הבת כתבה פוסט, האב ירה בלפטופ (וידאו) -

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
b2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #1 

טומי ג’ורגן קם עצבני בבוקר. עצבני מאוד. אז הוא עשה מה שכל הורה עצבני עושה. מוציא כיסא לאחו, שם מולו מצלמה ומתחיל לדבר. ג’ורדן נראה כמו דמות מתוך מערבון. בידו האחת סיגריה, בכיס מכנסו אקדח 45 מילימטר, ובידו השנייה דף מודפס. ג’ורדן העצבני מתחיל לדבר אל המצלמה ומספר את סיפור המכתב שבידו.

בתו, האנה, כך מסתבר, לא ממש אהבה את שיטת החינוך של הוריה במסגרתה היא נדרשת לבצע מטלות שונות בבית, ולכן כתבה מכתב עצבני להורים ופרסמה אותו בפייסבוק שלה. היא לא תיארה לעצמה שאביה יגלה את המכתב המתלהם והחוצפני.

אולם, המחשב שלה דרש תיקון, ואביה האוהב התנדב לתקן לה את המחשב, להתקין עליו תוכנות חדשות, ולבזבז כמאה שלושים דולרים (כפי שמפרט בסרטון) כדי שבתו תשתמש בו ללימודיה. במסגרת עבודתו על המחשב של בתו גילה ג’ורדן את הפוסט שכתבה בתו בפייסבוק והתעצבן עד כדי כך שהחליט לשים סוף לעניין הזה, ועל הדרך גם לחסל את המחשב של בתו.

בסרטון מגולל ג’ורדן את השתלשלות האירועים, מקריא את המכתב המצחיק שכתבה בתו, ומגיב בצורה עוד יותר מצחיקה על הנאמר בו. הסרטון אמנם מעט ארוך אך שווה לראות אותו מתחילתו עד סופו. האב עושה רושם של חמום מוח לא קטן שמצד שני מאוד מאוד אוהב את בתו. הניגוד המוחלט הזה בין אהבה לשנאה, בין רע לטוב, יוצר סיטואציה קומית מבריקה.

טומי ג’ורדן מודיע בחגיגיות לביתו, שהוא הולך לפרסם את הסרטון הזה על הוול שלה בפייסבוק, כדי לראות אם החברים “המגניבים” שלה יאהבו את הפוסט הזה כמו שאהבו את הפוסט שלה. מיותר לציין כי הסרטון זכה כבר לאלפי שיתופים מאז פורסם אתמול בבוקר וכבר זכה לחצי מליון צפיות. ובאשר להאנה בת ה-15, כשהיא תסיים את הריתוק שלה בעוד מספר שנים, אולי נזכה לשמוע גם את תגובתה.

מוסר ההשכל – בפעם הבאה שאתם רוצים לכתוב משהו רע על ההורים שלכם בפייסבוק, תוודאו שאבא שלכם הוא לא סאות’רן פסיכי עם אקדח 45 מילימטר בכיס. קליק לפרסום המקורי בפייסבוק של האב טומי ג’ורדן.

הסרטון ותגובות ביוטיוב

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... NYc0mLgauQ

לדף הפייסבוק
https://www.facebook.com/tommyjordaniii ... 9803434210

מקור חורים ברשת.
http://www.holesinthenet.co.il/archives ... nTheNet%29

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #2 

איזה אידיוט.
שי

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4203
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #3 

יש לה מזל שלא חיסל אותה.

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #4 

אני מוכרח להודות... האבא גאון

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #5 

איך יוסף שילוח עליו השלום היה אומר: "אדוניי ישמור" 8O
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #6 

משעשע, אך כנראה שהוא סובל מחוסר תשומת לב ...
משה

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

נכון, הוא לקח את זה לאקסטרים אבל אני מבין למה. לא הייתי חושב בחיים לכתוב דבר כזה בפייסבוק, לעיניי כל העולם, על ההורים שלי. הוא נעלב ונפגע מבתו.
אני בטוח שהיא הגזימה קצת בפוסט שהיא כתבה ושלא הכל כמו שהיא מספרת (לא שאני לוקח כאן את צד האבא אבל ילדות בנות 15 נוטות להגזים).
זה פשוט אותו סיפור של כל בן טיפש-עשרה שחי בבועה ומפנקים אותו, ואין מה לעשות, גיל ההתבגרות זו תקופה קשה עם הרבה רגשות ובעיקר עצבים.
אני מניח שהיא לא התכוונה לכל מילה ושזה יגיע למצב הזה אבל בכל זאת - לפרסם את זה בפייסבוק?! זו ניראית לי חוצפה שלא תתואר.

לדעתי להחרים לה את המחשב לתקופה זה לגיטימי, לירות בו זה קצת מוגזם אבל זה כבר עניין של תרבות.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #8 

באמת חינוכי, לירות במחשב כי היא התחצפה. נראה לי שלכמה רגעים הוא שכח שמדובר בילדה בת 15, אבל רק לכמה רגעים כי הוא ציין את זה יותר מפעם אחת.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #9 

הוא כבר לפני חודש רצה לירות לה לירות לה בלפטופ, יש לו פטיש קטן לנושא הזה
מן הסתם הוא כבר קנה לה אחד חדש...

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”