אתם באירוע ומישהו לוחץ לכם את היד. הוא מכיר אתכם אבל אין לכם מושג מה שמו.סביר להניח שמדובר במישהו שחבר שלכם בפייסבוק, שכחני שמות כמוני נתקלים בתופעה הזו כמעט מדי יום. חברת face.com (גילוי נאות: אני מת על החברה הזו) מנסה לתת פיתרון חדשני לנושא. החברה מתמחה בפתרונות לזיהוי פנים, לרוב תוך התבססות על מאגר התמונות שלנו ושל חברינו בפייסבוק. החברה שחררה לאייטיונז תוכנה חדשנית בשם KLIK, אשר גיליתי עליה לראשונה מאחד ממפתחי התוכנה בכנס IMVC לעיבוד תמונה שנערך אמש.התוכנה דורשת רישום ראשוני דרך פייסבוק. עכש ...
שרשור תגובות: face.com משחררים תוכנת זיהוי פנים לאייפון
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
למאמר: face.com משחררים תוכנת זיהוי פנים לאייפון

אתם באירוע ומישהו לוחץ לכם את היד. הוא מכיר אתכם אבל אין לכם מושג מה שמו.סביר להניח שמדובר במישהו שחבר שלכם בפייסבוק, שכחני שמות כמוני נתקלים בתופעה הזו כמעט מדי יום. חברת face.com (גילוי נאות: אני מת על החברה הזו) מנסה לתת פיתרון חדשני לנושא. החברה מתמחה בפתרונות לזיהוי פנים, לרוב תוך התבססות על מאגר התמונות שלנו ושל חברינו בפייסבוק. החברה שחררה לאייטיונז תוכנה חדשנית בשם KLIK, אשר גיליתי עליה לראשונה מאחד ממפתחי התוכנה בכנס IMVC לעיבוד תמונה שנערך אמש.התוכנה דורשת רישום ראשוני דרך פייסבוק. עכש ...
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אני כבר רואה את השימוש בה. מישהו בא ללחוץ לי את היד, לא זוכר מי זה, אומר לו - חכה רגע אני רוצה לצלם אותך. ועוד בסוף מתברר שזה מישהו שהיה לי תאקל איתו. הוא בטח חושב לעצמו איזה יופי, לא רק שהוא סלח לי, הוא אפילו מצלם אותי. 
אלי חבוש
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ברור, אין לו גישה למאגר העולמי של תמונות. מן הסתם אין בעיה שבשלב כלשהו, כשיהיו מספיק אנשים בבסיס הנתונים שלו (כלומר, מספיק משתמשים) אין מניעה שזה יתחיל לתת לך גם פרטים על אנשים שאינם חברים שלך בפייסבוק.