אני רוצה לקנות 2 גיטרות ותופים ל PS3 אבל אם כבר אני קונה אני רוצה שיתאים לשני המשחקים לעיל.
חיפשתי באינטרנט מצאתי 2 שנראים הכי שימושיים:
http://www.rockband.com/compatibility
http://www.wired.com/gamelife/2008/11/official-guitar/
באתר של ROCKBAND הרישמי רשום שכמעט כל הגיטרות מתאימות לכמעט כל המשחקים, ומצד שני באתר השני זה לא כך, אני נוטה להאמין לאתר הרישמי אבל רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון אישי עם זה?
עוד משהו, הרבה אמרו לי להשיג ביד 2 אבל אנשים מגזימים עם המחירים.. בארה"ב באנדלים של משחק גיטרה ותופים היו במבצע של 30 דולר לא מזמן אז אולי אני אחכה לראות אם יהיה עוד איזה דיל בקרוב
Guitar Hero/Rock Band אביזרים
לי יש נסיון אישי עם זה.
יש לי את הRock Band 2 Special Edition, כלומר שמגיע עם כל הכלים. ואני יכול לדווח שכולם עובדים בהצלחה על Rock Band 3, Rock Band 2, Guitar Hero 6, Guitar Hero 5.
אבל תן לי להמליץ לך מנסיון, לאחר שתקנה Rock Band 3, לא תצטרך לקנות שום משחק קצב אחר בעולם.
לרוק בנד 3 יש את כל השירים המוצלחים שיש שהיו בGuitar Hero 3 (שנחשב להכי טוב בסידרה) ובנוסף יש יותר מ3550 שירים להורדה בנוסף! וכל שבוע מתווסף! עם מגוון אדיר שבין Lady Gaga לLinkin Park לSlipknot. באמת יש שם מלא שירים שאפשר באתר שלהם לבדוק מה אפשר לקנות או לא (שאתר תכנס לאתר שלהם, תרד למטה ותלחץ על By clicking the following link, you acknowledge that you are going to a US site governed by US law and Privacy Policy and Terms of Use. Visit RockBand.com. [תלחץ על Visit RockBand.com].
בקיצור, אם יש לך עוד שאלות, אני ישמח לעזור.
יש לי את הRock Band 2 Special Edition, כלומר שמגיע עם כל הכלים. ואני יכול לדווח שכולם עובדים בהצלחה על Rock Band 3, Rock Band 2, Guitar Hero 6, Guitar Hero 5.
אבל תן לי להמליץ לך מנסיון, לאחר שתקנה Rock Band 3, לא תצטרך לקנות שום משחק קצב אחר בעולם.
לרוק בנד 3 יש את כל השירים המוצלחים שיש שהיו בGuitar Hero 3 (שנחשב להכי טוב בסידרה) ובנוסף יש יותר מ3550 שירים להורדה בנוסף! וכל שבוע מתווסף! עם מגוון אדיר שבין Lady Gaga לLinkin Park לSlipknot. באמת יש שם מלא שירים שאפשר באתר שלהם לבדוק מה אפשר לקנות או לא (שאתר תכנס לאתר שלהם, תרד למטה ותלחץ על By clicking the following link, you acknowledge that you are going to a US site governed by US law and Privacy Policy and Terms of Use. Visit RockBand.com. [תלחץ על Visit RockBand.com].
בקיצור, אם יש לך עוד שאלות, אני ישמח לעזור.