להצמיד את המחיר למדד מעת לעת. העדכון הינו מינורי בגובה של עד 1.5 ₪ ללקוח.
סמנתה - נציגת שרות: זוהי החלטה של החברה שלנו וכפי שרשמתי זה בהתאם לתקנון כי HOT רשאית לעדכן מחירים מעת לעת
סמנתה - נציגת שרות:
בכל חברה מעדכנים מחירים ועלוות ולא רק בחברות תקשורת זה משהו שבא לידי ביטוי בכל המחירים של המדינה
אני מציע לכם להוריד ערוצים הפרמיום ואז תיראו אייך הוט מורידה מחירים כמו גדולה כך אני עשיתי כל ערוצי הפריום שיש לי
בקשתי להוריד ואז הנציגה שאלה למה?????????. וקבלתי מחיר הקודם שיהיה לפני העדכון
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 12/02/2012 17:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uh99
- חבר מביא חבר

- uh99
- חבר מביא חבר

- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
זה בדיוק העניין של שיטת מצליחuh99 כתב: אני מציע לכם להוריד ערוצים הפרמיום ואז תיראו אייך הוט מורידה מחירים כמו גדולה כך אני עשיתי כל ערוצי הפריום שיש לי
בקשתי להוריד ואז הנציגה שאלה למה?????????. וקבלתי מחיר הקודם שיהיה לפני העדכון...
הרוב המוחלט של האנשים לא יתקשר כדי להתווכח עם נציג שירות.
אני סגרתי VOD וחבילת אגו-אגו טוטאל שהיה לי במבצע.
- uh99
- חבר מביא חבר

זה מוצר לכל דבר שניתן להתמקח עליו הרי הוא לא ניתן בחינםguyezra כתב:זה בדיוק העניין של שיטת מצליחuh99 כתב: אני מציע לכם להוריד ערוצים הפרמיום ואז תיראו אייך הוט מורידה מחירים כמו גדולה כך אני עשיתי כל ערוצי הפריום שיש לי
בקשתי להוריד ואז הנציגה שאלה למה?????????. וקבלתי מחיר הקודם שיהיה לפני העדכון...
הרוב המוחלט של האנשים לא יתקשר כדי להתווכח עם נציג שירות.
אני סגרתי VOD וחבילת אגו-אגו טוטאל שהיה לי במבצע....